Мариновани патладжани в хладилник - сега им е времето!

  • 16 133
  • 115
# 15
2 бурканчета за проба, печени на грил, не пържени.
Виж целия пост
# 16
Фантастични са. Одобриха се и се изядоха.
Ще опитам да направя и в буркан.
Виж целия пост
# 17
*Алис*, много се радвам, че са ви харесали патладжаните. Ако направиш в буркани, се опитай да скъташ някой друг до зимата. Wink
Виж целия пост
# 18
Супер рецепта, ще направя уикенда една доза.
Виж целия пост
# 19
LaughingБлагодаря за рецептата! Снощи ги отворих и поднесох на гости,останаха очаровани! Аз за себе си отчетох,че леко нагорчават. Разбира се, това е мой пропуск- знам как да махам горчивината. Следващият път!:laughing:
Виж целия пост
# 20
Vanja77, и аз да се запиша с маринованите патладжанки, не знам дали ще рева, когато ги ям, ама додето ги дочакам.....може и да зарева! Joy

Виж целия пост
# 21
Лабрекс, как ги наряза така еднакво перфектни? Адмирации!
Виж целия пост
# 22
Syros, не съм аз, само одобрих дебелината, ММ ги наряза за нула време. Преди години майка ми подари ренде Бьорнер, така и не знам кое за какво се използва от чаркаляците му, нито имам желание да се науча. Като ми трябват филийки, хващам остър нож и съм нафилийчила набързо каквото там трябва. Ама ММ хваща рендето и действа. Направо на подметки ги наряза, лява и дясна! Joy Виж как ме подсети да наобиколя хладилника! Simple Smile

Редактирам, ей, не мога да изгоня домашните, били готови за ядене! Викам им аз само опитвате,  не сега, на третия ден! Абе, какъв трети ден, кой щял да чака! Отсега ще зареват! Joy
Съвсем сериозно на първия ден са мнооого вкусни! Да видим на третия ще има ли за опитване.......
Виж целия пост
# 23
Може би трябва да ги криеш някъде. При съсед, дето не яде патладжани Wink
На скоро ми подариха и на мен такова ренде и съм супер доволна. Почти непрекъснато е в употреба. Най-вече за равномерни шайби.
Виж целия пост
# 24
Silverstone, ако имаш нужда от съдействие - насреща съм. Няма да съжаляваш, че си ги опитала! Hug
Сигурна съм.Аз си се познавам.Yum
Цитат
Патладжаните се обелват. Нарязват се на филии по дължина
Сега предполагам е осоляването,за да падне горчилката?Сподели твоят начин.
Виж целия пост
# 25
Аз го направих за всеки случай, след като ingi написа, че се е усещала горчивина. Посолих, стояха май половин час някъде, че се заплеснах на компа, измих, подсуших и пържих.
Виж целия пост
# 26
Аз да потвърдя, че и грилнати стават прекрасни! Разбърках ги съвсем леко с олио, колкото да не стават съвсем хартиени Simple Smile
Даже си запазих малко марината, че ми дойде в повече. Ще си я ползвам другия път или ще си мушна някой друг заразват да пробвам експериментно - тиквичка, чушка гъбка - тук вече доста се отклонявам от курса, ама обичам Simple Smile
Виж целия пост
# 27
Аз моите патладжани не съм ги солила преди да ги пържа и след това не горчаха,  а и така е приготвянето по рецепта.

Labrex, ако останат до третия ден - ще са още по-вкусни!

Радвам се за всички, които са решили да приготвят патладжаните, а някои вече са ги опитали и са се уверили колко са вкусни! За чакащите - мъничко търпение!
Виж целия пост
# 28
Дали и тиквички носи така да се направят? А и да се стерилизират после за зимата?
Виж целия пост
# 29
Ваня77 ,  👏 бях пропуснала рецептата, но Лабрекс показа снимка в друга тема ...имах само 3 патладжана и спретнах половин доза на бързо - завих с фолио и отива на хладно 😘

Скрит текст:
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия