Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Киселини

  • 639
  • 8
Привет мами, след 1 ден влизам в 7ми месец и страшно ме мъчат киселини... Какво ще кажете за приема на сода против киселините?
Виж целия пост
# 1
Не е проблем, но най-добре си вземи сода/газирана вода и си пийва с лед.
Виж целия пост
# 2
Талцид помага.
Виж целия пост
# 3
Сподели с гинеколога си, на мен ми изписаха лекарство.
Виж целия пост
# 4
@Iva1995 Като цяло Гавискон върши най-много работа. Талцида е временно решение поради съдържанието на алуминии. Както казва brumm говори с гинеколога си.
Виж целия пост
# 5
На мен ми изписаха лекарство от по силните. Бях с ужасни киселини, почнаха към третия месец, а около 5-6 месец вече и повръщах от тях. Затова и бях на лекарство,  но предписано от гинеколога ми. Дотогава се спасявах със сода, но в един момент и тя не действаше.
Виж целия пост
# 6
На мен гинеколожката ми предписа Magen gel, ама май не ми помогна много. Преди време ми помагаха бананите, киселото и прясното мляко. Сега когато вече не издържам сдъвквам един Талцид. Иначе преди да опра до него, гледам с газирана вода да се оправя. От сън ставам с киселини и пия газирана вода.
Друго което научих е лукчета. Пробвала съм и е имало ефект в началото. Сега си държа и лукче до главата за всеки случай. Hug
Виж целия пост
# 7
Необианацид , сега пия , пих гавискон , талцид , за сега Нео бианацид най ми помага , явно на всеки различно помага
Виж целия пост
# 8
За киселини ,много ми помага джинджифил нарязан и го заливам с топла вода,пия го като чай!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия