Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Татковците заглеждат ли жени пред своите собствени?

  • 5 457
  • 142
Имам въпрос . Когато излизате с половинката си,хващате ли го да гледа други жени?
Аз съм много добре изглеждаща жена , но ми прави впечатление ,че през погледа му минава всяка втора, мведнага я сканира. Когато сме в колата - същото ,главата се върти ли върти . А ,когато кажа,че не ми е приятно ,той се нахвърля върху мен и бяга.гадно ми е, “бие” ме по самочувствието. Имате ли такъв проблем ? Не искам това да ми е бреме .... дали с времето не им омръзваме ?Sad
Виж целия пост
# 1
Реагира остро, защото е прост и невъзпитан.
Виж целия пост
# 2
Моят не се заглежда. Аз му показвам хубавите жени. На мен това не ми е проблем.
Виж целия пост
# 3
Ние си ги обсъждаме заедно, нищо лошо не виждам. С твоето отношение го превръщаш в забранен плод и изнервяш нещата. Пък и за да те оцени нали трябва да те сравни с другите Wink
Виж целия пост
# 4
За 10г никога не съм го хващала да заглежда жени и никога не ми е давал повод за ревност.
Виж целия пост
# 5
Надали има мъж, който не забелязва хубавите жени. Важно е да е достатъчно възпитан и интелигентен, че да не го прави пред половинката си или поне да го прави така, че тя да не усеща. А и другите хора да не виждат.
Виж целия пост
# 6
Моят се заглежда в други жени,но на мен това не ми пречи. Дори ако е хубава жената,му казвам ,че е хубава,или ако не ми харесва, казвам кое не ми харесва. И после се смеем заедно, обръщаме го на майтап. Ние сме заедно от 18 години и знам,че си ме харесва.
Виж целия пост
# 7
Според мен поработи над самочувствието си. Тогава това няма да те терзае.
 Ние заедно ги коментираме, даже той ако пропусне някоя натокана по улицата, аз му я показвам и се смеем  Grinning
Виж целия пост
# 8
Имам въпрос . Когато излизате с половинката си,хващате ли го да гледа други жени?
Аз съм много добре изглеждаща жена , но ми прави впечатление ,че през погледа му минава всяка втора, макар да не го прави продължително време за всяка една , то веднага я сканира. Когато сме в колата - същото ,главата се върти ли върти . А ,когато кажа,че не ми е приятно ,той се нахвърля върху мен , излиза от стаята ,казва -“не излизай тогава с мен , постоянно гледаш какво гледам и трябва да внимавам всяка секунда “ дъръ дъръ. Та, какво остава като е сам ?!гадно ми е, бие ме по самочувствието. Аз не правя така. Имате ли такъв проблем ? Не искам това да ми е бреме .... дали с времето не им омръзваме ?Sad защо реагира така остро ?Cry
Мисля че прекалено се филмираш. Ревността в семейството убива доверието в партньора. Ако това досега не е станало и продължаваш с ревността все някога ще стане. Тия очи са ни дадени да гледаме и комуникираме с тях. Вярно е че хубостта се оценя със очите, но най - вече това става със сърцето.
Виж целия пост
# 9
О, аз не бих могла да коментирам с него , опитвала съм  да се отпусна- не става-ревностно ми е ...
Може би наистина самочувствието ми куца , но аз съм толкова Земен човек ,че нито ми идва да се пъча ,нито да се кълча хах . Рядко се гримирам ,а като го направя той ми казва ,че естествена ме харесва н- пъти повече . Същевременно ,ако мине някоя фръцла с устни,маникюр , къси гащи ... ще гледа, а аз съм си ок естествена ....
да ,бе... когато съм по-натокана и мен гледат , той забелязва това и се пъчи и ми го казва ... е,добре,нали не ме харесваш с грим и по-разчупен стил?странно е !
А аз съм Майка на две дребосъчета,не мога да съм 24/7 перфектна на този етап ..
Заради него ми идва да си сложа хилаурон и да си разваля чара даден ми от Господ .Започнах да се сравнявам самата аз с всяка ,която погледне ...
Виж целия пост
# 10
Розмари, това са пълни глупости, които пишеш. Аз обичам да си ходя натокана, това ме радва, но моите деца пораснаха и вече имам повече време за мен. Ако имаш нужда от нещо прави го за себе си, а не заради другите.
Виж целия пост
# 11
И двамата имате проблем.
Ти - със самочувствието. Как изглеждаш спрямо другите, колко грим ползваш, и колко кожа показваш, трябва да се определя само и единствено от това ТИ как се харесваш и как се чувстваш добре.
Той - с поведението. Естествено е да заглежда хубави жени. Не е естествено обаче, когато види че жена му я гризе това, да продължава да го прави толкова очевадно.

За мен е нормално човек да забележи хубавите жени и мъже по улицата, както и странните също. Имаме очи, ползваме ги. Нормално е и да си ги "обсъждам" с мъжа ми, и е нормално това да е 1-2 изречения. "Хубави крака", или "Виж каква коса!", или подобни. Зяпането обаче, го приемам за тъпо и неадекватно - поведението на отвързано куче ми е отблъскващо.
Виж целия пост
# 12
Въпрос на възпитание и усет.
Не съм забелязала мъжа ми да се заглежда, но дори и да го направи, мисля че няма да ми е проблем. Аз примерно се заглеждам ако някой ми направи силно впечатление, независимо мъж/жена.
Много противно ми звучи да обсъждам с мъжа ми външния вид на някой и да се присмиваме или възхищаваме. Мъж с подобно поведение не бих уважавала, нито бих била с такъв.
Виж целия пост
# 13
Е, то само от заглавието на темата.......
"своите собствени", а?!
Виж целия пост
# 14
Според мен всички мъже гледат, човещинка е. Но някои го правят по-фино, по-дискретно и са склонни да се съобразят, ако им се направи забележка примерно. Твоят явно не е от тях.

Тия глупости за хиалурона си ги избий от главата. Ако ще цялата да се напомпаш, той пак ще гледа, а ти ще се обезобразиш. Склонни сме да намираме чуждото за по-интересно. Чуждата кокошка е патка, нали знаеш?

Правилно ли разбрах, че имаш две деца? От него ли са? Да не би да ти е втори мъж и затова да се чувстваш несигурна?  Каквото и да е, не съм сигурна, че ще се промени. Той не смята, че прави нещо грешно. Ще трябва някак да го приемеш и да живееш с тази му черта.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия