Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Случи ми се нещо странно XXIII

  • 66 894
  • 737
# 735
Мисля че се отклоняваме от темата, която е за случки, които сме преживели, а не да убеждаваме определен потребител в теорията за прераждането. Ако въпросният потребител има интерес, съществува достатъчно литература по въпроса. Благодаря на Джанта и на КРР за смислените отговори, но предлагам въпросният потребител да се насочи към други източници, ако действително има интерес, а не се дрънка за идеята (както мисля)
Определения потребител само зададе въпроси,на който определените дадоха отговори.Не виждам някой да е убеждавал определения потребител в нещо.Мислех,че просто си говорим.Но след като и на Вас не ви се е случило нещо странно и плашещо,не намирам причина да се намесите.
И пак се връщаме на това,не мога да ти отговоря,върви да четеш.Лека нощ!
Виж целия пост
# 736
Аз само за завършек на разговора ще кажа, че никой на никого не може да отговори и даде отговор. Всеки сам намира и получава отговора Simple Smile Някои с четене, други със "странни" преживявания.

И за да не се отклоняваме по темата - вече цяла година сънувам предварително мои и болежки на близките ми. Например - преди две седмици сънувах, че ми излизат някакви буболечки от очите и от два дена съм с някаква алергия около очите.
Последният път сънувах, че отивам на преглед и ми казват, че имам нещо в корема, но не е опасно. След около две седмици ми стана сериозна стомашна инфекция и всички много се притесниха дали не е нещо сериозно, но аз си знаех, че не е.
Моят приятел вдигна 39 градуса температура. След 2-3 вечери го сънувах, но беше той в друга реалност и с друг физически облик, но знам че беше той. Лежеше на предсмъртно легло. Веднага след това видях картина на зъб-мъдрец. Събудих се с мисълта, че има сериозен проблем с мъдреца и го изнудих да отиде на зъболекар. Отиде и ме направиха спешна операция за вадене на мъдрец, защото е развил инфекция, която щеше да засегне мозъка и край...
Та, такива и още много интересни и малко плашещи неща при мен Simple Smile
Виж целия пост
# 737
Заповядайте в новата тема!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия