Сексуално несъвместими в семейството

  • 11 195
  • 289
Здравейте ,
Не знам дали търся съвет, или искам да си излея мъката.
С ММ сме заедно от 6 години, имаме две прекрасни деца. Разбираме се, добър човек е , но ни куца секса. Ама много куца Sad
В самото начало имаше тръпка и страст от моя страна, които бързо угаснаха след като разбрах за сексуалните му .предпочитания .
Той е много разкрепостен, има стабилен опит в секса и е презадоволен. Гледа много порно, което заедно с опита му в такива среди тотално е изкривило представите за секса между двама души.
Обича грубости, уж се интересува от мен, но никога не ме слуша какво му казвам по време на акта. Кара ме постоянно да говоря , да измислям различни сценарии. Намеква ми за тройки, включително с друг мъж, включително не само аз да съм с другия мъж. Постоянно трябва да говорим за секс, да пишем за секс, Постоянно ме обвинява че тези неща не ми идвали от вътре.
Аз правя всичко в секса, което не ми е поискал не съм правила (освен тройки) , но удоволствието ми липсва. Знам, че ако не се получи както той е решил секса ще последва сърдене, скандали , ужасно много ме натоварва всичко това.
Аз също имам известен опит преди него. Категорично не смятам, че имам проблем. Възбуждала съм се много и съм правила страхотен секс, той в първият мъж, който смята, че съм дърво, че не ставам .. много ми е гадно. Истината е, че вече нямам желание, че го приемам за поредната задача за отмятане вкъщи и това много ми личи. Съответно ме обвинява за това и не е близък с мен, емоционално има огромна пропаст между нас. Не се чувствам обичана и той е студен.
Много ми е мъчно,  защото неговите сексуални изисквания ми идват в повече , а го обичам .Искам да мога да правя с него хубав секс, но искаме съвсем различни неща в секса. Не отговарям на изискванията му и се чувствам много комплесирана.
Ако изключим този проблем семейството ни е страхотно, децата ни са прекрасни, имаме прекрасна къща, условия всички,  за са сме щастливи .
Има ли начин нещата да се оправят? Как да бъда актриса като не става , как да си върна желанието към него след като не смятам за нормално всичко това. Много ми е противно, че би ме споделил с друг мъж и че изисква да имам такива фантазии , за които да говоря постоянно едва ли не..Имам чувството, че без такива екстри той не се възбужда , видял е всичко в секса и го иска от мен.
Има ли как да си спася семейството според вас?
Виж целия пост
# 1
Как беше преди децата, преди брака? Едва ли изведнъж е станал такъв. Ти не знаеше ли още в началото какво и как харесва?!
Виж целия пост
# 2
Ехх,едни ревът,че мъжа йм не иска секс други пък ,че иска. Имала съм приятел ,който обичаше да говорим по време на секс и също ми говореше за разни тройки ,така че знам,че това е отвратително ,за щастие се задържахме само 7 месеца 😂 в вашия случай мъжа ти трябва да разбере ,че трябва да помисли и за твоето удоволствие и за това какво на теб ти харесва ,да има баланс
Виж целия пост
# 3
Петъчната,  значи..
 Семеен терапевт, евентуално?
Виж целия пост
# 4
Той е приел порното за реалност. И ти си герой от него.
Виж целия пост
# 5
Аз имам усещане за пързалка.
Виж целия пост
# 6
Преди децата не ми беше споделял и на половината от тези желания. Разбира се имаше червени флагове, например ако не искам секс се цупеше по няколко дни, но не го намирах за нещо сериозно.
Когато тръгнахме не бяхме съвсем първа младост и нещата ни се случиха много бързо, а първите две години не ми беше говорил за тези неща и изисквал . Правихме по-разкрепостен секс ежедневно, използваме всякакви играчки, но такова чудо не е било. Отказа терапевт. Не е пързалка темата, много ми се ще да се шегувах Sad
Виж целия пост
# 7
Чак пък да се сърди , много странно .
Виж целия пост
# 8
Той не осъзнава, че има проблем!
Няма да се оправи... Въпроса е ту можеш ли да живееш така?
Виж целия пост
# 9
Абсолютна пързалка.

Ако не е, къде ви е хубавото семейство?
Паричките негови и къщата. Само децата общи. 6 години такова театро? И то  всеки ден, секс нон стоп, айде бе..
Кога работите? Тия деца не им ли никнат зъби, безсънни нощи.. температура.. дни наред в къщи без градина?
Такъв мъж, както го описвате, ще си прави секса по сценарии с която, както и където иска. И с колкото хора иска, със или без порно.

Хубава пързалка..
Виж целия пост
# 10
Случили сте на много сексуален мъж и това понякога става проблем. Много деликатна ситуация. Имате ли някакви съмнения, че ви изневерява или по скоро не?

Според мен с годините се е пристрастил към порното, най-вероятно е практикувал нещата, които ви вмята да правите преди да се срещнете, харесвало му е и в момента се очаква от вас да сбъдвате тези фантазии. Позитивното е, че щом ви се ''сърди'', когато не правите секс, значи ви желае и му харесва сексът с вас и иска да му се случва по-често.

То има два варианта, поне за мен, в тази ситуация. Или да го напуснете, или да склоните да пробвате някои неща. Със сигурност този проблем ще прогресира във времето и може да доведе до изневяра, раздяла и т.н.
А, терапията - не трябва вие да му предлагате, а той да осъзнае проблема и да поиска.
Вие досега споделяли ли сте му тези ваши притеснения? Че ви е обидно желанието му да ви дели с друг мъж? Той как реагира?

P.S. - и аз да попитам, децата на колко години са? каква им е разликата?
Виж целия пост
# 11
Хора не е пързалка. Кой нормален човек би си губил времето да пише по форумите простотии е така ? Поне аз не съм такъв човек. Имам проблем и имам нужда да говоря за това.
Да , ежедневно сме правили секс по негово изискване години наред с напрежение .. намирали сме време , освен по време на едната бременност,  която беше рискова . Тогава изобщо не сме се карали, даже си мислех колко е спокойно без тази тема. Предполагам, че си го е търсил извън дома,  но нямам доказателства.
Не завися от него финансово, имам добър доход,  работя от вкъщи.
Всичко, което пиша съм го казвала и на него, за това са ни скандалите у нас единствено тази тема.
По въпроса за другия мъж не намира нищо нередно, искал на мен да ми е хубаво Simple Smile да ме видел много възбудена (според мен единствено иска да се разнообрази и той самия)
Не осъзнава ,че има проблем , не желае терапия.  Децата са малки, едното е бебе. И да тези неща ,които иска ги е правил, участвал е във всякакви оргии.
Виж целия пост
# 12
Ехх,едни ревът,че мъжа йм не иска секс други пък ,че иска.

suffering from success
Виж целия пост
# 13
Щом намеква за тройка с друг мъж и не само ти да си с този мъж, намери му един да го опъне хубаво. Може да му секнат мераците. Тъкмо и ще разнообрази
Виж целия пост
# 14
За съжаление няма да има проблем с това , според него ще се изкефи ,че мен ме кефи него да го.. абе извратена работа аз за какво пиша Sad
И то ок лесно ще намеря , ама как ще се чувствам след това , дали въобще ще мога да си легна с него ..
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия