Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да пусна ли дъщеря си?

  • 3 786
  • 22
# 15
Риск от зараза има навсякъде, не е нужно да ходи някъде с преспиване. Ще полудеят тези деца и тикнейджъри. Не ставайте затворници на психиката си. Аз бих пуснала.
Виж целия пост
# 16
Не,не ме пита,ние сме като приятели и всичко си споделя.Поне засега.Надявам се и по-нататък.Ако излиза си казва с кои приятелчета излиза и толкова.
Аз на плаж също съм ходила с приятели и не знам ако решат да ходят какво да правя.Май бях около 16 все пак,но...ходихме на моста в Бургас и повечето момчета скачаха,сега ми е страшно като си спомням.
На една съседка младежът е малко по-голям и ходи с приятели,но знам колко много тя се притеснява.Специално за плажа имат големи разправии.
Опитвам се да говоря разумно,да го съветвам да внимава...
Наистина няма как цял живот да ги държим залепени за нас,само се моля да са живи и здрави.
Виж целия пост
# 17
Пускайте ги децата, спрете да откачате с този вирус! Под въпрос е дали изобщо съществува или е преувеличен, но всички сме наясно, че може би няма да свърши скоро. Почти е нямало ден от началото на извънредното положение, в който децата ми да не са излизали. Стоенето вкъщи намалява имунитета. Още от тогава говоря на моите близки да се абстрахират от всичко около този вирус.
А по въпроса за плажа, зависи от възрастта. Препоръчвам да ходят на басейн, защото е по безопасно.
Виж целия пост
# 18
Сериозно ли още е под въпрос дали съществува?
Виж целия пост
# 19
О,да.Явно има нещо,някакъв вирус,но за мен лично е нещо подобно на грип.Да сте чули някой да е умрял от коронавирус?Защото аз не съм чула.Всички умират със коронавирус,а не от него.Не ви ли прищраква там някъде нещо?И според мен всичко ще изчезне след 4 ноември,защото тогава са изборите в щатите.
Виж целия пост
# 20
Според мен масоните, Сорос и Бил Гейтс ни управляват. Всяват паника за вироса, за да ни следят отгоре със спътници.
Не съм чула и никой да е умрял от ебола например. Нямам такива познати и  мисля, че този вирос също е измислен, но от евреите.
Виж целия пост
# 21
Siyina
Мдам, те и двамата български моряци заразиха цял кораб, щото такъв вирус няма. По твоята логика хората и от грип не умират, а с грип и всичко е конспирация. Чудя се не те ли е страх да ползваш клавиатурата на компютъра? Ми ако те чипират през ентъра?
Виж целия пост
# 22
Aми аз бих те посъветвала да я пуснеш. Едно от може би най-важните неща е доверието между вас, но в тази ситуация предполагам няма нищо общо с това. Относно това с коронавируса предполагам, че семейството на въпросната приятелка на твоята хубавица е взело нужни мерки, както се предполага да направят предвид положението, но смятам, че няма кой знае за какво да се тревожиш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия