Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за мебели "Явор"

  • 212
  • 1
Здравейте, гледах подобни теми, но бяха доста стари. Какво Ви е мнението, доволни ли сте от качеството и коректността?
Виж целия пост
# 1
Здравейте, преди около 3 години поръчахме кухня от мебели “Явор”. Срокът да я направят + доставката бяха около 40 дни. За съжаление вместо 40 дни чакахме близо 3 месеца. Причината за проточилата се доставка според тях беше, че имат много поръчки, мебелите се правят в Полша и затова се изисква повече време. След многократни обаждания от наша страна и несериозното отношение на магазина решихме да си търсим правата. Пуснахме жалба в Комисията за защита на потребителите (КЗП), както и си поискахме % неустойка за неспазване срока за доставка от страна на фирмата (имаше включена точка в договора и решихме да се възползваме). Щом пуснахме жалбата може би 1 седмица след това получихме обаждане от фирмата, за да се уточним кога да ни доставят кухнята. Тук давам положителен глас за КЗП за бързата работа.
Та като цяло това е единственато отрицателно мнение за тях. Иначе майсторът, който изпратиха да ни сглоби кухнята беше коректен и с добро отношение към работата си и към нас като клиенти. За кухнята нямаме никакви забележки, все още е цяла и здрава Simple Smile Simple Smile както се казва “не е мръднала”. Разгледайте, разпитайте и Ви желая успех!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия