Фикс на д-р Йоткер за сладко-ползвали ли сте?

  • 27 885
  • 19
# 15
 Ползвала съм Gelfix, но не знам кой, че беше преди 2-3 години. Нищо не стана. Или аз нещо сгреших, или пропорцията изобщо не е правилна/по рецептата на плика/
Виж целия пост
# 16
правихме за първи път тази година с майка ми - кайсии и праскови. стана супер. въобще не сме пробвали капка в чинийка и т.н. завира, ври една минута, махаш от котлона и пълниш. даже смятам сега сама да направя от сливи. супер лесно е.
Виж целия пост
# 17
здравейте дами!знаели някоя от вас този плод Gawafa?  newsm78как да направя сладко от него че имам доста а сама немога да изям . #Crazy Praynig Praynig Praynigи ще се скапе.моля помагайте Praynig #Crazy
Виж целия пост
# 18
Мдаа, ползвам гелфикс класик и гелфикс екстра още от времето, когато ги нямаше у нас - носеха ми ги от немско.

Много е важно да се спазва точно пропорцията на съответната опаковка, а именно: съотношението на класика е плод-захар 1:1, а на екстрата плода е две части, а захарта 1!!!! Предозирането на плода или намаляването на захарта разваля консистенцията на сладкото. И по-точно това не е сладко, а конфитюр, но леко желиран.
Но ако не ви се вярва - пробвайте и ще усетите разликата. Не случайно германците са направили два вида и са написали подробно упътване Simple Smile....


Гигилче, единствено от боровинки конфитюра с гелфикс ми става течен (както бг-сладкото), но става и то чудесно Wink Simple Smile
Най-добри резултати имам с вишни; праскови; ягоди; с малини прави майка ми - и се получава лъскаво червено и невероятно; добре стават и миксове от смокини + сливи; кайсии + вишни, а не можете да си представите какво чудо става от френско грозде, черно или червено все тая.....
Виж целия пост
# 19
Лесни, практични, сполучливи! Така мога да опиша Гелфикса на Д-р Йоткер. Много се харесват и от близките ми и не вярват, че съм ги правила на котлона вкъщи  Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия