Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

В момента чета ... 66

  • 29 873
  • 538


Важно!
Желателно е когато споделяте впечатление от дадена книга да внимавате как го правите. Това предупреждение не цели въобще да ви откаже от споделяне или питания, напротив! Но често, все още под въздействието на емоцията от прочетена книга се прибързва в споделянето. Нека коментирането на ключови моменти, развръзка, убиец и въобще всичко, свързано със съдържанието, което би разкрило важна информация, да бъде поставяно в скрит текст! За целта, вмъкнете текста, който искате да скриете между скобите [спойлер][/спойлер], на латиница - spoiler. Уважавайте правото на непрочелите все още книгата да й се насладят максимално, когато решат!
Как да поставите картинка в мнение:
- когато желаете да покажете корица на книга, която четете, е необходимо да копирате, сложите адреса на картинката между отварящ и затварящ таг за изображение, т.е. между img и /img, поставени в скоби - [имг] [/имг]. За намаляване на изображението, ползвайте img height=250 или img height=300, след това адреса и накрая /img, съответно пак със скоби, ето и пример:
[имг хеигхт=250]http://....................jpg[/имг]
Виж целия пост
# 1
Благодаря за новата тема!
Аз съм с любим автор:
Виж целия пост
# 2
То си станало време за нова тема. Благодаря, Миж!

Аз си продължавам с книгата за хипотиреоидизма (страшно любопитна е, направо революционна), а започнах и една на Майгул Акселсон, която не бях чела.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темата.

Аз продължавам с Лекберг и " Укротителят на лъвове".
Виж целия пост
# 4
Моя дружка ми даде един малък сак с книги за лятото /не,че хич нямам:)))/,и първата отгоре е "Укротителят на лъвове"...дано Лекберг се е постарала да ме заинтригува,ще й дам шанс от уважение към моята приятелка.Иначе и аз да споделя-много чета и гледам филми/сериали и нищо не складирам ,затова трудно мога да кажа след време за определена книга за какво иде реч,може би трябва да си водя дневник:),даже по едно време се бях притеснила,но както каза Тарталета-просто се наслаждавам на момента.И аз имам рег-я в ГР,но не знам защо не я ползвам тази така уважавана платформа...може би защото физически не мога да поема повече предложения за книги:)
А,забравих да кажа едно огромно благодаря за новата тема!!!!
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата! Чета тази книга и много ми харесва. Даже се разтърсих за информация за Пулия. Лятна и приятна книга.
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата Simple Smile
Ползвам гуудрийдс, но не пиша там, само отбелязвам какво и кога съм прочела и после с интерес разглеждам впечатленията на другите за дадената книга.
Виж целия пост
# 7
О, "Четири шепи любов" наистина е много приятна книга. Радвам се, че някой я чете. Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Благодаря за новата тема! 🌹

Продължавам си "Щиглецът" - бавно, но славно! После ще изгледам и филма.
Паралелно си чета и четвъртата книга от Милениум - "Онова, което не ме убива".
Виж целия пост
# 9
О, "Четири шепи любов" наистина е много приятна книга. Радвам се, че някой я чете. Simple Smile

Харесах авторката със "Среща под звездите". Дано преведат и други книги от нея.
Виж целия пост
# 10
Благодаря за новата тема, Миж.
Засега само ви чета, че времето за книги е доста оскъдно.
Виж целия пост
# 11
Благодаря за новата тема. Hug
Записвам се с "Аз още броя дните“ от Георги Бърдаров. Тежка книга. За войната в Босна и една любов.
Виж целия пост
# 12
Благодаря на Миж за новата тема.
Чета Мишвл Фейбър, напълно непознат автор. Потърсих книги за електронно четене и започнах на руски ( Побудь е моей коже - наангл Under the skin), Лесно се чете но повече - като я приключа. Споделих с мъжа ми и О Ужас, той пак е една глава преди мен, май е гледал филм с такова име Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile
Кратка е и чакам някакво развитие, за сега от 40 стр от 170 е само завръзката.
Виж целия пост
# 13
Патрик О'Брайън - Господар и командир
Виж целия пост
# 14
Благодаря за новата тема Flowers Rose!
Започнах „Убийства в Оксфорд” Гийермо Мартинес.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия