Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Херния - ингвинална - въпрос

  • 403
  • 7
Здравейте.
Кажете ми хирург, моля, който няма да ме подиграва или да се държи надменно, като му кажа че ме боли някъде. Аз съм с оперирана херния ингвинална и не съм много сигурен, че всичко там е в ред. Отделно ме боли по подобен начин и от другата страна - вдясно , което според личния ми лекар е нищо повече от плод на моето въображение. Хубаво, аз разбирам, че съм освидетелстван от психиатри, но сега какво следва от това - нямам право да изпитвам болки ли ? Не разбирам здравната (ни) система, честно, даже вече нямам намерение и да се мъча да я разбера, но просто искам да знам дали има нещо там или няма, по възможност без да получавам подигравателни и ехидни подсмихвания.
Виж целия пост
# 1
Иди на свободен прием при който и да е коремен хирург. Ще платиш някакви пари, но ще получиш и съответното отношение и обяснения.
Там вдясно вижда ли се нещо външно, подутина? Ако го натискаш, боли ли? Ако боли, кога боли: като го натискаш или като отпускаш натиска?
Виж целия пост
# 2
Ако не си прекалил с направленията, не виждам основание ОПЛ да ти откаже такова за специалист. А това, че си освидетелстван, не е задължително да го вдяваш на всеки лекар, при който ходиш. Нямам предвид личния ти лекар. Казваш какво и къде те боли, те си търсят причината. Другият вариант е свободен прием, както са те посъветвали.
Виж целия пост
# 3
Извинявам се, че въпросът ми не е по темата, но защо на свободен прием да обръщат повече внимание, при положение, че и в двата случая си получават парите, просто в единия случай - от здравната каса, а в другия - от пациента.
Аз когато съм ходила без направление даже са ме гледали накриво, защото излиза, че не съм се доверила на техен колега (личната), че нищо ми няма.
Виж целия пост
# 4
Всеки пише според опита си с здравната каса. Лично съм бил свидетел как лекари , които само при споменаването й влизат във съвсем друг тон и настроение - абе започват да кряскат как са ги прецакали. Но не искам да взимам отношение, понеже тва е на мегдана и .. това е уж по-евтиния вариант.
Виж целия пост
# 5
Uncommon - подутина - не , не се вижда, но ме болят слабините като че ли . Няма как да знам какво е - може и нищо да не е , но аз така си виках и преди , че нищо ми няма ,  а се оказа херния с бонус. И сега ако ида при този дето ми я прави 100% ще ми се цупи и ще ми трие сол дето не съм се пазил. А и не ми се гледа пак театър, някви следователи кръжат около мене и ми бъркат отношенията с хората , на мен това ми е главния проблем и това искам да си го спестя.
Виж целия пост
# 6
labrex - аз не го вдявам на никого - напротив - отне ми доста време за да разбера, че някой друг го вдява. И сега даже си мисля дали да не си взема патакламите (диагнозите) и като влеза в който и да е кабинет направо с това да почна, че да си спестя след това главоболията. Мда, така май ще е най-добре като се замисля. Въпроса ми беше по-скоро при кого да ида, че да знам че ще си свърши работата без излишни циркове. Парите така или иначе си излизат от джоба по един или друг начин
Виж целия пост
# 7
Може би от кой град си напиши, предполагам ще препоръчат някого момичетата. Аз не бих могла, просто не съм имала подобни проблеми и контакти със съответните специалисти. Това открих с търсачката, може да погледнеш. Само дето не излиза по линка. Напиши в търсачката коремен хирург, ще ти излязат темите.

Скрит текст:

Надолу продължава списъкът. Стискам палци да попаднеш на точния човек.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия