Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

  • 40 041
  • 727
"Bay Yanlış/"Мистър Грешен"


                                  

Компания: Gold Film
Продуцент: Фарук Тургут
Сценаристи: Аслъ Зенгин и Бану Зенгин
Режисьор: Дениз Йорулмазер
Канал: FOX
Премиера: 26 юни 2020 г. /петък/

                              

В главните роли: Джан Яман и Йозге Гюрел


                        

                        

Сюжет:
Главният герой – Йозгюр е собственик на бар, който води богат и безгрижен живот и не вярва в любовта.
Езги вярва в любовта и като повечето млади момичета мечтае да се омъжи, но така и не може да намери правилния. Тя е уморена от фалшиви отношения и иска истински да се влюби.
По стечение на обстоятелствата Йозгюр и Езги стават съседи и след запознанството им, той предлага да й помогне в търсенето на любовта. Йозгюр обаче има своя тактика, която Езги трябва да стриктно да следва.
Какво ще се случи по-нататък и кое ще победи – любовта или логиката, предстои да видим.
   

                              


Герои:

Йозгюр Атасой/Джан Яман

                                              

Йозгюр е богат, добре образован и красив млад мъж, който на своите 30 години вече е изгубил вяра в любовта и няма доверие на жените. Обича да се забавлява, но предпочита свободата и залага на краткотрайни и случайни връзки. Той е собственик на популярен бар-ресторант в Истанбул, а зодията му е водолей. При вземането на решения се доверява преди всичко на разума си.

Езги Юнал/Йозге Гюрел
  
                                              

Езги е израснала в малко градче. Дошла е в Истанбул, за да учи в колеж и повече не се е върнала в родното място. Завършила е факултета по връзки с обществеността. По природа е алтруист, винаги се застъпва за другите и се опитва да им помогне. Обикновено се доверява повече на емоциите, отколкото на разума си. Нейната зодия е телец.

Джансу Акман/Фатма Топташ  

                                                

Джансу е братовчедка  на Езги. Тя е красива 35 годишна жена с добре поддържана външност. Отговаря за връзките с обществеността в една болница. Успешна е в работата си и е много добра в общуването. Има връзка с д-р Левент, който е от един от собствениците на болницата, в която работи. Зодията на Джансу е овен.

Дениз Копаран /Джемре Гюмели

                                                

Дениз е приятелка от детството на Езги. Работи като адвокат в една от най-известните юридически кантори в Турция. Целта й е да се издигне в кариерата и усърдно работи над това. Преживяла е разочарование от неуспешен брак в миналото, заради което е затворила сърцето си за любовта. Зодията й е скорпион. Амбициозна е, но е и студена и отдалечена към хора, извън близкото си обкръжение. Особено затворена е по отношение на мъжете.

Озан Динчер/Серкай Тютюнджу

                                                

Озан е красив, дружелюбен и позитивен човек. Той е успешен главен готвач в ресторанта на Йозгюр, а също така и неговия най-близък приятел. Въпреки неудачните си любовни отношения досега, той не е изгубил вяра в любовта. Надежден, весел, общителен и емоционален е. Зодията му е рак.  
 
Сердар Йозтюрк/Сарп Джан Кьороолу

                                                  

Сердар е красив и успешен гинеколог. Има успешна кариера, но също така е син на богато семейство. Той е амбициозен и конкурентноспособен и винаги прави това, което си науми. Перфекционист е и винаги обръща внимание на детайлите и иска да е най-добър във всичко. В същото време може да бъде и високомерен и да излъже, ако се наложи. Въпреки всичко, той вярва в любовта и винаги се доверява най-вече на разума си, когато взема решения. Зодията му е козирог.  

Левент Азман/Гюрген Оз

                                                  

Левент е приятелят на Джансу. Той е 40 годишен успешен пластичен хирург и един от собствениците на болницата. Добре поддържан, педантичен и перфекционист. Има дъщеря от първия си брак, която се казва Зейнеп и е на 9 години. Негативният опит, който е натрупал в брака си и любовта към дъщеря му му пречат да се реши да се обвърже отново. Зодията му е лъв.
 


Сонер Сечкин/Тайгун Сюнган

                                                  

Сонер е бившият приятел на Езги и работи във фармацевтична компания. Той е нарцис, който обича винаги да е на преден план. В същото време е лицемерен и обича да се прави на какъвто не е и да променя поведението си според изгодата. Зодията му е дева.  

Невин Йълмаз/Фери Байку Гюлер

                                                

Невин е майката на Езги. След множество несполучливи връзки, които е имала след развода си, тя намира  щастието си при Юнал и се омъжва за него. Тя е жена, пълна с любов, весела и съвременна. Управлява заведението си в Бурса, заедно с мъжа си. Обича да се забавлява и да пътешества.
 Юнал Йълмаз/Суат Сюнгюр

                                              

 Юнал е съпругът на Невин. Няма собствени деца, но обича Езги като своя дъщеря. Дълги години е работил като готвач на круизни кораби. Когато се влюбва в Невин, двамата избират по-спокоен живот и заедно откриват заведение в Бурса. Той е остроумен, романтичен и позитивен човек, който се наслаждава на всеки един момент от живота. Зодията му е близнаци.

Севим Атасой/Лале Башар

                                              

Севим е майка на Йозгюр и Ебру. След смъртта на съпруга си Невзат, тя посвещава живота си на децата. Собственик е на недвижими имоти, но притежава и лозови масиви, които са й останали от съпруга й. Тя е жена, която уважава традициите, позитивна е и обръща внимание на детайлите, но понякога е и обсебваща. Зодията й е дева.

Емре Ерен/Анъл Челик

                                                

Емре работи като барман в заведението на Йозгюр. Той е весел, мил и забавен. Не се притеснява да флиртува с момичетата, дори когато е във връзка. Общителен и жизнен. Зодията му е близнаци.

Гизем Сезер/Едже Иртем

                                              

Гизем работи в заведението на Йозгюр, където се занимава с резервациите и посрещането на клиентите. Изключително амбициозна и способна да използва другите хора. Коварно и хитро момиче, което обича интригите. Освен това, отдавна е влюбена в Йозгюр, но крие това от всички. Зодията й е козирог.

Ирем Доган /Кимия Гьокче Айтач

                                              
  
Ирем работи като адвокат в юридическата фирма на Дениз. Тя е красива, умна и амбициозна, но когато се наложи, може да бъде и лоша. Между нея и Дениз има жестока конкуренция. Гледа на мъжете преди всичко като средство за по-добро съществуване и няма намерение за сериозна връзка. Неин приоритет е работата. Зодията й е риби.

Ерджюмент Шенгезер/ (Ибрахим Кошкун)

                                    

Той е шеф на юридическата фирма, в която работи Дениз. Висок, със спортна фигура, симпатичен мъж на около 40-45 години. За кратко време е преуспял в професията и се е наредил сред най-добрите юристи в страната. Неотдавна се е развел със съпругата си, за която се е оженил твърде млад. Има 20 годишна дъщеря. Въпреки, че е привлекателен и свободен мъж, който е преследван от жените, той искрено се възхищава на Дениз, но никой не знае за това. Ерджюмент е близък приятел на Левент, а също така е адвокат на болницата.Ебру Атасой /Джерен Коч

                                      

Ебру е сестра на Йозгюр. Тя е красиво 25 годишно момиче и е любимката на семейството. Силно е влюбена в годеника си и Керем, с когото планират брак. Красиво и естествено момиче с позитивни мисли и добри намерения.  

Керем Сойдан/Asir Fikri Gündoğdu

                                    

Керем е годеникът на Ебру. Занимава се с туризъм, управлява семейния хотел в Бодрум. Внимателен и добронамерен човек.
 


Зейнеп Азман/ Адиле Ада Арджа

                                  

 Зейнеп е 9 годишната дъщеря на Левент. Много умно момиче, предана на баща си, но и ревнива. Не иска да го споделя с никого. Много чувствителна и емоционална.

Фитнат Атасой /Дениз Йозерман

                            

 Съпруга на чичото на Йозгюр, на 40 - 45 години, има 2-ма сина. Постоянно се състезава със Севим. Ревнува от финансовата й сила, успеха на децата й и майчинството. Тя е жена, която обича клюките. Любопитна е, проявява интерес към живота на другите и често се бърка в работите им. Тъй, като съпругът й е уморен от тази ситуация, Фитнат се старае да стои далеч от него под предлог, че има работа.

          „Домът в който си роден,
                 е твоята съдба“
           


                                          

Жанр: Драма
Компания: OG Medya
Продуцент: Онур Гювенатам
Режисьор: Чааръ Байрак
Сценарист: Ейлем Джанполат
Канал: TV8
Премиера: 25 декември 2019 г.

В главните роли:


Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккюл

                                            

Сюжет:

Казват, че домът определя нашата съдба и първоначално майките ни вземат в ръцете си молив и написват съдбата ни, а после ние порастваме и я следваме.
Главната героиня в тази драматична история Зейнеп си задава сложен въпрос: Как трябва да продължи живота си занапред?  Дали да последва съдбата, написана от жената, която я е родила, или от жената, която я е отгледала и възпитала.
Мехди  е момче от крайния квартал, чиято съдба още от раждането е да оцелее в една токсична среда. Зейнеп, която той среща случайно е израснала в добре обезпечено семейство, но не бедността е онова нещо, което е оставило дълбоки рани в душите и на двамата. В домовете, в които са се живели, независимо че са били материално осигурени, са им липсвали взаимно уважение, искреност и любов. И тази беда се предава по наследство от едно поколение на следващото, разрушава браковете, отнема здравето, тласка към предателства и осакатява психиката на децата.
Срещата на Зейнеп и Мехди съвсем не е случайна. Обединяват ги  раните от детството и самотата. Двамата намират един в друг разбиране и подкрепа. Постепенно отношенията им прерастват в искрена любов, която ще заличи най-дълбоките им душевни рани. Ще успеят ли те да открият заедно спокойствието и щастието, за което копнеят…
 Основният лайтмотив на сериала „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ е : „Съдбата ранява, а любовта спасява.“
     

Сериите с бг субтитри тук:

https://vk.com/elka_petrova2


               Erkenci Kuş - Ранобудна птичка  
                       жанр: Романтична комедия
                       Продуцентска къща: Gold Film
                      Продуцент: Фарук Тургут
                       Автор на идеята: Meriç Acemi/Мерич Аджеми
                      Сценаристи: Айше Кутлу
                      Режисьор: Чааръ Байрак- Çağrı Bayrak


                                  Сюжет  

    От малка Санем /Демет Йоздемир/ всяка сутрин отваря семейното магазинче, тъй като баща й има астматични пристъпи.  Санем е пълна противоположност на сестра си Лейля/Йознур Серчелер/. Тя е весело, естествено и изпълнено с живот младо момиче. Разбирайки, че в рекламната агенция, в която работи сестра й търсят работник, Санем кандидатства за работата. С това започват приключенията в сериала. Собственикът на агенцията има двама сина - Джан / Джан Яман/ и Емре/Биранд Тунджа/. Санем започва работа в агенцията, но нещата се объркват. В един момент, неочаквано и за самата нея, тя се оказва в центъра на странни събития. Започналото по случайност сближаване между Джан и Санем ще смени посоката на събитията.


В главните роли:

                        

Скрит текст:

Биография

Джан Яман е роден на 08.11.1989 г. в Истанбул. Баба му е македонка, а дядо му е от Югославия. Като студент за кратко заминава да учи в Америка, но след това се връща в Турция и постъпва в юридически факултет. Завършва през 2012 г. По време на обучението си в университета посещава и курсове по актьорско майсторство. За него това е хоби, тъй като смята работата си като адвокат за основна. Един ден приятели му казват: " Какво правиш в съдебната зала? Мястото ти не е тук, а в театъра.“ Джан споделя, че ако не са били приятелите му, вероятно не би имал куража да напусне работата си като адвокат. През 2014 г. година се снима в сериала" GONUL ISLEZI" Дебютът му е много успешен и в медиите дълго време се коментира играта му. Следващата му роля е в сериала "Да обичаш на инат". На снимките на този сериал той се сближава с партньорката си Ачелия Топалоолу /Дефне/. Романът им е толкова страстен, че не се сдържат дори и на снимачната площадка. През 2016 г. се снима в нов сериал 'Hangimiz Sevmedik". Харесва баскетбола и тениса на маса. Обича да свири на китара. Владее английски и немски и италиански.

Сериали  с участието на Джан Яман:

2017 г. Пълнолуние - Dolunay /Изпълнява ролята на Ферит/ . Сериалът приключи на 31.12.2017 г.
2016 г. Кой от нас не е обичал - Hangimiz Sevmedik/ Изпълнява ролята на Тарък Джам/  
За съжаление не намирам с никакъв превод.

2015 г. Да обичаш на инат - Inadina Aşk/ Ролята на Ялън Арас./-
             Много свежо и забавно сериалче.

Да обичаш на инат с бг. субтитри
:  https://vk.com/videos-113691288?section=album_9
2014 г. Сърдечни работи - Gönül İşleri
С руски субтитри:
http://great-tv.ru/turetskie-serialy/dela-serdechnye-gonul-isleri
С бг субтитри: https://www.vbox7.com/user:alex_3031?p=items
или тук: https://www.youtube.com/watch?v=IMflQdG7zTM&list=PLCvwry7inA … fhcIONYk1woVs5UjkСкрит текст:
Биография
Демет Йоздемир /Demet Özdemir е родена на 26 февруари 1992 г. в гр. Коджаели - северозападна Турция. Има по-голям брат Волкан и сестра Дерия. През 2000 г. родителите й се развеждат и майката Айшен заминава заедно с децата за Истанбул, където малката Демет започва да посещава школа по танци. Още в юношеска възраст тя се снима във видеоклипа към песента „Ateş Et Ve Unut“ на популярния турски изпълнител Мустафа Сандал. След като завършва училище, Демет постъпва в театралното студио на Шахика Теканд, където се обучава в продължение на две години. Младото момиче със строен ръст и очарователна усмивка е забелязано от мениджъри в пиар бизнеса и редовно започва да получава покани да се снима в реклами. Когато е 20-годишна тя се появява като рекламно лице на авиолиниите „Pegasus“. Основното й занимание по това време е като танцьорка в трупата „Efes Kizlari“, която се изявява по баскетболни мачове на клуба „Анадолу Ефес“.

Телевизионната си кариера тя започва през 2013 г. , когато изиграва първата си роля в сериала „Ще ти открия една тайна“ на тв канала FOX. Сериалът е създаден в жанра фантастика, нещо много рядко за Турция и жъне успех сред зрителите. Сюжетът разказва за майка, която е изгубила дъщеря си. За да намери момичето, жената се обръща към хора, притежаващи паранормални способности. Младеж, който може да става невидим – в ролята Бора Дженгиз и момиче, което владее електричеството – Айлин/Демет Йоздемир.

През 2014 г. Демет взема участие в историческата драма „Курт Сеит и Шура“, която разказва за събития, случили се в началото на 20 век в Русия. Главните роли в сериала се изпълняват от Къванч Татлату/Курт Сеит и Фарах Зейнеп Абдулах/ Александра Вержинская. В сериала вземат участие и доста руски актьори, а Демет изпълнява ролята на Алина Соколова.

През 2015 г. Демет взема участие в игрален филм, това е фантастичната комедия „Държим си на думата“, в която участват също Гирай Алтунок, Кемал Учар, Зафер Алагьоз, Еркан Джан, Бюлент Полат, Мехмет Йозгюр. В нея главният герой - Ялсин постоянно попада в нелепи ситуации по невероятен и фантастичен начин. Той решава проблеми, свързани с криминални разследвания, с отношенията с противоположния пол и т.н.

През 2015 г. Демет Йоздемир изпълнява и главната роля в романтичния сериал „С аромат на ягоди“, където си партнира с актьора Юсуф Чим. Това е историята на любовта между младата кулинарка Аслъ и богатият бизнесмен Бурак, която започва с ненавист, но обстоятелствата ги превръщат във възлюбени.
В сериала участват също Екин Мерт Даймаз, Махир Гюнширай, Мине Тугай, Мурат Башоолу и др.

През 2016 г. Демет играе главната роля в романтичната комедия „№ 309“, която жъне голям успех. Там тя си партнира с младия актьор Фуркан Палалъ.Сериали  с участието на Демет Йоздемир:

Ранобудна птичка“ юни 2018-2019

"№ 309“– Лале Йенилмез/ Lale Yenilmez

 „С аромат на ягоди“ / Cilek Kokusu (2015) Аслъ/Asli

„Курт Сеит и Шура“ – „Kurt Seyit ve Sura“ (2014) Алина/Alya

„Ще ти открия една тайна“ – „Sana Bir Sir Vere"


Участват още:

                    
Скрит текст:
 

                    

                    

                  

                        

                        

                        

                        

                        

                      

                      

Сериите с бг субтитри можете да гледате тук:

https://vk.com/topic-113691288_39018017

                            П ъ л н о л у н и е - D o l u n a y

                        

Подробна информация за сериала може да намерите тук:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1023001


Старата тема:

       https://www.bg-mamma.com/?topic=1245064

ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
Виж целия пост
# 1
Привет следобедно грешни дами!

Дъга благодаря за новата ни къщичка тази тема, да я изпишем само с хубави чувства Heart

Горещо е в нашата тема.. още по горещо ще става с приближаването на зимата.. (така е с патрон като Джан) четири сезона йоок.. само тропически жеги за нас! Sunglasses
Тудорс замениха потниците с ризки, нооо Джан е още по- секси в тях.. няма спасение..Луди ни праЙ Grinning

Е го на... Жега ее Nature Fire Nature Fire Nature Fire Nature Fire Алоо копчетата...  Rolling Eyes


Момичета аз съм съвсем объркана.. нещо загубих нишката.. може би, се дължи на това, че последния месец не бях с Вас!
Това, че Толга и Братовчеда от Америка, са едно и също лице сигурно ли е?
Толга е собственик на хотел в Истанбул.. А Братовчеда живее в Америка..
Не навързвам нещата, може би, съм изпуснала нещо.. както и да е.. в петък ще се ориентирам, но вие, ако имате някаква теория, моля да ме просветите Kissing Heart

Ели Hug комикса ти е супер! Признавам те Joy

Приятни минути и дни в новата ни темичка.. момичета, така приятно се чувствам четейки ви, Благодаря ви, за всичко споделено, и за страхотното настроение, което създавате! Бъдете все така позитивни! Heart
Виж целия пост
# 2
Дъга ,благодаря за новата тема!
Да я изпишем с любов и забавления! Two Hearts                  

                   

Приятен следобед! Hug
Виж целия пост
# 3
Йозге е просто ПРЕКРАСНА.... : Малка фина статуетка..Бижу Sunglasses Очаквам с нетърпение, да видя останалата част от фотосесията Heart=========================================И още
Скрит текст:Виж целия пост
# 4


Грозде, не си сама в чуденката Grinning А, аз следя сериала и без суб, и със суб Grinning Не разбрах как Толга ем е братчеда, ем е в Станбула, ем е много лош Grinning

Йозгето е страхотна!
Виж целия пост
# 5
Благодаря за новата тема ❤
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата!
Виж целия пост
# 7
Братовчедът на Йозгюр Толга се присъедини към сериала. 
Толга Гюрдах, братовчед на Йозгюр, е амбициозна, натрапчива и политическа личност.
Той ще направи всичко възможно, за да победи Йозгюр, когото е виждал като съперник от детството си.


Тези три змии! Надушиха се влечугите.. Толга и Йешим може да се залюбят.. таман така, лепката Йошка ще мине цялата рода по мъжка линия.. Grinning
Толга, Сердар, Йешим, Пислика Сонер, Ирем.. бая, бая са злосторниците.. Но най- опасна е Гизем, премълчавайки, подслушвайки,  подтиквайки...ще забърква злините  в сериала! Rage
Неприятник е този братовчед, гледала съм го и в др. роли.. все гадина играе. В бизнеса ще му пречи е ясно вече, но дали ще му пречи във връзката с Езги?.. ейй, много съм му набрала на този, още преди да се е появил, ми вдига кръвното Angry ..Той Йози ще го оправи и това е ясно! Grinning

Езги каквато е добричка и наивна, ще я вкарват в интригите си, кой както си пожелае.. Аман! Как се ядосах сега.. Йози дано и отвори очите и я защити : ))

От снимачната площадка


Йозге, може би, ще ни изненада и с интервю : ))


П.с
Джан пита италианките: "Преди мен какви сериали сте гледали?!" Joy Joy


Ели взимай се в ръце.. имаш Италианска съперничка! Joy
Виж целия пост
# 8
Пислика и той ли ще ходи в Бурса?
Направо си го представям какви му ги говори на Йози... Нашият убавец да не му вгради чайчето в муцунката Grinning


Толга може да вземе и Йошка, и Гиземка, и Иремка да си направи харем. На никой няма да липсват Joy

Ели взимай се в ръце.. имаш Италианска съперничка! Joy
Хм! Ще я видим тази работа. Явно Джан е вдъхновение и за други луди по света Joy
Виж целия пост
# 9
Новите снимки за 10-ти епизод....от сайта на Фокс тв.

Bay Yanlış 10. Bölüm Galerisi

озетът все още не е пуснат на турски ез.

----------------------------------------------------
ПП

и тази с Езги
Виж целия пост
# 10
Дъга, благодаря за новата къщичка. Flowers Hibiscus

Минавайки набързо да се разпиша и аз в темата, че да ви откривам по-лесно в списъка. В следващите 7-8-9 дни ще липсвам от темата, защото дойде и моя ред в графика да се помотая на морето. Ще си пазя нет-а да гледам онлайн, да си дърпам видеата за преводите и да си доработвам, че то отпуска, ама като няма кой да ме замести, ми се налага и да работя през почивката. Затова тук няма да мога да се отбивам често. Оставям ви Джан на съхранение, пазете го като очите си и се постарайте да не ви търся някъде из следващите теми докато се върна...
Виж целия пост
# 11
Пислика и той ли ще ходи в Бурса?
Направо си го представям какви му ги говори на Йози... Нашият убавец да не му вгради чайчето в муцунката Grinning

Ели Kissing Heart Сердар ..това пръстче дето размахва.. ще изнерви Йози 100% ..Дали ще стане въргала и този път?
Аз от Йози този път очаквам да не си мълчи, а да смачка и с думи мазньото.... малко да му смъкне самочувствието и мъжкото достойнство.. много си позволява нахакника Rage

Злати Hug благодаря за новите снимки!

ЛилиHug Прекрасни моменти, любов и хубаво време ти пожелавам на почивката! Джан ще го пазим, нямай грижа!

Джан отново си е на мястото..


Джан получава подарък... някакво шише с пийване иии е мн. красив! https://twitter.com/Sabriland21/status/1301201481434050560
Виж целия пост
# 12


Няколко дни по-късно...
Виж целия пост
# 13
Благодаря за новата тема!
Наистина е похвално колко близък е Джан е феновете си, не зная как се чувстват те в близост  с него - да се докоснеш до любимеца си, да му подариш подарък, да се снимаш, и т.н. - аз такива мечти нямам, всмисъл, и да се снимам и да имам автограф и т.н. какво, да не съм тийнейджърка, даже ми е странно, че феновете му са все по-големи от неговата възраст, пък докъде се докарват - да ходят по сетовете. Мен нашата тема къде къде повече ми харесва и ми е достатъчна. Но като че ли на него това му харесва - че е харесван и заобиколен от внимание, толкова е достъпен, държи се все едно ги познава, са му близки, оценява, че го харесват, на мен това отношение това ми говори. Избрали сте мен, отделили сте време да дойдете - и не ги разочарова. Не се интересувам от други актьори никакви, но чак такава връзка актьор-фенове има ли?
Аз днес съм си пуснала старите серии. Много хубави серии, добре че има, пък и те са основата за сегашните им отношения.
Виж целия пост
# 14
Започва заснемането на 12 епизод  

?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия