Бременна съм и днес използвах доместос за почистване

  • 2 876
  • 12
Здравейте, дами! Днес си почиствах банята с доместос. Проблемът е, че съм бременна и аз май прекалих с препарата. Честно казано направо се задушавах и сега ме е страх за бебето ми. Може ли съвет, мили дами. Благодаря!

Скрит текст:
Zdraveite dami dnes, si pochistih banqta s Domestos .. Problemat e che sam Bremenna i az mai prekalih s preparata .. Chesno kazano napravo se zadushih.. i sega me strah za bebeto mi ... moje li savet mili dami
Blagodariq..

Моля, пишете на кирилица!
модератор
Виж целия пост
# 1
И аз се бях шашнала така като бях бременна, но като питах моята АГ, тя направо ми се изсмя и ме пита според мен с какво чистят в родилното отделение, където са бебетата (белина). Нищо няма да ти стане, нито на теб, нито на бебето от един път.
По принцип Доместосът е на хлорна основа и не е от най-полезните неща на света, особено, ако чистиш с по-голямо количество е нормално да ти стане лошо, но от един път просто не се притеснявай излишно. Аз уж отначало се ограничавах да чистя с такива препарати, докато бях бременна, но в крайна сметка с какво по-точно може да се изчисти баня/тоалетна и т.н. като всички препарати са химия?
Просто следващият път като чистиш, слагай по-малко количество, изплаквай обилно и не стой в банята или каквото там чистиш, докато действа препаратът.
Виж целия пост
# 2
Здравейте!При мен беше същата ситуация,малко прекалих с доместоса,чистих банята на затворена врата даже ми стана и малко лошо,взе да ми се гади..Излязох на вън подишах чист въздух,после пих малко газирана вода и неща сладичко и ми мина 🙂 Но няма проблем,всичко е наред.
Виж целия пост
# 3
За всеки случай пийни прясно мляко. И да не помогне, няма да навреди.
Виж целия пост
# 4
Имам приятелка която твърди че след почистване с доместос в момента е с асма .Не чистете на затворена врата .
Виж целия пост
# 5
Е, пък колко да сте прекалили - час на затворено? Според мен сте се шашнали повече. Излезте навън, проветрете и така.   На детето няма как да се навреди, достатъчно добре защитено е. По-скоро на вас се отразява. Не твърдя,че не е вредно , но трябва няколко часа да сте вдишвали , че чак толкова да ви се отрази
Виж целия пост
# 6
Имам приятелка която твърди че след почистване с доместос в момента е с асма .Не чистете на затворена врата .
Това е напълно възможно , но хлорът в Доместос няма как  да навреди на бременност. Покосява само дихателните пътища  като се свързва с влагата в белите дробове.
 Възмижноне да повлияе общото състояние на жената, но е напълно обратимо.
Виж целия пост
# 7
Затова съм оставила приятелят ми да поеме тази част от домакинството- почистване на банята, печката и чистенето с прахосмукачка. Всичко което включва силни препарати. Заех се онзи ден с обезмаслителя и приятелят ми направо изтръгна бутилката от ръцете ми 😆 Него го е страх повече и от мен , ама не се оплаквам
Виж целия пост
# 8
Интересно самотните майки, все още бремнни, как ли си чистят домовете.
Виж целия пост
# 9
Леле. Пробвай Фрош.
Виж целия пост
# 10
Когато бременността е дълго чакана, си готов да предприемеш всякакви предпазни мерки Wink Подкрепящият и разбиращ партньор е благодат. И все пак , създаваме живот, не бъдете дребнави и хапливи. Грозно е Wink
Виж целия пост
# 11
Когато бременността е дълго чакана бременната е благоразумна и не ползва опасна химия.
Виж целия пост
# 12
От един път няма нищо да стане, но не трябва да се прекалява разбира се. Ако имаш възможност помоли някой да свърши тази работа вместо теб.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия