Майското човече стана на годинка вече - Тема 4

  • 22 424
  • 808
# 15
Браво на Пламен , и при нас зъбите са голям зор ...
Имаме 5 вече от около два месеца по цяла нощ се върти мънка , място не си намери ей... И когато е дошъл ред да излиза плаче и когато се наложи давам Панадол.. иначе давам хамомила.
Виж целия пост
# 16
Благодарско за темата и от мен Simple Smile
Моето момченце вече трето денонищие вдига на 3-4 пъти през деня 38 градуса и нощем в 3ч също Sad редувам Панадол и Нурофен, но до кога ще е така Sad Много странно: играе си, хапва си, всичко нормално, но като пипнеш челото - гори. Ръчичките и телцето, всичко друго му е студено.
😞
Виж целия пост
# 17
niki, миналия месец и моето изкара три дни с Т. 38,9 беше най-високата . Аз ви бях писала за това. Нямаше сопол или кашлица. Първо помислих зъби, но втория ден го видя лекар. Аз не съм мн смела, когато е за децата. Каза, че нищо др му няма- уши, гърди чисти. На четвъртия ден спря Т , но му излезе обрив, който изчезна за ден.
Мн майки казват, че от зъби се вдига Т, но на мен не ми се беше случвало и се бях притеснила. А и беше в първите дни На коронаплашенето
Виж целия пост
# 18
Благодаря за темата! Simple Smile
Понеже членувам и в юнската, там съм правила няколко пъти на базата на създадена вече тема, та мога да се пробвам да измисля нещо, ако остане време, но ще трябва да се събере информация за мамите и бебетата Simple Smile
Curlly, постоянно ли я носи гривната и не я ли дърпа? Ще взема да пробвам, но се чудя герданче или гривна...

Гривничката ни е на крачето, понеже най-малкия размер и е широк за ръчичката и пада. Така нито я дърпа, нито я гризе Simple Smile.

П.С. И аз благодаря за темичката, мн е хубава и свежа Wink 😘😍🥰
Виж целия пост
# 19
Здравейте и от нас! Да се запиша в новата тема, след 11 месеца най-накрая изби зъб номер 1 горе в ляво. Детето помогна на майка си да спечели един шоколад, понеже с ММ се бяхме хванали на бас отгоре или долу ще се покаже първо. Та шоколад за мен и на следващия ден изби долу в дясно и сега ще е мега смешна със зъбки на зиг-заг.

Относно рождения ден, нейният е на 29ти и аз много се бях наточила да си направим градинско парти с близките и малко приятели с техните дечица. Уви, май няма да стане. За подаръците, както каза някой в предишната тема, очаквам родата да ни заринат с боклуци и пластмасарии. Мъжът се сърди като му казвам да им каже да ни дават пари за детето, понеже основно неговите роднини ни подаряват такива тъпотии. Моите слушат и изпълняват поне. Ние й взехме ей такава къща за двора от Метро ( 2 за 1 са, та ако някой има интерес продавам втората )


Иначе все още не иска да пие вода под никаква форма, мръщи се на манджите от кухнята, но пък на Хип пюретата й вървят добре.

Не смятам да я водя сега на консултация и ваксини, та по наши сметки уж е към 9кг и 75см.

Толкова от мен, хубав и усмихнат следобед, дами! Kissing Heart
Виж целия пост
# 20
Идвам с лошо предупреждение към мамите-несладкарки! Моята торта едва се задържа за снимките, да знаех хич да не я вадя от формата. 😂
Ох, мина една година. Мисля си за този ден през 2019 и ме избива на рев. Той ще се отдалечава все повече, а синът ще става все по-независим човек. Дано успеем да го възпитаме да бъде добър!

(Ако успея да намеря снимка на тортата от подходящ ъгъл, ще я покажа да се посмеете!)
Виж целия пост
# 21
Честит празник! Да ви е живо и здраво детенцето 💐
Напълно те раЗбирам как се чувстваш. Как бързо порастват. А и като гледам каката колко е голяма и се старая да запомня всеки миг, всяка муцунка
Виж целия пост
# 22
Малко не е на фокус, но горе-долу се вижда.
Виж целия пост
# 23
Enter Sandman, прекрасна торта!
Виж целия пост
# 24
Аз също мисля ,че тортата е страхотна ! 👌
Да е жив и здрав рожденика ❤
Нашето парти е в петък. Аз няма да рискувам да правя торта 😄 поръчах ,за по сигурно 😂
Виж целия пост
# 25
Ох и нашия рожден ден вчера мина и замина.. наистина колко бързо порастнаха ..
И аз поръчах торта защото исках всичко да е сигурно :д
Виж целия пост
# 26
Rennii, сладур голям 🤗 Да ви е жив и здрав!
Моят ме побърква- аз ли остарях , той ли сега си наваксва затова че беше кротко бебе 🤪 Реших малко да ги разнообразя децата и сме в къщата на моите родители от няколк дни. И сега всичко му е ново и интересно. По цял ден вади вс от шкафовете, вади, хвърля, пада, реве. А и първия ден явно реши, че ще го зарязвам и рева в ръцете ми цялллл ден. А той е 10 кила, едвам го вдигам
Виж целия пост
# 27
Здравейте и от мен Simple Smile Аз също не посмях да рискувам да правя торта поръчах му и той също яде от нея, определено му хареса
Виж целия пост
# 28
Здравейте! Днес мина и нашия рожден ден.. 💙 Все едно беше вчера като се роди. Беше впечатлен от украдата, от подаръците от гостите - любимите баби и дядовци. Всичките сладкиши са поръчани. Качвам и снимки в скрит текст.
Скрит текст:
Украсата я направих аз. Направихме и прощъпулник днес. Хвана си чукче, за юрист.
Виж целия пост
# 29
Аз явно съм най-голямото дърво. Нито украса ще правя нито торта ще поръчвам. Ще направя торта, от която да може и той да яде и толкова. Само съжалявам, че деца няма да има, но здраве да е. И без това няма да го помни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия