Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос относно специалност

  • 363
  • 1
Добър ден,

На 21 години съм и живея в София от 3 години.
До сега само съм работил, като сегашната ми работа е в IT сферата и ме устройва и от към условия и от към заплащане.

Решил съм да започна да уча висше образование в IT сферата, но тук идва момента, в който трябва да реша конкретно какво искам да уча и каква ще бъде ползата от знанията които ще придобия и хартията която ще получа.
Ориентирал съм се към момента да уча в Библиотекарския университет УниБит:
https://www.unibit.bg/

Имат паралелка "Компютърни науки", в която видях, че се изучават много общи неща свързани с компютърните технологии и информатиката включително хардуер и програмиране, които ме влекат.

Интересно ми е дали някой от Вас има познати или самия той е учил в тази паралелка или в подобна паралелка в друг университет.
Ако има такъв, моля да си сподели мнението, но това което главно ме интересува е каква работа можеш да си намериш след това с такава специалност.

Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 1
Не съм сигурна до каква стенеп ще ти бъда полезна.
Нямам лични впечатления от УниБИТ, но съм чувала предимно (да не кажа само...) негативни мнения. Хора, приети във въпросното висше учебно заведение, са ми споделя за изключително ниско ниво на преподаване, корупция, липса на конкурентна среда...

"Компютърни науки" се предлага и във ФМИ към СУ. Приемът е труден, обучението - още повече, но... няма база за сравенение с Библиотекарския. (:
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия