Проблем с носоглътката

  • 842
  • 6
Здравейте,
През март месец прекарах гнойна ангина, личният ми лекар,тогава ми предписа Аугментин, но не мисля, че се излекувах напълно, но тя прецени че тялото ми, ще се възстанови само и ми каза, само промивки със смрадлика.
Оттогава до днес обаче имам усещането, че в носоглътката се събират секрети, които се стичат към гърлото и предизвикват лека кашлица най-вече сутрин след ставане и задух. Усещам, че се събират храчки в гърлото, които също трудно изхвърлям.
Направи ми впечетление, че когато съм на чист въздух, симптомите изчезват почти напълно.
Някой дали е страдал от нещо подбно, разбирам, че диагноза и лечение, единствено лекар ще даде, днес съм на УНГ, но ми е любопитно дали някои от вас се е сблъсквал с нещо подобно?
Виж целия пост
# 1
Аз имам такова събиране на секрети в гърлото. Не съм ходила на лекар, не знам причината, не помня и откога е. Мисля, че се нарича постназално стичане. Не е нещо много рядко срещано, мисля. Имам и нещо като леко изразен хроничен фарингит, това е от много отдавна, поне 20 години, не знам дали има връзка.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за отговора, а как се справяте или как облекчавате симптомите.
 Тъй като при мен е доста неприятно, търпимо, но се пак си е спънка за нормлания живот
Виж целия пост
# 3
Ами никак, откашлям, преглъщам... на моменти самО намалява, и така.
Може би е по-силно при теб.
Виж целия пост
# 4
Сега УНГ ми каза, че било фарингит с възпалена задна стена.. не било страшно, щял да се справ. Но подозирал, че е бактериално, и искал са пусне секрет..
Ще се борим.
Виж целия пост
# 5
Синупрет!
Виж целия пост
# 6
Трета сливица? Аз имам същия проблем заради нея
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия