Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Така ли трябва да изглежда една здравословна връзка?

  • 4 835
  • 94
# 90
Здравейте, искам да помоля за съвет или гледна точка! Ситуацията е такава, аз съм на 20 години,  приятелят ми е на 25. Заедно сме от две години живеем с родителите му заедно, защото има повече пространство и на него му е по-удобно.
..... 
Никога, ама никога не прави копромиса да живееш в римейк на Гераците (надявам се все още да е в задължителната програма по Бг. литература). " За да му е удобно на гаджето"   е най-тъпата от всички тъпи причини.   Не искам да съм груба, ама освен любов и пеперуди е редно да има и  ма-алко здрав разум.

Ума ми не побира как родителите ти не са се поболели от притеснение, че 18-годишната им дъщеря се е нанесла да живее при проекто-свекъри.

 Пиши я тая връзка  "болезнен, но полезен опит"  и се изнасяй оттам веднага и без обяснения.
Виж целия пост
# 91
Няма нито една разумна причина да не сложиш край на тази абсурдна връзка веднага. Няма какво повече да кажа по темата, то няма и какво да се дискутира. А ти вземи се стегни и си намери някъде по шкафовете у вас достойнството къде си го забутала, и здравия разум, защото утре пак може да попаднеш на такъв и още няколко години от живота или повече да ти заминат на кино.
Виж целия пост
# 92
То това всики ѝ го пишем вече не знам колко страници, но май смисъл няма.
Виж целия пост
# 93
Ами да всъщност разбрах, че ме харесва въпросното момче. И в действителност си ми призна и си ми каза всичко, че не може да гледа как страдам и се наказвам сама като търпя и нерви и паник атаки. Казва, че се дразни много, но няма да направи нищо, защото знае, че още се водим двойка и, че няма да направи нищо за което аз не съм съгласна.
А ти харесваш ли го? Явно той поне забелязва положителните ти качества.
Виж целия пост
# 94
Присъединявам се към останалите - обирай си крушите, хващай си чукалата и дим да те няма! По-добрият живот е пред теб! И да стоиш и да чакаш да се променят нещата - загуба на време е.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия