Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Чувствам се зле.

  • 2 672
  • 31
# 30
Пиша от мобилния и за това ще е кратко ! Отбелязвам, за да не се радват някои хора прибързано Grinning

Причината за твоята "несподелена любов" и последвалото страдание е, че това момче не е свестно. Свестните не се държат така с една дама, този е поредният боклук. Настрой се психически, че и други такива ще срещаш, особенно във виртуалното пространство.

Казвал съм го и преди, винаги е по-добре да се случват запознанствата на живо.
Никога не трябва да се пренебрегва фактора химия, който може да се усети само във жив контакт.

Освен това много са малко хората, които могат да гледат някой в очите и да го лъжат. Във нета обаче е много лесно и дългите чатове и опознавания чрез виртуална комуникация крият много рискове.

Да те могат да са ок, ако човек искрен, но не винаги е така. По-често се случва мъжете да лъжат, от колкото обратното.
Целта разбира се е да се докопат до секс и после да се хвалят пред всички приятели, как са боднали тая или оная.

В твоя случай важи с пълна сила правилото "всяко зло за добро", малко ще тъжиш, може и да поплачеш, но е много по-добре от колкото ако се беше случила връзка и да се влюбиш адски и след като секса с теб му омръзне, той да те захвърли и да изпаднеш в тежка криза и депресия.

Радвай се момиче, че този боклук те е блокирал. Ти навярно си и от най-чувствителните и една такава драма може да те съсипе тотално и да ти е нужно много дълго време да се възстановиш и да имаш желание за нова връзка.

Радвай се, че все пак не си е губил времето в опити да те баламосва и заблуждава в намеренията си. Ако си търсила сериозна връзка е трябва ти първа да му покажеш изхода Hands Point Up Sign No Entry
Виж целия пост
# 31
Тук драма няма! Не може да не си му виждал на един човек очите и да се привържеш, пък чак и драма! Предполагам, че по скоро е от хората, на които им е необходима връзка на всяка цена и се хващат за сламки!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия