Какви подправки слагате когато готвите прясно зеле

  • 63 708
  • 53
# 30
малко в страни от темата но със свинско как точно го готвите варите ли месото пържите ли го или направо сурово и варите със зелето как става най-крехко месото newsm78 а от какво може да горчи от зелето ли защото веднъж и това ми се случи или съм прекалила с доматите
Виж целия пост
# 31
Лично аз първо запържвам месото до златисто и тогава го слагам при зелето да поврат малко заедно. Така не си пуска мазнотиите в яденето  Simple Smile
Виж целия пост
# 32
малко в страни от темата но със свинско как точно го готвите варите ли месото пържите ли го или направо сурово със зелето  newsm78  от какво може да горчи от зелето ли защото веднъж и това ми се случи или съм прекалила с доматите

Месото го варя, а зеленцето го запържвам леко за да омекне и не хрупка, като се свари.
Виж целия пост
# 33
Слагам само червен пипер и дафинов лист.
Виж целия пост
# 34
всичко слагам накрая- сол, червен пипер и магданоз- като прочетох темата следващия път ще сложа и дафинов лист
Виж целия пост
# 35
За прясното зеле чесъна и копъра /накрая/ е задължително. Останалото по избор и предпочитание.
Виж целия пост
# 36
Освен стандартните червен и черен пипер на прясно зеле слагам ким, много е хубаво, опитайте, а също така готвя прясно зеле с малко ориз на фурна.  chef
Виж целия пост
# 37
Слагам доматки, за да е по-киселко. Като подправки основно: червен и черен + зелен + бял пипер, чесън на филирани скилидки, бахар - 5-6 зърна и дафинов лист. Става "муци".
Виж целия пост
# 38
целина или магданоз - но съвсем по малко. Ако ще е със свинче  Laughing дафинов лист.

И аз така
Виж целия пост
# 39
червен пипер,чесън,сол и магданоз Peace
Виж целия пост
# 40
Ако е с месо, задушавам месото в мазнина, изваждам го, задушавам лук, слагам зелето предварително намачкано със сол и изцедено. Задушавам с черен пипер, червен пипер, дафинов лист ( може и 1-2 зърна бахар ). Връщам месото. Като е почти готово, слагам и доматите. Пообърквам, обръщам в тава и запичам.

Да ви е сладко!
Виж целия пост
# 41
Аз слагам и риган,става още по вкусно.Побвайте и да ви е вкусно. newsm10
Виж целия пост
# 42
Червен и черен пипер, много малко чубрица, като се отстрани от котлона пресен магданоз.
Виж целия пост
# 43
Е,аз слагам кимион и магданоз.Не е лошо ,опитайте,но не прекалявайте с кимиона! Laughing
Виж целия пост
# 44
Ще пробвам с кимион -изглежда ми вкусно Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия