Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За бройката мъже/ жени в живота ви

  • 14 087
  • 664
# 300
+ ниско национално и личностно самочувствие.  Дори във форума постоянно гледат да те комлексират, сякаш от всички мъже в тази страна от Третия свят трябва да са някакви суперчовеци-манекени-милионери. Нормалният човек да го досрамее да се покаже навън. Joy

Чехльовците знаят, че започнат ли да търсят сметка или почнат ли да наддават глас - веднага се търси чехльова алтернатива - по-голям послушко. А такива - ще ползвам форумния лаф - под път и над път.
Еми чехльо е бъзлив - знае, че е напълно заменим - и го е страх от промени. Затова ще слуша миличко, където няма второ като него без да го интересува тормоз, робство или домашен арест.
Това е някаква противоположна крайност на балканския мачо, със самочувствие до небето, пее "Боят настана" и крещи на жена си да носи салатата и ракията. Smirk

Имаше един формат на Биг Брадър - Фемили. Там имаше много показателни двойки за тези крайности - Давид и Елеонора (чехльо и кифла); и Христо и жена му не-знам-си-коя (бургаски мачо с покорна жена).
Виж целия пост
# 301
"И хиляди жени да има около себе си, сериозният мъж обича едни 5-6 и това си е!"
Виж целия пост
# 302
"И хиляди жени да има около себе си, сериозният мъж обича едни 5-6 и това си е!"

Мислех, че е една..
Виж целия пост
# 303
"И хиляди жени да има около себе си, сериозният мъж обича едни 5-6 и това си е!"

Мислех, че е една..

Е, при положение, че една средностатистическа инстаграмка има поне половин милион мъже последователи (последовател = кандидат тъпкач), как ги мислиш тези работи? Дай малко по-реалистично.

Семейният живот и моногамията в момента са се превърнали в символ на ужасно бреме, вместо да са мечта. Вече тренда е всичко да се чака на мъжа, а жената трябва да е глезена, да се наслаждава на живота и евентуално някой ден да роди дете. И накрая даже никаква благодарност.

Ами не е оферта, логично е по-интелигентните мъже да се усетят и да си гледат живота.
Виж целия пост
# 304
За да бъдем коректни - все пак тя инвестира в това семейство. Младото си на възраст, под въпрос здраво и нераждало тяло. Образована е, и е закопала временно терзанията си по някой по-подходящ.
Оферта е, ама келява.
Виж целия пост
# 305
Е, то ако инвестицията е в плът, инвестиции могат да се правят навсякъде. Все пак и мъжете инвестират плътта си, не е като да са някакви дематериализирани привидения.

Като вземат да се свалят картите и все стигаме до секс за пари. До същите онези дами с трицифрените бройки, дето все за любовта, позитивната енергия и доброто говорят, последователки на дядо Добри, изявени филантропи и заклети християнки  Simple Smile

Да, знам, не познавате такива Joy
Виж целия пост
# 306
Абе, бройки, бройки, ама то те домързява в един момент. А повечето мъже, ако не са с някакви дефицити, комплекси да трупат, бройкат, си се кротват и грам не им се занимава с женоря в един момент.
Жените пък хептен. Има си един тип жени въртиопашки, те са си такива по характер, там става въпрос за компенасции (сексят го нямат за нищо, разменна монета за внимание и временна значимост), но масовата жена също си има лимити. Няколко партньора, добиваш опит, разбираш кой не е или е за теб и се кротваш. Как пък няма да си губя ценното време да се занимавам с мъже постоянно. Има толкова приятни и интересни неща за правене.
Виж целия пост
# 307
Това обикновено се разбира с времето.
Младите са толкова прекрасни и глупави.
Виж целия пост
# 308
Е, търсят подходящия, нали и тук така съветват. Следващият, и следващият, и така - докато уйдиса.
😂
Виж целия пост
# 309
Докато мое да вдига до 200, викаш. Smile
Че после трудно се бяга.
Виж целия пост
# 310
То, по- скоро е кандиса, Дренче, че уйдисване разбирам - няма Grinning
Виж целия пост
# 311
Не, Дренче. Задължително е за първият да се бракува. Къф ще да е, нали чест има да пази. Какво ще кажат хората и Дренките е много важно...
Виж целия пост
# 312
Как къв' ще да е, нали го е избирала по нейн тертип Simple Smile
Ама да де - тук масовия е съвет е да се  ку**ее до 30, после му мислиш, все на някой ще му се врътне главата, те под път  и над път Simple Smile
Виж целия пост
# 313
То понякога след 30 години брак се разочароваш от човека до себе си, пък какво остана за един секс. Мъжете сте експерти по представяне на перфектния образ, но след известно време започват да лъсват кирливи ризи една по една.(това важи и за жените)
Иначе и аз не съм за ку**еенето ей така за спорта, особено пък до 30. Все пак още не съм ги навършила, а съм омъжена с две деца.
Но съм и против да се примиряваш партньор, който не те устройва по една или друга причина, заради хорското мнение или за да не останеш сама.
Виж целия пост
# 314
Естествено, че не, лимонче. Мъже - бол, опашки се вият, знаеш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия