Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Алергии при бебе на 6 месеца

  • 337
  • 4
Привет мами,
Искам да ви попитам изследвали ли сте бебетата за хранителна непоносимост и ако да, при кой алерголог? Моята дама е все обрината от около месец, освен това е запечена, а от около 2 месеца качва кила доста неравномерно - за 15 дни през април качи 400 грама, за последните 15 дни почти нищо. Преди това пак имаше колебания в килограмите. От известно време се извива при хранене, а второто шише често отказва да го пие. Въведох и пюрето на обяд и кашата за следобедна, но нея я иска рядко. Мазах я с кортикостероид 10 тина дена, но сега пак е с обрив. Доста се поти и я обличам много леко и все пак е с обрив. Моля някой, който е имал опит с вечно обринато бебе да каже какво направихте по въпроса. Много благодаря за мненията ви предварително.
Виж целия пост
# 1
Не може да се изследва толкова малко дете. Смени й млякото с хипоалергенно, но след консултация с педиатър.
Какви пюрета си давала?
Виж целия пост
# 2
Мазах я с кортикостероид 10 тина дена, но сега пак е с обрив.
7 дни май беше максимума.
Виж целия пост
# 3
На моят 7 месечен син му пуснах кръвни изследвания в Геника за алергии и в момента чакаме резултатите. Казаха, че изследвали и много малки бебенца и си показвало. Иначе симптомите му са почти същите като на вашето бебенце.
Виж целия пост
# 4
Мазах я с кортикостероид 10 тина дена, но сега пак е с обрив.
7 дни май беше максимума.

Не, зависимост от симптомите
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия