Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изненади и игри за моминско парти???

  • 629
  • 6
Здравейте!
Кума съм на сватба и организирам моминско парти. Сватбата е във Варна, избрала съм бар Punta Cana. С момичетата сме поръчали чаши, ленти, торта и украса, но според мен, за да бъде вълнуващо партито е нужно да има изненади и игри, с които да се забавляват всички и вечерта да бъде различна. Много ще се радвам да ми помогнете и споделите идеи, как сте се забавлявали вие, какви изнанди сте измисляли или тепърва измисляте?
Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Най-добре се съобразете с вкуса и желанията на конкретната булка, а не с тези на други жени.
Виж целия пост
# 2
Игра, която винаги се получава.

Написвате списък с пикантни твърдения. Четете ги на глас едно след друго. След всяко едно, онези мацки, които признават да са го правили, пият /шот или глътка, според организацията/.
Голям смях и напиване пада и привлича участници извън кръга - мъжки компании в близост и му изпускаш края преди да стигнеш до посл. въпрос 😉😁
Виж целия пост
# 3
Имаше наскоро едно предаване Един за друг. Може да си откраднеш идеи за игри оттам. Наказанията и наградите - вече са ти казали - шотове, сладки.
Виж целия пост
# 4
Здравейте, миналата година правихме моминско парти на сестра ми. Направихме няколко игри.
Едната беше: Предварително подготвихме лист с въпроси, на които булката да отговаря.  Въпросите бяха свързани с годеникът й, например "Къде беше първата ви среща" или "На какво те научи той когато заживяхте заедно". Тъй като съм и сестра и знам почти всяка част от връзката им, знам отговорите. Въпросът се задаваше от едно от момичетата, която й беше купила подарък (идея за подаръци-имаше точилка "Когато мъжът ти не слуша" от едното момиче, другото беше купила престилка "Родена за принцеса,принудане да готви", трета беше взела бутилка вино "Спомен от последния момински запой" и тн и тн има много идеи в интернет) и така скрихме тези подаръци на различни места, някоя от нас задаваше въпрос и при правилен отговор я напътствахме с топло-студено. Това е много смешна игра, ако измислите смешни въпроси и е сравнително дълга.
Друга игра-всяка от нас трябваше да напише на листче спомен с булката и ги пуснахме в купа, от която тя теглеше със затворени очи и познаваше с кой е спомена.
Беше супер забавно, мога да кажа, че моминското беше по-забавно от сватбата дори. И ние имахме чаши,табела за моминско парти, украса, торта, за нея воал, стикери за китките и какво ли още не.
Важното е да не си правите напук, а всички участнички да се разбирате. Успееххх! Simple Smile
Виж целия пост
# 5
За моминското на една колежка бяхме в СПА  център, като за всички имаше основни процедури( релакс зона, сауна, вани за крака, басейн и т.н.), за булата и кумата допълнително масажи по избор. Имахме кетъринг край басейна. Без да сме имали предварителни "игри" и " въпроси" просто с правилната компания всичко върви както трябва.
Виж целия пост
# 6
Музиката в Пунта Кана е доста силна и всякакви игри, свързани с питанки, отговарянки и разказване на истории, биха приключили с  провал, според мен. Насочете се към друг тип игри, може да е
 с различни предизвикателства, които ако булката изпълни да получава малки подаръчета или друго.
- изпиване на нестандартен коктейл
- да се разтанцува така, че да завладее дансинга
- да се запознае с господин от друга маса
- да си направи щура снимка с танцьорките, на плажа, с балоните, с нещо си там... каквото измислите
Разбира се вие си познавате булката и знаете какво би и допаднало,  и не би я карало да се чувства неудобно. 
Приятно прекарване ви желая!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия