Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Колата на мъжа

  • 5 410
  • 65
В семейството имате две коли-негова и ваша. Налага се да карате неговата, случва се инцидент и колата ще трябва да влиза за ремонт.
Ако ви се е случвало, как са реагирали мъжете ви на щетата по колата?
Виж целия пост
# 1
За съжаление,  за някои мъже колата е по -важна и от жената.Ние сме били в такава ситуация, освен, че се наслушах какъв шофьор съм, той вземаше моята ,като ме возеше до работа и обратно естествено.
Виж целия пост
# 2
Предполагам по подобен начин:

- Скъпи, направих ти палачинки като извинение, че снощи ти ударих колата.
- Кааакво си направила?!
- Палачинки...
Виж целия пост
# 3
Никак. Това е кола, има си застраховка.
Виж целия пост
# 4
Не ми се е случвало, но е съвсем нормално да не се зарадват. Известно време няма да разполагат с удобната си кола, ще трябва да се занимават (те, не аз) със сервизи и застрахователи, ще трябва да се пазарим за другата кола... Ми не е приятно. Ама иначе какво толкова, малко цупене не може да няма, но после нещата си тръгват.
Виж целия пост
# 5
Не би му било приятно, но ще се сдържи доколкото може. Общо взето го държи около ден без да прави драми и скандали.
Така правя и аз, когато той сгафи. А той се дъни яко и на едро! 😅
Виж целия пост
# 6
Имаме 2-моята е моя и понякога я кара и неговата си е негова , с ляв волан е и не мога да я карам.Моята в началото я блъснах поне 3 пъти,а той само се тюхка как беше хубава и ако още някъде я блъсна как вече няма да е...Като кажа как вече паркирам по-добре ,той вика "Затова я удари еди си къде..."Еее то в началото,нали сега внимавам.Преди ме питаше като се прибера имало ли е инцидент.Мисля да му спестя някои дребни случки ,които нямат следи да не ме подиграва,че се срамя😄😄😄.Иначе той е жулил и блъскал коли,като каже нещо и му напомням ,че не е перфектен.
Виж целия пост
# 7
Да чукна на дърво , до сега само мъжът ми е "чуквал" и двете коли  . Аз ги докарвам до тотална щета 😂
Виж целия пост
# 8
Имат застраховки и двете, а мъжа ми е на мнение че са просто ламарини т.е или ще се изчукат или ще се изхвърлят, ние да сме живи и здрави.Simple Smile
Виж целия пост
# 9
За кола нищо няма да каже. Обаче ако случайно му забърша мотора, докато изкарвам колата, много ще го заболи, макар че пак нищо няма да каже Trollface
Виж целия пост
# 10
Тя е неприкосновенна! Ако нейната е на ремонт има таксита и градски / междуградски / регионален / континентален транспорт!
Виж целия пост
# 11
Аз затова кола и мотор не давам. Дори и на половинката, не че в момента има такъв 🤭 но по принцип. Всеки си знае неговата кола, всеки си поема разходите по неговата кола. Така е било.

Ако остана без кола, ще карам моторетката. Ако времето не позволява, ще помоля да ме вози той или ще ползвам такси, докато моята стане. Хич не обичам да карам чужди коли.
Виж целия пост
# 12
Аз ще се тюхкам повече от него. За нас няма значение чия е колата, фондът е един, та моя или негова, все е разход по оправянето. Ударих един единствен път колата, при паркиране назад, когато бях тъкмо взела книжка, не беше някаква особена щета, но така или иначе бях на пробен период със старата ни кола, докато посвикна да карам. След това нямам произшествия.
Виж целия пост
# 13
Ще каже " Голяма работа, ламарини, важното е, че си добре".
Виж целия пост
# 14
Аз не съм блъскала все още на приятеля ми колата, но я жулнах 2 пъти като паркирам- думичка не ми е казал, а колата беше чисто нова тогава. Смее ми се, че въпреки парктроници и всякакви камери успявам да я ожуля и до там. Аз даже съм тази, която драматизира повече и плаче с часове за ожулване на странично огледало и че ще се наложи да имаме разходи по моя вина.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия