Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Поръчвали ли сте от Aboutyou.bg?

  • 11 792
  • 156
Моля да споделите впечатления от Aboutyou.bg, ако сте поръчвали от там или сте чували мнения на други хора. Добро ли е качеството на предлаганите дрехи и аксесоари? Добро ли е обслужването по отношение на срокове, връщане, информация по телефон/мейл? И изобщо каквото се сетите, ще бъде полезно.
Благодаря!
Линк: https://m.aboutyou.bg/
Виж целия пост
# 1
Aboutyou e популярен сайт в Германия. Много хора поръчват, на времето вървяха реклами навсякъде - по ТВ и в интернет. Част е от голям холдинг.
Скрит текст:
Аз съм фен на друг сайт, който не доставя до България, никога не съм поръчвал от aboutyou.

Сега влязох от Вашият линк - същият сайт е. Пита ме дали искам да остана в бг версията или да премина в немската.
Виж целия пост
# 2
Поръчвам редовно от немския About you. Проблеми не е имало никога.
Виж целия пост
# 3
Благодаря ви за мненията! Ще му дам шанс, щом е надежден по принцип. Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Здравейте ! И аз разгледах въпросният сайт .  Имам едно питане ,защо ,никъде не мога да намеря размерна таблица ?
Виж целия пост
# 5
Здравейте ! И аз разгледах въпросният сайт .  Имам едно питане ,защо ,никъде не мога да намеря размерна таблица ?
Аз също не открих. Предполагам, че за всяка марка трябва да си правим собствено проучване, тъй като са много. Ще им пиша със запитване и после ще споделя.
Виж целия пост
# 6
Сега погледнах "случая". Верно няма. В немският има опция да "изберете" размера, след като въведете данни, като височина, килограми, размер от Х марка... По принцип би трябвало номерата да отговарят, но ако не ви се рискува (въпреки безплите доставка и връщане), може да превключвате сайтовете и да следите за дадена марка кой размер би ви паснал (изисква се време и нерви, обаче, нали.)

Иначе, примерно тази рокля (дадох на дрехи-рокли и беше на първи ред) - https://www.aboutyou.de/p/about-you/kleid-nadia-4794425 , под размера пише Unsicher bei der Größe? Größenberater . Натискате върху Größenberater и дори без познания по езика, може да видите "на кой номер бихте отговорили". Не съм запознат със сайта и не мога да кажа от къде да смените на английски - ако го потърсите, 100% има тази опция.
Виж целия пост
# 7
PapaSmurf, благодаря ти, че се занимаваш с нашите терзания, много си мил/а! Simple Smile Толкова малък номер излязох в немския сайт, че рязко ми стана хубаво. Joy Обаче при отваряне на следваща дреха, сайтът ми пази номера, което няма да даде точни резултати в морето от марки, които си имат собствени разбирания за номерация. Grinning Това го пиша, да знаят и други, ако искат да използват сайта. Английски също не открих, въпреки че се порових, но и без него се разбира системата какво иска да се въведе. Засега най-сигурният начин остава да потърсим марката в официалния й сайт или в други сайтове с нейни си размери.
Виж целия пост
# 8
Аз забелязах, че в бг версията има размери и EU размери. Би следвало тези, които са по-големи или по-малки от стандарта, да излизат в EU номерацията соравнени с ЕU стандарта.

Малко не мога да им схвана и двете версии, ама те си знаят как си ръководят бизнеса, за да е печеливш.

Отделно, голям бонус е за територията на България безплатната доставка и връщане безплатно на артикули до 100 дни от закупуването им. До колкото съм запознат (тук намигвам жестоко), германците пазаруват по 10-20-30-40 неща, мерят вкъщи, гледат, и накрая запазват 2-3, а останалото връщат. Grinning
Виж целия пост
# 9
Може ли да помоля да сложиш примерен артикул с тези две групи размери? Не видях такъв. Да, условията им са неочаквано прекрасни като за България! А за германците си толкова правилно запознат, че няма някъде повече. Grinning
Виж целия пост
# 10
Пaк от категория Рокли, първи ред.

https://www.aboutyou.bg/p/sisters-point/nicoline-4291964 - има Размер (производител) и Размер EU
Виж целия пост
# 11
Благодаря!
Ще побързам да поръчам май, преди да са сменили условията. Joy
Виж целия пост
# 12
Вчера получих първата си поръчка от Aboutyou.bg. Направих я на 18-ти, пристигна за 6 дни. Единият артикул ще го връщам, надявам се да няма проблем, ще споделя дали са коректни. Туко що направих и втора поръчка.
Виж целия пост
# 13
Здравейте, някой поръчвал ли е от промоцията, която тече в момента? Уж пише 25% на всичко но като въведа кода не виждам да се е отразило намаление. Също гледам, че разни инфлуенсъри са пуснали кодове, но реално няма къде да се въведе.
Виж целия пост
# 14
Аз тъкмо се чудя какво да си поръчам, че имам ваучер за 27%, който ми пратиха снощи на мейла. Като се тръгне да се финализира поръчката, има поле за въвеждане на кода и се вижда тогава намалението.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия