Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кръв в изпражненията на 7 седмично бебе

  • 561
  • 4
Здравейте мами,

бебето ми е на 7 седмици и е изцяло на кърма. Миналата седмица ме стегна нещо корема и хванах разстройство и веднага след това започнахме да наблюдаваме кръв в изпражненията на бебето. Кръвта е смесена с изпражненията. Интересното е, че не винаги, а примерно един път на ден и след това няма. Бях 3 дена в болнинца да му направят кръвни излесдвания и да изследват изпражненията и нищо не се откри. Мнението на лекаря е, че това идва от приемът ми на млечни продукти. Той лично смята, че не било добре да се спрират млечните продукти, за да може бебето да си набавя калции. Днес отново имаше кръв и като цяло се питам някоя от вас имала ли е подобен случай?

Мерси
Деси
Виж целия пост
# 1
Детски гастроентеролог. Ако е АБКМ, ще се наложи да ограничите млечните.
Виж целия пост
# 2
Търсете детски гастро и според мен спирайте млечните
Виж целия пост
# 3
Детски гастро и всяко ако носете в спешното за тестване! Реактива на лабораторията е буквално без пари, нищо не им коства да се види има ли кръв или не ( слага се малко от изпражнението в една течност и ако има кръв тя си сменя цвета).
Ако ви е срам, питайте за реактива и си набавете. Не изисква специални условия за съхранение.
Препоръчвам и преглед при алерголог, но след гастроентеролога!
Виж целия пост
# 4
@gers223  - обикновенно това е от алергия към казеина (белтъкът на кравето мляко) .Нищо не пречи да спрете за няколко дни всички млечни продукти и да наблюдавате детето. Масово се ходи при детски гастроентерелог със снимки на памперса. Така ще види кръвта бистра ли е или не.
skk007 -Много добра идея за алерголог но както каза след гастрото.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия