Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лагото романьоло в апартамент

  • 555
  • 4
Здравейте! От няколко месеца искам да си взема куче и се спрях на породата лагото романьоло. Исках да попитам тези кучета подходящи ли са за апартамент (могат ли да остават сами за няколко часа, лаят ли много) Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
https://miau.bg/n32-59191-%D0%9E%D1%82%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D … D1%8A%D1%89%D0%B8
Виж целия пост
# 2
Лагото романьоло е порода, която е доста подобна на Португалското водно куче (има си и потомствена връзка като порода).
Ние отглеждаме португалец от 7 години. Кучето е много активно, има нужда от възможност за тичане и изразходване на енергия. Гледали сме го и в апартамент, и в къща с двор.
Определено отглеждането на такова куче в апартамент е доста по-трудно. Изисква дълги и енергични разходки с възможност за свободно тичане (не просто 1 час на каишка навън). Когато не е изразходило достатъчно енергия, сме забелязали два типа реакции - или изпада като в летаргия (само лежи, спи и почти не яде), или пощурява и започва да тича и скача из апартамента, а като остане сам си намира "забавления", резултатът от които обикновено не се нрави на собствениците Grinning
Виж целия пост
# 3
Не измъчвайте голямо ,активно куче в апартамент.Има достатъчно малки пухкави играчки.Кучето не е забавление за Вас,а пълноправен член на семейството.
Виж целия пост
# 4
Ще си позволя съвет: кучета от работни породи могат да се адаптират в апартамент, но за тях е важна връзката с човека и физическите натоварвания. По-добре се ориентирайте към друга порода, която няма да е толкова енергична и жадуваща за задачи и компания.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия