Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Covid и секс

  • 7 622
  • 253
Сигурно е малко абсурдна темата, чудех се как въобще да я озаглавя, но вече 2 месеца го мисля и не издържам. В момента, поради налагащи се причини живея с родителите си. От няколко месеца се виждам с един мъж с който нещата не са сериозни. Харесваме се, допадаме си, разтоварваме се с хубав секс, споделяме си много неща. До преди обстановката в момента се виждахме редовно. Когато обявиха извънредното положение обаче аз се стреснах, не толкова заради себе си, колкото заради близките си хора. И преустанових всякакви виждания с него. И така вече 2 месеца и нагоре. Той е от хората, които приемат по друг начин обстоятелствата. Не е паника, не се притеснява. Не се и пази, защото не го е страх. Не носи маска и ръкавици, а си има бизнес и не е спрял да работи. Контактува ежедневно с най - различни хора. Това още повече ме накара да се отдалеча. Аз не работя все още и стриктно си спазвам всичко. Той откача, иска да се видим, всеки ден ме пита до кога ще е така. И вече и аз взех да се питам същото. Този вирус няма да изчезне още месеци наред. Как става това плавно връщане към нормалния живот?! И аз имам нужди, но как? Блъскам си главата тези дни да го измисля. Ако се видя с него, естествено без целувки и прегръдки колкото и да не ми се иска да е така, защото то ега ти секса без тях, имам ли гаранция, че после няма да внеса нещо вкъщи? Как ще правя секс и постоянно ще си мисля, божее дано не се изкуша да го пипна или целуна, или пък той мен? 🙄 Или аз наистина прекалено съм се ошашавила както казва той или съм прекалено принципна и отговорна, не знам. Заради единия секс и нещо, което си нямам и на представа до къде ще стигне, заслужава ли си да рискувам?
Виж целия пост
# 1
Спокойно. На правилното място питаш.
Виж целия пост
# 2
Извинявай, малко ми е смешно... Joy
Аз пътувам в метрото. Живея на ръба!
Виж целия пост
# 3
Аз съм като теб. Спазвам препоръките, тревожа се, ограничавам се. На твое място не бих рискувала за единия секс. Не бих се виждала с човек, който активно общува с много хора и не спазва никакви мерки. Ако ще да съм паника, откачена или балък. За мен на първо място е здравето на моите близки, както и моето собствено и нищо не може да ме накара да ги рискувам по този начин.
Виж целия пост
# 4
Леле, тоя е истински авантюрист!

Сериозно - не бих. Кой го знае къде ходи, може и секса да не ограничава, не ми се ще да занеса на близките си зараза.
Виж целия пост
# 5
Ако цялото семейство сте затворени, никой не работи и си стоите дружно вкъщи, не виждам как ще преодолееш този страх. Ако можеш, излез на Витоша, сред природа, махни маската навън. Постепенно ще откриеш, че апокалипсиса още не е настъпил. Едва след това се срещай с гаджето.
Виж целия пост
# 6
То дотогава няма да има гадже... Grinning
Виж целия пост
# 7
Гаранция?! За какво имаме гаранция в този живот? Освен за едно нещо... две.
То ще е един секс при тия обстоятелства... щом си такава паника, по-добре недей. Не се умира без секс, пробвала съм.
Виж целия пост
# 8
Авторке, нали хората казаха сега всичко да се върши дистанционно.онлайн.
Виж целия пост
# 9
Прави така както го чувстваш в себе си..
Вируса няма да изчезне..
Ако искаш да се криеш още месеци и повече прави го
Виж целия пост
# 10
В света има много вируси.
Хората затова имат имунна система.
Тя е нашата антивирусна програма.
Отделно и броя на откритите заразени в момента е малък, което прави статистически нисък риска от заразяване в България.
А те близките могат да се заразят и от вратата на някое такси, от входната врата на блока и от много други места, ако не са свикнали да спазват хигиена. 

Рано или късно на приятелят ти ще му писне щом избягваш да има близост между вас.
Като толкова се страхуваш да не е носител може да го накараш да си направи тест на частна лаборатория и така да се увериш.
Виж целия пост
# 11
Питай го дали не е склонен да се таства за ковид, вече тестът е около70 лв и ако излезе негативен може директно да си действате
Виж целия пост
# 12
Правете секс без целувки, с маска, после се изкъпи и си готова. Grinning Или пък си купи вибратор.
Виж целия пост
# 13
Аз бих ти казал да отидеш и да се счупите от секс с много целувки и гушкане (то без тях секс ли е? -  някаква механика на смешни движения)... но все пак не е съвет, който може да се даде с лека ръка.
Ако ти е по-спокойно сега, а след евентуална среща биха те глождили съмнения и безсънни нощи на притеснение, по-добре не бързай. Или поне го накарай да се тества.
Виж целия пост
# 14
Ако междувременно е съгрешил нещо, ковидът може да е бял кахър. Едни пълни изследвания да направи... Nerd
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия