За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 28 030
  • 736
# 480
Привет! Размяташе се из форума една рецепта за тиквички на фурна, наподобяващи пържените. Може ли да ми предложите нещо изпитано? Имам количество за тве тави и ми се ще да ги пека едновременно.
Виж целия пост
# 481
labrex, по същия начин е и в американския ти сладкиш - изчаква се 30 мин. Аз си ги изчаквам и винаги резултатът е превъзходен!
Верно, направо съм го забравила. Щото аз и него го карам по бързата процедура, намятам продуктите, разбъркам и пека. Ей, завиждам на търпеливите, направо сте благословени. Аз все бързам, и по стълби, като се качвам, пак подтичвам, та понякога ме питат що го правя. То, наистина да ме питаш за къде толкова пък съм се разбързала.....Joy
Виж целия пост
# 482
Имаше една рецепта за бързо руло, за 30 минути ставаше общо? Някой може ли да помогне с рецептата...
Виж целия пост
# 483
Имаше една рецепта за бързо руло, за 30 минути ставаше общо? Някой може ли да помогне с рецептата...

"Моето" бързо руло

и още едно бързо
Виж целия пост
# 484
Имаше една рецепта за бързо руло, за 30 минути ставаше общо? Някой може ли да помогне с рецептата...

Така правя любимото ми руло: Нежно руло с мармалад - става супер меко и пухкаво! Yum
Виж целия пост
# 485
Привет! Размяташе се из форума една рецепта за тиквички на фурна, наподобяващи пържените. Може ли да ми предложите нещо изпитано? Имам количество за тве тави и ми се ще да ги пека едновременно.
Тиквички на фурна - https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_290.html
Скрит текст:
Виж целия пост
# 486
Привет! Правих сироп от вишни и ми остана плода, претрит, като каша е. Мога ли да го направя на конфитюр, например, захар 1:1 ли да сложа и трябва ли да добавя вода? Ако имате и други идеи,  ще съм благодарна да споделите 🙂
Виж целия пост
# 487
не ти трябва вода, захар ама дали 1:1 или по малко ще поеме не знам.От малини така направих и  е много добро, без семките .
Виж целия пост
# 488
Имаше една рецепта за бързо руло, за 30 минути ставаше общо? Някой може ли да помогне с рецептата...
Ето и от мен едно по-различно (любимото у нас), пък може и да е за малко повече от 30 мин, но определено си заслужава! Simple Smile  Бананово руло с плънка от крема сирене (снимката е линк към рецептата).

Виж целия пост
# 489
Рецептата за крема, който слагат в тортата,, червено кадифе"? Ще се радвам ако някоя от вас я има!
Виж целия пост
# 490
Привет! Правих сироп от вишни и ми остана плода, претрит, като каша е. Мога ли да го направя на конфитюр, например, захар 1:1 ли да сложа и трябва ли да добавя вода? Ако имате и други идеи,  ще съм благодарна да споделите 🙂
Ще стане, но наистина с по-малко вода, защото накрая тя трябва и да се изпари, за да получиш необходимата гъстота. Лопатката трябва да прави пътечка. И ще се казва мармалад , но ще е един от най-вкусните.
Виж целия пост
# 491
Рецептата за крема, който слагат в тортата,, червено кадифе"? Ще се радвам ако някоя от вас я има!
Торта Червено кадифе-  ще видиш и как се приготвя крем към тортата
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2020/01/blog-post_23.html
Виж целия пост
# 492
Това е рулото, което търсих, но благодаря на всички и за останалите идеи за рула. Ще се пробват във времето.
Виж целия пост
# 493
Рецептата за крема, който слагат в тортата,, червено кадифе"? Ще се радвам ако някоя от вас я има!
Торта Червено кадифе-  ще видиш и как се приготвя крем към тортата
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2020/01/blog-post_23.html
А дали ще се получи ако направя само крема с обикновени блатове?
Маскарпонето, сметаната... И т. Н
Виж целия пост
# 494
..................
А дали ще се получи ако направя само крема с обикновени блатове?
Маскарпонето, сметаната... И т. Н
Защо да не се получи, това е само крем и върви на всичко.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия