Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Това за мен е изневяра....

  • 5 902
  • 88
# 75
Ако не беше разбрала сега и ако никога не разбереше, щеше да си живее с кеф и удовлетворена с него.
Изневярата, както и зяпането по сайтовете, и търсенето на проститутки, не е за всеки.
И за там акъл трябва, и ясна мисъл какво правиш и какви ще са последствията.
И дали си готов да ги понесеш, а не да примъцваш" Няма такова нещо, гледай сега, как искаш да развалиш семейството ни"
Виж целия пост
# 76
Тези, които изневеряват, определено имат ясна мисъл за действията си, защото се иска сериозна логистика да се прикриват (ако им пука за семейството, де) За последствията се замислят много малко и обикновено,  ако все пак им е останал процент уважение към партньора. То принципно изневеряващите не уважават половинката си, дори от страни да изглежда така.
Преди време, един нагъл колега, на когото му се носеше славата на голям женкар,казваше по отношение на жена си, "е къде ще ходи с две деца". Гнусно. Човекът направо със самочувствие го каза. Да, ама след време жена му го изгони, късно се отърва жената, ама се отърва.Или е изчаквала малко да пораснат двете деца. Та такива хора като него просто си живеят живота и това е.Тревогите за семейството, за бъдещето, остават за потърпевшия, който освен всичко друго трябва да се справи и със собствения си ад, вследствие на предателството.
Виж целия пост
# 77
🍿🍺 😎 сега искай обяснение ( публично ) и на мъжът ти , в неговата тема.
Виж целия пост
# 78
🍿🍺 😎 сега искай обяснение ( публично ) и на мъжът ти , в неговата тема.

Ами не съм карала мъжа ми да пуска тема, то това е поредната глупост за мен...да наистина му връчих телефона си за да чете,  че явно не съм луда каквато ме изкарваше че съм бясна от постъпките ми и да аз не знам как могат да се оправят нещата,пратих го да използва търсачката ...
Виж целия пост
# 79
🍿🍺 😎 сега искай обяснение ( публично ) и на мъжът ти , в неговата тема.

Пуснете линк, правя пуканки!
Виж целия пост
# 80
🍿🍺 😎 сега искай обяснение ( публично ) и на мъжът ти , в неговата тема.

Пуснете линк, правя пуканки!

https://www.bg-mamma.com/?topicrefid=18;topic=1252229 Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 81
Ще има ли сеир?  Mr. Green
Виж целия пост
# 82
Май не!
Виж целия пост
# 83
Егати скучното. Можеше поне да се скарат публично във форума. Нещо малко по-пикантно да измисли автора/авторката.
Виж целия пост
# 84
Егати скучното. Можеше поне да се скарат публично във форума. Нещо малко по-пикантно да измисли автора/авторката.

Па можеше, дори да си обвиняват семействата и децата - общото и чуждото. Ама на - той гледа сайтове, тя кърми бебока... В много хора няма човек. Joy
Виж целия пост
# 85
Много съжалявам,че разочаровах частта от вас с пуканките която иска сеир....
Нямам нужното време да изпадам в безсмислено оправдавателни или нападателни спорове, далеч това не беше идеята ми когато писах тук, и да както срещнах някъде че  било първата ми тема...определено не ми остава време да пиша из форумите с две деца и работа,обикновенно ако ми трябва някаква консултация за децата в неудобно време на денонощието да се консултирам където трябва.
Имах нужда да чуя други безпристрастни мнения, тъй като не е особенно приятно да споделя с приятелите ми с родителите ми или роднините ми, че мъжът ми търсил проститутки в сайтове за секс запознанства...някак се чувствам като пълна глупачка, а може би съм и такава в предвид ситуацията.
Благодаря все пак,че има и такива който изказаха мнението си чисто по темата и тези които ми писаха лично,определено има какво да прочета. 🙂
Виж целия пост
# 86
А, хич не й трябва да търси доказателства. Нали има родители, които да я приберат с двете деца, в очакване да намери трети, от когото да роди!?

Далеч съм от идеята да ме прицират родителите ми,първо защото изобщо не съм зависима от тях дори и от мъжът ми ако говорим ца финансово и относно грижите за децата.
Това че имам две деца от двама различни мъже,означава че трябва да намеря трети за трето,четвърти за четвърто и т.н.... на децата не мисля че им липсва нещо, аз винаги съм искала децата без значение какво ще става децата са си деца, усигурила съм им всичко.
Виж целия пост
# 87
Е не те изненадва, ама ако е твоя мъж, дали ще си толкова лежерна?

Аз имам голям страх и ако дори подозирам допир до жрица, не бих рискувала хич.

сигурна съм, че бившият мъж ми е изневерявал поне в 2 периода - не си призна, но аз съм сигурна. не с проститутки де. и в двата случая имах твърде много грижи с детето и себе си, за да се занимавам с това. мога да кажа и, че причината да се разделим въобще не беше това, а много по-сериозни неща. човекът, с когото съм в момента също го е правил веднъж, в първите месеци на връзката ни. не с проститутка. разбрах много по-късно, той разбира се не си призна. отне ми много размисъл, защото този път явно ми пука. за себе си заключих , и на него му обясних, че разбирам, ако е било защото връзката ни не е била силна и е била в начало и така, но ако иска или го направи отново, приключваме ,защото не е ок. мисълта ми е - мъжете имат генерално друго отношение към секса, изключая тези дето жената ги е омотала в семейния живот тотално и нямат време да кръшнат с хоби или колежка. даже не мисля, че влагат толкова в изневярата, особено със случайни жени, колкото ние. даже може да не е, защото не те обичат. сексът не е тъждествен на любовта и грижата, особено за мъжа. та отново - не го оправдавам за поведението. според мен ако иска секс с някого, да си начеше крастата и да си гледа семейството и да гледа да не го хваната. пак питам - на колко години са, че това не ми се вижда като между много големи хора?
На 29 години сме и двамата
Виж целия пост
# 88
Паралелното забавление приключва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия