Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Градски транспорт в София

  • 2 806
  • 6
Бихте ли ми казали дали случайно има 5-дневни карти за всички линии на градския транспорт в София? И като цяло ако може да ми разясните картите за градския транспорт в София.
Виж целия пост
# 1
https://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/tarifa-i-prevozni-dokum … revozni-dokumenti
Виж целия пост
# 2
https://www.sofiatraffic.bg/media/uploads/%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D0% … %D0%B8%202018.jpg Тук може да видите видовете превозни документи и цените им. Първият вид е билетът. Той струва 1.60 лв. Петдневна карта няма.
Виж целия пост
# 3
Купете си талонните билети, 12 лв комплект от 10 билетчета. Едното билетче излиза 1,20 лв. Идеално за хора, които не пътуват често или искат като вас да пътуват само 5 дни. Може и повече хора да се возите с билетчета от един талон. (По-рано не беше така). Не им изтича срока - ако не променят цените, и след 5 години може да си ползвате тези, които са ви останали.
Виж целия пост
# 4
10 талона за 5 дни се равняват на по един билет за отиване и връщане дневно. Мен въобще не ме оправя такава бройка, ако трябва да обикалям из София. Не искам да се съобразявам как да сменя възможно най-малко превозни средства и да се лашкам по един час с раздрънкан автобус или трамвай, вместо същото разстояние да го измина за 10-15 минути с автобус плюс метро. Аз бих си взела 3-дневна карта поне за дните, в които ще имам най-голямо движение.
Виж целия пост
# 5
Взимайте си дневни билети ако ще се обикаля нон-стоп. Важат за всякакъв транспорт.
Виж целия пост
# 6
Благодаря ви!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия