РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти

  • 300 920
  • 467
# 60
Ако ви се ядат само принцеси с кайма , без кетчуп, кашкавал или лютеница просто при замесването на каймата сложете един белтък. Той не позволява на каймата да се събере посредата на филийката и каймата става сочна.
Виж целия пост
# 61
Нямам време сега да чета,а май е интересно! само се записвам и когато имам време пак съм тук! вкусноооооооооо
Виж целия пост
# 62
Нямам време сега да чета,а май е интересно! само се записвам и когато имам време пак съм тук! вкусноооооооооо
Peace
Виж целия пост
# 63
Още утре ще пробвам сочните принцеси!
Виж целия пост
# 64
A pilencata pe`eni kak stavat taka vkusni Grinning
Виж целия пост
# 65
A pilencata pe`eni kak stavat taka vkusni Grinning

с много, много ама страшно много мазнина. не си ли виждала в магазините където пекат пилета за вкъщи какво мазане пада?
Виж целия пост
# 66
Направих принцесите по рецептата на "МиРа 55" с лютеницата и каймата, сложих им вътре и 1 айце/не само белтъка, както беше в другата рецепта/. Станаха добре.  Peace Баща ми много ги хареса. Моите станаха бая червени заради лютеницата  chef
Виж целия пост
# 67
Ето и една "открадната" от мен ресторантска рецепта:

Пилешки дробчета по селски

1 кг пилешки дробчета - размразявам и сварявам ; нарязвам на малки парченца. С дробчетата сварявам 2-3 моркова и тях нарязвам на дребно
Загрявам малко олио и запържвам една глава лук; прибавям дробчетата и морковите
Добавям 7-8 лъжици доматен сос и 100 гр. консервирани гъби, нарязани на дребно; сипвам малко вода и оставям 10 минути да се повари и продуктите да смесят вкуса си. Като се изпари водата е готово за консумация. Подправките са по желание. Аз слагам зеленчуков бульон Маги и черен пипер.
Да ви е сладко!!!
Виж целия пост
# 68
Страхотно
само че аз запържвам първо морковите и след това дробчетата не варя, но и така е супер вкусно
Виж целия пост
# 69
За да станат сочни принцесите някъде бях чела,че каймата се измесва с желаните подправки+маргарин или масло/слага се в самата кайма/По този начин каймата не се свива и стават сочни.Добър апетит!
Виж целия пост
# 70
Ще пробвам и дробчетата по селски, принцесите станаха много вкусни, масло не съм слагала, но следващия път ще сложа. Те ще станат егати и калоричните, ама карай.
Виж целия пост
# 71
Някой да знае как точно се приготвя панировка от корнфлейкс?
В събота за обяд се опитах да правя крилца с такава панировка, като преди това я натроших, добавих галета и сол, а преди това потопих крилцата в яйце. Резултатът- "панировката" падна. Обядвахме пържени крилца и пържен корнфлейкс, не че не беше вкусно де...
Но все пак- някой да го знае това "ноу- хау"!  newsm78

Предварително благодаря.  Hug
Виж целия пост
# 72
за да се закрепи корн флейкса трябва да се натроши на по ситно и да се обърка с галета малко.А самите крила като ги мариноваш ги потапяш първо в брашно ,яйца/разбити хубаво с малко вода или прясно мляко/ и тогава ги овалваш хубаво в по голямо количество от корнфлейкса и галетата/за да може хубаво отвсякъде да се обвият с панировката/ и след това можеш ако искаш да ги оставиш за малко да постегне панировката.Това е като съвет от мен.
Виж целия пост
# 73
Нямам време сега да чета,а май е интересно! само се записвам и когато имам време пак съм тук! вкусноооооооооо
Виж целия пост
# 74
Да попитам - китайска кухня - пиле сладко - кисело? Рецепта да ви се намира? Продуктите ги знам сякаш че ли - пиленце, гъбки, моркови ,чесън, оцет, захар ... по нататък как се комбинират?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия