Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

  • 7 364
  • 146

Анкета

Ще гледате ли втория сезон?

Опции:Тези дни започват снимките на втория сезон на световноизвестния колумбийски риалити формат Desafío /Предизвикателство/.

Това, което се знае до момента:

- ще се снима в Странджа
- 24 участници  
- 70+ изпитания
- нито един елемент от изпитанията не се повтаря
- снимките продъжават 60 дни
- снимане и от хеликоптер

„Игри на волята“ е екстремно предизвикателство за зрителите на NOVA – едно вълнуващo състезание, което ще изпита ума, волята и физическата устойчивост на участниците.
Момчил Манчев - Момо за втория сезонВсичко от първия сезон
Добрин Николов


Официална страница

ФБ
Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата, Смайли.

Аз се бях заръчал да не гледам в знак на протест от победителя от миналия сезон, но темите на подобен тип риалита са по-интересни от самите формати и просто не мога да пропусна купона.
А и все пак наивника в мен вярва, че сега ще го направят по-добре и ще изчистят многото допуснати грешки, което донякъде бе и неминуемо като за първи път. И дано игрите да са по-обезопасени, че аз толкова контузени участници не съм гледал никога в който и да било формат. Дано и да се залага повече на игрите и по-малко на биг брадърското…
И дано този път моят любимец, който и да е, да спечели. Simple Smile
Виж целия пост
# 2

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 благодаря за темата .
Не е предаване , което чакам с нетърпение , но ще го гледам като фон .
Виж целия пост
# 3
Дано този път форматът да е "по-пипнат".

За видеото от днес с Момо:


„Игри на волята“ се завръща с още по-мащабен и вълнуващ втори сезон

На живо от Царево и плажа „Попска поляна“ репортерът Цеца Алексова разказва за подготовката и изненадите, които очакват зрителите и състезателите в новия сезон
„Попският плаж“ е един от най-късите (150 м.), но и най-живописните плажове в района. Тук съвсем скоро започват снимките на втория сезон на най-атрактивното риалити „Игри на волята“. Колумбийският риалити формат Desafío (Caracol TV), който стъпи в българския ефир миналата година, се радва на огромен интерес от страна на зрителите.

Предстои изграждането на първите конструкции, за които отговаря Момчил Манчев-Момо, който разказва защо продукцията отново е избрала да снима на българското Черноморие.

„Причините са много. На първо място това е изключително красивата природа. Странджа и морето са великолепни. Приятно изненадани сме и от силната подкрепа, която срещаме в лицето на всички наши местни партньори. Те постоянно ни оказват съдействие по всякакви предвидени и непредвидени обстоятелства.“

За чиста природа

„Не само местните, но и всички българи държат природата да се опази чиста. В момента морето е изхвърлило на плажа множество камъни и скали. Част от работата ни тук е да съберем камъните с гребла, да ги групираме на купчини, а впоследствие да бъдат изнесени, за да може плажът да бъде удобен не само за „Игри на волята“, но и за всички плажуващи. А за тях всеки снимачен ден се превръща в истинска атракция. Миналата година страшно много хора идваха на плажа, докато изграждахме конструкциите, разпитваха какво ни предстои и питаха от къде биха могли да наблюдават процеса без да пречат.“

24 участници срещу над 70 изпитания

„Като спортист искрено и благородно завиждам на всички участници, без значение от резултата, който ще постигнат. Не са много вариантите, при които човек може истински да се изправи срещу самия себе си. Изпитанията, които ще трябва да преодолеят 24-мата участници, са повече от 70. Има предизвикателства за издръжливост, за кондиция, за комуникация, за трезва преценка и бърз ум под напрежение. Сигурен съм, че на част от участниците ще им бъде трудно, но това е част от израстването, от постигането на големите цели. В следващите 60 дни екипът ще изгради над 70 препятствия, които 24-мата участници ще трябва да преодолеят със силата на своята воля и издръжливост. Няма как при толкова изпитания да има случайни резултати. Благодарение на комплексните си качества най-добрите винаги успяват да стигнат финалната права. Няма нито един елемент в конструкциите, който да се повтаря. Дори да има сходни изпитания от предходния сезон, те са модифицирани, за да е 100% сигурно, че няма вариант някой от участниците да усвои специална техника, която да му даде предимство спрямо друг.“

Хеликоптер ще се използва в този сезон на „Игри на волята“, а всички екипи работят в пълен синхрон. Според Момо комуникацията стои в основата на успеха на толкова сложна продукция, а „хубавото на „Игри на волята“ е, че игрите се случват изцяло на открито.“ „Когато говорим за природата и нейните непреодолими сили, ние трябва изцяло да се съобразим с нея“, категоричен е Момо.


Източник
Виж целия пост
# 4
Много благодаря за темата!
Чакам с нетърпение да започнат игрите Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Привет, с нетърпение очаквам новият сезон и силно се надявам Сърчаджиева да не е водещ, симпатична е, но гласът и ме дразни. Дано започне да изтича информация кои са участниците, сигурна съм че ще влезе някоя популярна личност. Да избягат от ББ не могат, винаги пикантериите ще са любопитни, само се надявам този път победителят да е съгласно победите, а не по тупаревски!!!
Виж целия пост
# 6
Е, тъкмо се питах дали не е отворена тема за Втори сезон, пуснах търсачката - и я намерих прясна, прясна Simple Smile
Смайли, благодаря ти Flowers Hibiscus
Чакам да видя новите участници. И ми е интересно какви нови игри са им подготвили.
Виж целия пост
# 7


Днес започват снимките. Ники Мартинов е консултант.

Наградата е от 100 000 лева.

Има пилот от гражданската авиация, жена-каскадьор, 18-годишна девойка, която учи в едно от най-престижните училища в България и е шампион по художествена гимнастика /много красива, нежна и смела/.
Виж целия пост
# 8
Силистар...
Преди две седмици бях там за десетина дни. За първи път от години плажът беше като едно време - почти пуст, без чадъри, заведения и бръмчащия генератор. Сутрин рано излизаха делфини, а вечер звездите са толкова ярки, че имаш чувството че са на ръка разстояние.

И сега.. край с това място за сезона !
Докога ще снимат там? Никой не попита това най-важно нещо в репортажа. Планирах да прекарам поне месец в къмпинга.
Баси, хората отиват до Силистар заради спокойствието и дивата природа. Ама изобщо не е честно най-красивият и почти непокътнат плаж на юг да се превърне в снимачна площадка за сезона Sad

Та така - кажете ми колко дълго ще продължат снимките там?
Виж целия пост
# 9
Благодаря за темата!
Аз чакам с нетърпение да гледам, въпреки недомисления първи сезон. Моят любимец Ники Мартинов изглежда много зле на тази снимка. Радвам се, че ще е консултант.
За водещ все си мисля, че ще набутат досадния Ваня Джаферович, той къде ли не участва вече.
Виж целия пост
# 10
Снимките продължават два месеца /както миналата година/, каза Момо миналата седмица. Но снимат на различни плажове. На кой плаж колко време ще снимат, могат да кажат само от екипа.

Репортажът от днес

Започват снимките на втория сезон на „Игри на волята: България“

Елл, може да започнат там днес, но по-нататък да не са на този плаж. А ако отидеш и са, ще бъдеш наш репортер.
Виж целия пост
# 11
https://www.instagram.com/p/CBuquJBp_fO/
Не знам защо му викат Попски плаж , ама там снимат
Виж целия пост
# 12
Благодаря за темата, 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬! Flowers Hibiscus

Чакам "новите жертви" - спортни ентусиасти! Smiley
Виж целия пост
# 13
Скрит текст:
Благодаря за темата!
Аз чакам с нетърпение да гледам, въпреки недомисления първи сезон.
Моят любимец Ники Мартинов изглежда много зле на тази снимка. Радвам се, че ще е консултант.
Скрит текст:
За водещ все си мисля, че ще набутат досадния Ваня Джаферович, той къде ли не участва вече.

Аз правих скрийншот сутринта, когато писах поста, но той изглежда странно на снимки. Като на тазиАко не пишеше, че е той, нямаше и да се сетя.
Виж целия пост
# 14
Ами няма да е Сърчаджиева  и слава богу!
Беше доста зле миналата година;
Ако информацията е вярна - http://---/n/yana-marinova-smenya-aleks-surchadzhieva.140166.html
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия