Еклери

  • 749
  • 4
Вече няколко пъти пробвах да правя еклери, но не ми се получават. Моля ви за изпитана сполучлива рецепта и да споделите какви са тънкостите, искам да разбера къде греша.
 Благодаря!
Виж целия пост
# 1
https://www.kulinarno-joana.com/2012/10/pareno-testo-za-ekleri-i-profiteroli/
Виж целия пост
# 2
Не съм кулинар, но правих еклери по подобна рецепта, с други пропорции, искам само да кажа ,че не трябва да са големи ,защото поемат много крем  и сякаш ядеш крем само.Иначе всичко ми се получи.След изключване, когато реших ,че са готови ,разчупих и ми се видя леко влажен вътре ,та оставих на изключена фурна още няколко минути, дори леко открехната бе.Да изсъхнат да го кажа, че кремът овлажнява .Това от мой скорошен опит ,правила съм преди години  и бяха перфектни ,но се забравя .Та по -дребни да са да се изпекат добре.
Тук на рецептата са по-дребни от моите.Ето и друга рецепта, която опитах
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1910.0.html
Виж целия пост
# 3
Мерси, момичета Hug
Сега забърках ваниловия крем от рецептата на Иви, а пареното тесто по указанията от линка на Дора. Досега не бях пробвала с прясно мляко, да видим как ще се получи.
 Аз мисля, че провала ми е при печенето. Все още не познавам фурната си и не мога да се ориентирам. Веднъж станаха твърди като бисквити, веднъж пък сурови отвътре Rolling Eyes
 Но не се отказвам, докато не се получат Grinning
Виж целия пост
# 4
Идвам да се похваля и да ви благодаря Blush
Спазих много точно пропорциите и  указанията от линка на Дора иии резултатът е невероятен Heart Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия