Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Партньорите ви говорят ли по телефона, докато правите любов?

  • 5 311
  • 142
Партньорите ви говорят ли/пишат ли си с приятели, докато правите любов? Моят вече няколко пъти го прави, като последния му спадна, явно се е разсеял.
Също така повод за притеснение ли е, че има над 3000 приятели в социалните мрежи (предимно жени) и списъкът продължава да расте?
Виж целия пост
# 1
За списъка в социалните мрежи изобщо не бих се замислила, обаче... Как така ще си цъка на телефона по време на секс? Това би ме наранило, би ме обидило и никога повече няма да го погледна.
Унизително и отвратително ми се вижда. А твоята реакция каква е? Още ли си с него?
Виж целия пост
# 2
Да още съм с него, не съм се обидила, но ми стана странно досега не ми се е случвало + че прати аудио запис на въпросния приятел. Иначе си пасваме много в секса, доволна съм.
Не си цъка винаги на телефона, 2-3 пъти го е правил. Казвам му да не се разсейва.
Виж целия пост
# 3
И двете неща не биха ми се понравили.

Казваш му да не се разсейва?!? Аз ще му спра креватните удоволствие, докато не схване, че за това време е нормално да остави телефона. Онзи ще се клати и ще си цъка на телефона, а на мен ще ми е кеф, така ли?! Абсурд.
Виж целия пост
# 4
Щом не ти е проблем, ок, ама тогава какъв ти е проблемът? Или искаш да знаеш дали другите го приемат за нормално. Надали някой ще се включи, за да каже, че не му е проблем.
Виж целия пост
# 5
Да още съм с него, не съм се обидила, но ми стана странно досега не ми се е случвало + че прати аудио запис на въпросния приятел.

Щом не си го хванала да праща и видео запис от секса ви, хич да не ти пука.
Но имай готовност някой ден да се окажеш популярна в интернет порно звезда.
Няма лошо.
Виж целия пост
# 6
Толкова е отдаден на секса с теб, че му е по-интересно да си цъка на телефона. Такъв индивид директно пътува.
Виж целия пост
# 7
Овчарова, това е най-крайната степен на скучен секс, която мога да се сетя Grinning Дори за първи път чувам такова нещо при мъж. Joy
Виж целия пост
# 8
Според мен не го забавляваш много при секса и затова има нужда от допълнителна стимулация на сетивата. Трябва да се постараеш повече, да се раздаваш.

П.п. А на колко години си всъщност? Декември 2019 твърдиш, че си на 27, февруари 2020 си на 26, след това ставаш пак на 27, въпреки че има цели 11 месеца до рождения ти ден според профила ти, където си на 31 г.?
Виж целия пост
# 9
Явно е доста скучен секса след като единият говори по телефона, а другият му казва да се концентрира 😁

На къде отива този свят?!
Виж целия пост
# 10
Ако говори с бившия на сестра си, не би трябвало да е проблем
Виж целия пост
# 11
Овчарова, тоя директно трябва да затвори вратата от външната страна.  Повярвай ми, какъвто и мъж да намериш, сигурна съм че друг няма да си чат и, докато правите любов. То бива бива,  ама това няма жена, която да го изтърпи.
Виж целия пост
# 12
Явно има.
Виж целия пост
# 13
Може да му е толкова хубаво с Вас, че да го избива на изкуство и да има нужда да твори точно в този момент на върховен екстаз....стихове , примерно! И да си ги записва!
Нерон цял Рим е подпалил , за да му дойде музата, Вие за някъв телефон.

Много искам аз да съм сексуална муза на някоя, ама нйенте...докато Вие!Ах! Simple Smile
Виж целия пост
# 14
Аз се заинтригувах какво чати. Може да те хвали, даже е най вероятно, щом за илюстрация и аудио пуска.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия