Лято в Албена 2020 г.! - 3

  • 40 844
  • 299
Лято в Албена 2020 г.
Едно от най-красивите кътчета
по българското Черноморие – АЛБЕНА!
САЙТЪТ на Албена  

КАРТА на Албена 2019  

ФЕЙСБУК страница на Албена  

МЕСЕЧНА ПРОГНОЗА за времето през GISMETEO  

ПРЕДИШНИ ТЕМИ


Маргарита Хранова - Албена

Ти, моя случайна луда любов,
ти, необичайна лунна любов!
Там, дето зелена пее вълна -
там грее Албена във светлина!
Виж - скача морето като хлапак
Виж - ето небето дава ти знак!
Чуй мойта смутена плаха молба!
В нас влезе Албена като съдба!

Припев:
Нека да остане, нека остане твоята Албена в мен,
моята Албена в теб, нашата Албена в нас!
Нека да остане, нека остане твоята Албена в мен,
нашата Албена в нас, във нас!

Ти моя случайна луда любов,
ти необичайна лунна любов!
Виж - скача морето като хлапак!
Виж - ето небето дава ни знак!

Припев:
Нека да остане, нека остане твоята Албена в мен,
моята Албена в теб, нашата Албена в нас!
Нека да остане, нека остане твоята Албена в мен,
нашата Албена в нас, във нас!Видео клип представящ АЛБЕНА!

ЗОНИ за паркиране през лято Албена 2020г.
Според епидемиологичната обстановка в страната не знам колко ще се запазят зоните за паркиране. Всяко решение може да е предпоследно.
Информация относно паркирането в курорта Албена.
https://albena.bg/bg/transport-i-parking
Виж целия пост
# 1
Благодаря за новата тема! Обичам Албена, въпреки несъвършенствата в предлагането на някои услуги!
Привърженик съм на казаното от Гьоте - Човек вижда в света това, което носи в сърцето си!
Виж целия пост
# 2
@Pisa: сега минах пред хотела ви и разбрах от къде иде врявата.
Виж целия пост
# 3
Русалка, благодаря за темата.

Прекрасни почивки на тези, на които им предстоят. 😀
Виж целия пост
# 4
Как е тези дни морето? Има ли много вълни?
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата! Албена ми е много на сърцето и ми е тъжно, че тази година има много недоволни. Имаха шанс албенци да си върнат българския турист, но нещо тотално сгрешиха. А грешките им и без вируса си личаха и предишните години.
Шалтета никога не ползвам от хигиенни причини, не ми е неудобен шезлонга. Иначе всеки може да си го избърше с влажна кърпа, ако се притеснява, докато шалтето няма как.
Приятна почивка на всички!
Виж целия пост
# 6
Как е тези дни морето? Има ли много вълни?
Днес имаше яки вълни и червен флаг. Спасителите между плажовете на Парадайс  и Рай почти не спираха да свиркат преди обяд.
Виж целия пост
# 7
По мое скромно мнение Албена изобщо не се е променила в частта с хигиена, услуги, цени и т.н. Просто ситуацията налага да гледаме по-критично, предвид пандемията. По-малкото чуждестранни туристи, които принципно са си нискобюджетни в голямата си част, също са причина да изпъкват в очите на българите несъвършенствата. Иначе си е съвсем същото години, години наред Grinning
Виж целия пост
# 8
Все пак да кажа какво е измислено от мениджмънта на Албена за безплатното ползване на чадърите и шезлонгите от почиващите в х.Добруджа. Могат да ползват същите, разположени на плаж Компас. Обаче той е срещу х.Арабела, на възможно най-отдалечената част. А на табелата на плаж Калиопа името на Добруджа си стои. Не,че трите лева за чадър и два шезлонга са проблем, но някак се чувстваш гадничко.
Виж целия пост
# 9
Благодаря за темата!
Със семейството ми ходим от пет години. Обичам Албена, като комплекс, но определено тази година имаха много пропуски.
Приятни и слънчеви дни на почиващите и тези, които тепърва ще ходят.
Виж целия пост
# 10
От 8 години ходим на Албена, последните 5 години в Гергана, но тази година изневерихме на курорта. В момента сме на Златните в Грифид Мареа. Хотелът е на плажа, точно като Гергана. Само, че тук ни предложиха оферта с почти 1000 лева по- евтина от Гергана. При това тук е Ултра ОИ. Хотелът е реновиран 2017, ново обзавеждане, просторни стаи - почти 2 пъти по-големи от Гергана. Храната е едно ниво по-разнообразна и добра от Гергана в предишни години. Напитките включват голямо разнообразие от коктейли, включително и безалкохолни, на кошто щерката се радва, фрапе, смутита. Има безплатен мини бар, който зареждат ежедневно. Дават безплатни хавлии за плажа, които можеш да сменяш всеки ден. При тези цени и условия не виждам как Албена ще задържи туристите си. Обичам Албена, но е жалко, че печалбарството съсипва хубавия курорт и кара хората да търсят други варианти.
Виж целия пост
# 11
Аз съм силно разочарована от мълчаливата подкрепа на Албена/Маритим на запазването на шезлонги  на плажа с хотелска хавлия, стара джапанка, пазарска торбичка или кой каквото му се окъсне от сърцето. Първите четири реда са 70% резервирани и стоят празни по цял ден. Семействата с деца обикалят, гледат жално и ходят назад. Днес преместих една хавлия на пети ред, настанихме се, след 40 минути дойдоха хора и стана голям скандал. Даже не ми се пише как се държаха и какво говореха "собствениците" на шезлонга. Тези, които събират парите, дойдоха и казаха, че тези хора все там си седяли и ние не е трябвало да се настаняваме на този шезлонг. Извикахме човек от мениджмънта на хотела. Тя хъмка, мънка. Показахме и празните първи редове. Каза, че догодина ще сложели повече табели за забрана и си тръгна. На практика, ние нито веднъж няма да сме на предни редове на плажа, при 30-40% заетост на хотела.
Така че и ние се нареждаме в групата на тези, които няма да дойдат догодина, поне не и в Маритим. Хубави хотели има и другаде, а плажът ни сега е висене на смени до децата на брега. На два метра от празните шезлонги.
Виж целия пост
# 12
От кого тогава са резервирани първите редове като не се появява никой по цял ден? А и хотелът е полупразен?Харесва ми на пръв поглед Маритим, но като чета...
Виж целия пост
# 13
Докато бяхме в Ралица се загледах в хората на първите редове, около 70% бяха външни без гривни.
Виж целия пост
# 14
Докато бяхме в Ралица се загледах в хората на първите редове, около 70% бяха външни без гривни.
Не е съвсем така, ние също сме без гривни, защото резервацията ни беше за другаде и само включена закуска. И предишните години сме били без гривни и показваме хотелската карта на плажа и в ресторанта при проверка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия