Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Две деца с аутизъм???

  • 1 454
  • 5
Здравейте....има ли тук родители, на които и двете им деца са с аутизъм? Много ми е важно, защото съм почти сигурна вече, че и второто ми дете е с аутизъм..... Cry
Виж целия пост
# 1
Прочетох всички ви мнения. Второ дете е още бебе. Щом вече имате едно дете в спектъра знаете, че преди 18 месеца такъв опит за диагнози не може да се прави.
Стискам палци детенцето ви да не е в спектъра. Знам, че обикновено майчиното сърце е тревожно и не греши, но от цялото си сърце ви пожелавам да бъркате.
Виж целия пост
# 2
Искрено се надявам второто ви детенце да не е в спектъра на аутизма! Мисля, че е рано да се каже преди да е навършило 2 години! Аз съм майка на 9 г. дете с аутизъм, който го определиха, когато беше на 2 г. Пожелавам ви успех и ви стискам палци!
Виж целия пост
# 3
Имам позната с 4 деца с аутизъм. Имам и с 3.  В специалното училище на моето дете, около  35, 40  процента от семействата и двете им деца  там  учат.  Дано при вас се променят нещата, малко е още детето,  може да е друг проблема, но за съжаление е и възможно. Бориш се и това е. Дано имате късмет.
Виж целия пост
# 4
Според мен опитайте да спрете или поне отложите ваксинациите докато детето стане по-голямо.
Виж целия пост
# 5
С две ръце съм за последното мнение. Моето е почти на година второто и няма никакви ваксини, няма и да има. Коренно се различава от брат си на тази възраст.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия