Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Консултирайте се със специалист и спечелете страхотни награди от MindHub

  • 6 187
  • 152
Включете се в играта на MindHub и спечелете безплатен ден в MindHub Summer Camp - лятна академия по програмиране за деца между 6 и 11 години.

MindHub e иновативно училище по програмиране за деца и младежи между 6 и 18 години.
Нашата цел е да насочим интереса на децата в посока, чрез която да се учат и развиват, използвайки технологиите. Обучавайки децата на основите на програмирането, нашият екип развива логическото и аналитично им мислене, тяхната креативност, както и способността им да решават сложни задачи. Всичко това им помага да усвоят ключови умения и компетенции за успех в професиите на бъдещето.

Учебната програма на MindHub включва голямо разнообразие от инструменти и среди за програмиране. Тя е изцяло проектно-ориентирана, съобразена с възрастта и интересите на децата.Един от най-любимите инструменти на малчуганите в летните академии на MindHub са роботите, чрез които те виждат на момента резултата от своите програми.

MindHub Summer Camp е лятна академия по програмиране за деца между 6 и 11 години, в която всяко дете има възможност да се включи за ден, една или две седмици в периода от 15 юни до 28 август.
Програмата включва 10 независими тематични дни, като всеки от тях е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и програмиране поведението на роботи.Лятната академия е подходяща както за начинаещи, така и за деца с предишен опит в програмирането.
Ако искате да научите повече, очакваме ви на нашите безплатни уроци!


Консултирайте се със специалист и спечелете награди!

В настоящата тема можете да задете всичките си въпроси, свързани с академията и ползите от програмирането за детското развитие.

Можете да се включите в темата, като зададете въпрос към консултанта и/или отговорите на въпросите, които ще ви зададем в следващите две седмици.

Първият ни въпрос е: Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи?
Вторият ни въпрос е: Посещава ли детето ви летни занимания и какви са предпочитаните от вас образователни активности през летните ваканции?

Участието в темата ви дава възможност да спечелите страхотни награди.
Gift 10 души ще получат безплатен ден от MindHub Summer Camp по избор или безплатна виртуална работилница в MindHub
Gift 3-ма души ще получат брандирани раници MindHub
Gift 20 души ще спечелят комплект брандирани материали на MindHub

На Вашите въпроси ще отговаря:

Поли Янкова
Co-founder и CEO на MindHub
E-mail: polly@mindhub.bg
Мобилен телефон: +359899599559

Поли създава MindHub преди почти 5 години, когато заедно с партньора ѝ се завръщат от САЩ, силно мотивирани от идеята да открият място, в което да подготвят младите поколения за успех в професиите на бъдещето. Ролята на Поли в MindHub е свързана с изграждане на партньорства, планиране и изграждане на процеси за развитие на франчайз мрежата от училища по програмиране, както и с активно участие в разработването на новите продукти в компанията и новостите, свързани с учебната програма на центровете.


Отговори на въпросите си можете да очаквате всеки вторник и четвъртък.
На 29 юни на томболен принцип ще изтеглим печелившите участници и ще ги обявим в темата.

Полезно съдържание:
Как децата учат програмиране в MindHub?
Програмирането е инвестиция в бъдещето на нашите деца
Осем умения, които се развиват с програмиране
Полезни инструменти и езици за програмиране

#MindHub #SummerCamp #ПрограмиранеЗаДеца #ЛятнаАкадемия

Моля, запознайте се с общите условия на активацията тук.
* ВАЖНО! Запознайте се с правилата на консултативните теми ТУК.
# 1
Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи?
Мисля, че това в настоящето е базово умение за успешна кариера в IT сектора и е хубаво децата още от малки да развиват умения в тази сфера. Една добра основа положена в детството се надгражда с лекота и превръща обучението, а по-късно и работата в приятно занимание.
Виж целия пост
# 2
Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи? Според мен колкото е добре децата да изучават компютърни програми, толкова е и зле. Хубаво е децата да развиват ума си, да са компютърно грамотни и да учат нови неща. Но това натоварва очите и ума. Детството е само веднъж, затова е хубаво през по-голямата част от времето да бъде безгрижно и изпълнено с игри и закачки. Хубаво е да насърчаваме децата да са всестранно развити, но нека не бъде на сила, а детето само да избере какво му е интересно. Ние, родителите, можем само да представим различни алтернативи и да подкрепяме детето във всяко едно начинание.
Виж целия пост
# 3
Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи?
Децата днес са много отворени към новитетехнологии и програмирането за тях изглежда някак си по-достъпно и разбираемо. Това са впечатленията, които имам от моите две деца.
Виж целия пост
# 4
Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи?
Мисля, че е много полезно, така децата от малки си обогатяват знанията и уменията, свързани с компютрите. В този дигитален свят това е много важно.
Виж целия пост
# 5
Изучаването на програмиране от деца и младежи е полезно за бъдещото развитие на децата. Дали ще продължат да се занимават  с програмиране или ще имат познания - и в двата случая са по-богати с тези знания. Изучаването в детска и младежка възраст е важно и за бъдещите планове на децата. След като имат познания по програмиране могат да се насочат в бъдеще това да бъде тяхната професия.
Виж целия пост
# 6
Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи?

Ползите биха били чудесни, ако детето прояви желание за това. Почти всички /да не кажа всички/, играят на различни игри, но нямат търпението да разберат как на практика се случва това. В училище имат часове по ИТ и програмират със Scratch, което е добре за малките - бързо се визуализира онова, което правят..
Виж целия пост
# 7
Моето дете днес за първи път ще посети MindHub Summer Camp. Очакванията ми са да разбере и види какви са ползите  и механизмите на програмирането и да  разучпи призмата, през която гледа на игрите.
Виж целия пост
# 8
Ползите от изучаване на програмиране от деца, за мен най-вече са това, че развиват мозъка и от рано детето започва да има едно по различно виждане. Колкото по-рано се почне, толкова по-лесно ще се усвоява наученото.
Виж целия пост
# 9
Стига да има детето желание полза разбира се, че ще има. Сега децата са много любознателни и бързо напредват.
Виж целия пост
# 10
Децата са много любознателни сега и стига да имат желание, ползи ще има.
Виж целия пост
# 11
Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи?
Развива се логическото мислене и креативността.
Виж целия пост
# 12
Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи?

За нас би отговорило и то съвсем навременно на въпросите, които детето ми задава напоследък: Как мога да си създам своя програма и къде?Blush. Програма, сайт. .? В период сме на търсене на информация. Закупихме две помагала по scratch.
Аз се радвам, че у детето е възникнал такъв интерес, тъй като подобни умения разширяват креативността и увеличават увереността на децата от постигане на цели и успехи. Въобще, правят ги адекватни на съвременните реалности.
Виж целия пост
# 13
Мисля че ползите от това,децата да изучават програмиране,са много.В началната си възраст възприемат по-лесно,развиват своя ум,логическо мислене и се научават на концентрация.По принцип не съм съгласна с прекарване на повече време пред компютър,телевизор,телефон,но щом е за образованието-съм съгласна.
Виж целия пост
# 14
Определено мисля, че е добре да мога да работят с компютърни програми. По време на онлайн обучението имеше много презентаций на различни програми и е от помощ когато разбираш. Също така в днешно време IT сектора е водеща позиция за работа.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия