Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

След лапароскопия

  • 363
  • 4
Здравей те искам да попитам след лапароскопия нормално ли е да имаш боцкане в корема кадето е операцията
Виж целия пост
# 1
Абсолютно нормално.
Виж целия пост
# 2
Но минаха около 20 дена и тогава получих леко боцкане и леки болки там където е операцията
Виж целия пост
# 3
Здравейте, миналата седмица ми правиха лапароскопия в Света София. Днес на 7мия ден от операцията отидох за сваляне на шевове в АГ отделението,както ми бяха казала. След като ми махнаха лепенките се оказа,че имам шев само на една от раните?! След като питах дали това е нормашно ми казаха, че може са оставени така,за да заздравеят самостоятелно. Обадих се и на лекуващия лекар за преглед. Една от раните,тази която е била с шев е с коричка,но останалите две-не. Раната, която е на пъпа дори ми се разкърви, докато я промиваха и ми се видя доста хубава отворена рана. Казаха че трябва да съм време с лепенки.Някоя от вас дали е била в такави ситуация?

Благодая
Виж целия пост
# 4
Всичките рани при мен бяха зашити, но при махането на шевовете тази от ляво се отвори леко. Лекаря каза да стоя без лепенки, за да "диша" раната и да заздравее по-бързо. Всъщност си заздравя сама за няколко дни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия