Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Януарски бебета 2019! Тема 6

  • 5 407
  • 242
# 210
Здравейте, момичета.
Напоследък пелените започнаха да не издържат нощно време и малчо се буди мокър посред нощ. Ползваме Пуфис. Минахме на горния номер - 6-ца, но това не помага. Дори ми се струват по-малко попиващи. Пие много мляко вечер и нощем. Дайте съвет какво да правим.
Виж целия пост
# 211
При нас се появи същия проблем преди време. И ние сме със същите памперси. Забелязах,че става така когато спи по корем или много се върти. Напоследък започна да се буди със сух памперс,но при следобедното спане често е мокър. Аз мисля да взема гащички,надявам се с тях да няма този проблем.
Виж целия пост
# 212
Ние ползваме и гащички на Пуфис. С тях се мокри още повече. Като че ли пелените събират повече.
Виж целия пост
# 213
А ако пробвате да смените марката?
Виж целия пост
# 214
Ползвали сме и гащички, и пелени Памперс. Пелените не са пропускали никога, с гащичките се е случвало.
 Памперс 5-ца ползваме в момента, не са пропускали.
 Може би наистина да пробвате друга марка.
Виж целия пост
# 215
Поръчах Хъджис. В по-стари теми прочетох, че те не пропускали.
Досега си бяхме много доволни от Пуфис, но явно не могат да удържат на напъна. Той като изпие вечер половин литър млако...
Виж целия пост
# 216
Никога не съм харвсвала Пуфис, още от времето на голямата ми дъщеря. Много дебели пък не задържат добре. Използвам само памперс, като в момента сме с 4-ка. За акането си казва от скоро и си търси и ака в гърнето.
Виж целия пост
# 217
Ами то това малко е въпрос на вкус и на дете. Нашето пък от Памперс и то май сензитив ли бееш, се изриваше. както казах - вече над 2 години съм си била винаги много доволна от Пуфис, но явно сега не ни вършат работа от 2 седмици. И минаването на 6-ца не е опция, нито на гащички - понеже и двете ги пробвах. Ще споделя отзиви за Хъджис като дойдат и ги пробваме някой и друг ден.
Виж целия пост
# 218
Ние сме с Памперс 5ца. И Пуфис съм взимала, както и лидл-ските. Най-доволна съм си от Памперс. Но пелени, не гащи! Всички марки гащички му пропускат на него. Следобедния сън е винаги със сух памперс от 1г сигурно. Много дълъг период имаше, когато и нощният беше сух, но сега е 50/50. Някои сутрини е с пълен памперс, други - със сух. Все още упорито отказва гърнето. Случва се 1-2 пъти месечно сам да реши, че иска да седне. Изпишва се, пляска си, изхвърляме го в тоалетната с овации и дотам. Следващите ми опити да го сложа на гърне са провал. Иначе и Даниел се буди понякога с пропуснал памперс, но той спи в безумни пози (предимно по корем и крака, свити в коленете) и адски се върти и обикаля леглото.
Все съм си представяла, че до 2г ще съм махнала биберон и памперс. Уви, явно не е както си го представяме. В тази връзка, още е с биба. Но яслата много го стресира и оттам се вманиачи тотално. Мислих си като посвикне на ясла да махна бибата, но това оше не се е случило. Но той реално започна преди 6м, а е ходил 2м...
От 15.03 сме вкъщи, като до онзи ден беше на лекарства. Изкара бактериална инфекция, 4 дни температура 39+, съответно антибиотик. Подобри се за няколко дни и нов курс 3 дни отново с температура 39+. Лекарите не знаеха какво става, смениха антибиотика. В крайна сметка изби обрив и се оказа, че на фона на 1то боледуване, изкара и розеола. От Януари досега това му е 3то сериозно боледуване, а за 1м пи 3 антибиотика (въпреки че аз толкова ги мразя). Просто кошмарни 4мес. Ходи седмица-две на ясла, после 2-3 (сега и повече) вкъщи и то не просто сополи. Денонощната температура по 39+ е закон. На 2-3ч я сваляме. Просто ужас.
Малко се отклоних от темата за памперсите, де.
Виж целия пост
# 219
Филип от февруари до сега май е ходил общо 10-Тина дни на ясла. Една сутрин стана и се изкашли от гърдите, хванахме го навреме не успя да направи бронхит, но пи антибиотик 10 дни и си остана 2 седмици вкъщи. Пуснахме го, на 3-тия ден се прибра с хрема, пак вкъщи. Последно седмицата преди да затворят го пуснахме, четвъртък вече му течеше носа. Миналата седмица го оставих за всеки случай, сега понеделник ще ходи, да видим какво ще стане.
Добре, че работя от вкъщи, но мъжът ми вече ходи всеки ден на работа и направо не знам къде се намирам... Много се надявам вече да няма такива периоди.
Виж целия пост
# 220
Нашия юнак, трябва да тръгва на частна от 1 -ви Юни, дано ни приемат в държавна на това класиране. Аз започнах нова работа и съм се видяла в чудо. Малкия го гледа майка ми и виждам, че едвам издържа. Много е палав, сто човека не можем да се справим... Още не Весеговори, водих го на логопед. Жената казва, че всичко е наред, още малко. С гърнето е ок, но все още носи и гащички. Никой не каза Момфикс, аз ги ползвам тяхните гащички, само те не са ми пропускали до сега. Разбира  се, човека носи номер 6,станал е 16 кг и 104 см:kissing_heart: Весели празници на всички.
Виж целия пост
# 221
Хей, голямо момче 104 см, браво! Нашият дивчо също не говори, според логопеда говори, само че не така, че ние да го разбираме 😌 Леко съм притеснена, защото е преждевременно роден, но правим каквото можем, за да наваксва. Изолацията също играе лоша роля при нас. Надявам се всички да сме здрави и да ни предстои едно хубаво лято ☀
Виж целия пост
# 222
И нашият не говори. Отделни думи казва много, знае да брои до 10 и азбуката на английски, но не може да се проведе разговор с него, нито да си каже какво иска. И постоянно е на  ъ-ъъъ-ъъ, което мен ме влудява.
Виж целия пост
# 223
А и нашият не говори. Знае думички, всеки ден научава по нова, но и при нас човешки разговор не се получава...само на бебешки Joy
Май започват да му излизат кътници и нощният и следобедният сън взеха да се нарушават Confounded
Виж целия пост
# 224
Филип не говори с изречения, но вече е събрал доста богат речник и от месец-два буквално не млъква. Постоянно нещо обяснява, коментира, повтаря... Няма вариант да гледа филмче без да го коментира. Често говори и на сън. Явно все пак прилича по нещо на мен.😂
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия