Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отказ от АМ.

  • 921
  • 9
Синът ни е на 4 месеца и отказва всякакви АМ.Сменяхме биберони шишета и млека а той само като го опита и се извръща на другата страна.Яде само в полузаспало положение.Моля за съвети и ако някой е преминал през това да каже как се е справил.Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Досега пил ли е АМ?
Виж целия пост
# 2
Изобщо не става ясно как е хранен до 4 м?
Виж целия пост
# 3
Пил е само АМ и не е бил кърмен въобще.Пил е Лактана, Аптамил, Фризовом, Фризолак, Хип АР, Хип Комбиотик.Последно изяде като минахме Фризовом 3 кутии и после се отказа и от него и взехме ХипАР но и него не желае.Чакаме да отидем отново на Гастро, че ходихме преди месец защото не ака редовно.А сега и не яде.

Ами всичко е съгласувано с педиатър и гастро.Защото не ги яде и се опъва като струна при всяко ядене и не ака.От фризовома яде най-много и почна да ака но и от него се отказа на 3та или 4та кутия и пак си ака трудно сам.Млеката ги давахме с колийф или с био амика но няма промяна.Сега последно ще видиме за непоносимост към белтъка но той няма никакви симптоми за това.Нито има диария нито обриви, нищо.
Виж целия пост
# 4
Исках да допълня нещо и вместо да редактирам си изтрих поста.Милото дано се оправи бързо и започне да яде,сигурно го мъчат коликите много.
Виж целия пост
# 5
Пробвайте да смените капките. Аз давах био гайа, без капки за колики. Някой бебета се запичат от капките за колики.
Виж целия пост
# 6
Той колики почти няма вече.Изкарва си газове редовно и без капки.Но преди това сме пробвали и други видове капки като последните ни бяха Газбимби Просто все едно се отврати от всички млека и не ги иска.
Виж целия пост
# 7
Нямам особено голям опит с АМ, но от позната съм чувала, че нейното дете предпочита да е по- хладно млякото. Ако било малко по- топло, както пише да се приготвя, не искало да го яде. Пробвайте с малко по-топло или по- студено мляко, може да не би допада температурата. Ако не помогне, поне няма да навреди.
Виж целия пост
# 8
Bugi_ е права. Пробвай да даваш млякото по-хладно. Дъщеря ми мина през такъв период на вашята възраст. Не е от млякото, нито заради шишетата. Повече от един месец, дъщеря ми се хранеше полузаспала, с незатоплено мляко. Имаше дни, в които за 24 часа изпиваше по 200 300 мл. Не е проблем. Не сменяй млека и биберони. Така ще го объркаш още повече. И в никакъв случай не насилвай.
(Не слушай баби и комшийки, ако казват да даваш кисело или прясно мляко) Ще мине и този период, много ми е пресен спомена😀. Не се притеснявай.
Виж целия пост
# 9
Опитате с кърма, трябва да има места, където да можете да си закупите, попитайте консултантите по кърмене, имат телефон в интернет за всеки град.
По състав, тия всичките горе изброените, не отстъпват на майчината кърма, дори и от друга майка. И детето ви дава сигнал, че не ги иска.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия