Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

В 19г.с не усещам бебето

  • 921
  • 10
Здравейте момичета искам да попитам нормално ли е в 19 г.с да не усещам бебето на два пъте осетих нещо секаш беше пърхане но сега не го осещам като ходих на доктор на 22 април ми каза че след 5 седмици ше почна да го осещам но все пак ми е първа бременност и не знам какво точно е усещането. Претеснявам се защото само два пъти усетих пърхане а след това не. Моля да споделите и вашите мнения.
Виж целия пост
# 1
С първата бременност бях с предна плацента и го усетих към 21 седмица може би.
Виж целия пост
# 2
Здравей! Рано е, ще почнеш да го усещаш. Ще почне да те рита, да се мести, а в началото усещането е като пърхане на пеперуда. Аз също се бях вкарала в такъв филм, но към 24г.с.-25та започнах да го усещам. Спокойно, няма нищо притеснително в това, че все още не го усещаш. Желая ти лека бременност!
Виж целия пост
# 3
Има време, не се притеснявай! Особено пък първо дете по-късно се усеща. Гледай на прегледите какво ти казват, а усещането ще си дойде с времето.
Виж целия пост
# 4
И аз късно започнах да усещам бебето. След 22 г.с някъде. Моето момиченце,  през цялата бременност,  беше изключително  кротка, много пъти съм се стресирала от факта, че не я усещам.
Виж целия пост
# 5
Благодаря ви момичета в събота съм на преглед дано всичко да е наред.

Да попитам също имам чувството че корема ми стой на едно место не расте може ли също да ми кажете кога по така си личи доста корема. Имам коремче но сякаш за 5 месец си е малък
Виж целия пост
# 6
Аз започнах да го усещам след 22г.с. Иначе до 7месец,никой не вярваше, че съм бременна като ме видеше. Изведнъж корема ми започна да расте
Виж целия пост
# 7
Аз започнах да го усещам лъм 20та седмица все едно пърхане или газове 😊, коремчето ми започна да изглежда по-така чак към седмия месец, до тогава изглеждах като зверски преяла, но не и като бременна.
Виж целия пост
# 8
Аз след 22г.с. я усещах също ми в първо дете.Растях само на корем.. И я носих ниско 😀
Виж целия пост
# 9
Имаше една подобна тема,писах,че и аз доста късно започнах да си усещам бебето.Не съм броила точно седмици,но беше към края на седмия месец ли...Не помня точно,но беше късно.
Затова пък синът ми когато започна да се мърда,така шаваше,че коремът ми се местеше на всички посоки.Трябва да е бил вече доста нарастнал,защото се виждаше направо едно сладко табанче как ритка.Много му се радвах и го милвах през корема.
И твоето бебче ще се разшава,в началото наистина само леко потръпва,примърдва...
Сега магаренцето упорито ,да ми е живо и здраво, е седми клас,има матури след по-малко от седмица и едва от два дни седна да чете по-сериозно.Цяла година го карах да чете-не и не.
Не се тревожи за нищо,чети приказки на бебето, казвай му колко много го обичаш,скоро ще се похвалиш с примърдвания,после с ритничета...И накрая със здраво бебе и здрава мама.
Виж целия пост
# 10
Благодаря ви много
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия