Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 54

  • 70 004
  • 739
"Bay Yanlış/"Мистър Грешен"


                                 

Компания: Gold Film
Продуцент: Фарук Тургут
Сценаристи: Аслъ Зенгин и Бану Зенгин
Режисьор: Дениз Йорулмазер
Канал: FOX
Премиера: 26 юни 2020 г. /петък/

                             

В главните роли: Джан Яман и Йозге Гюрел


                         

                         

Сюжет:
Главният герой – Йозгюр е собственик на бар, който води богат и безгрижен живот и не вярва в любовта.
Езги вярва в любовта и като повечето млади момичета мечтае да се омъжи, но така и не може да намери правилния. Тя е уморена от фалшиви отношения и иска истински да се влюби.
По стечение на обстоятелствата Йозгюр и Езги стават съседи и след запознанството им, той предлага да й помогне в търсенето на любовта. Йозгюр обаче има своя тактика, която Езги трябва да стриктно да следва.
Какво ще се случи по-нататък и кое ще победи – любовта или логиката, предстои да видим.
     

                               


Герои:

Йозгюр Атасой/Джан Яман

                                               

Йозгюр е богат, добре образован и красив млад мъж, който на своите 30 години вече е изгубил вяра в любовта и няма доверие на жените. Обича да се забавлява, но предпочита свободата и залага на краткотрайни и случайни връзки. Той е собственик на популярен бар-ресторант в Истанбул, а зодията му е водолей. При вземането на решения се доверява преди всичко на разума си.

Езги Юнал/Йозге Гюрел
   
                                               

Езги е израснала в малко градче. Дошла е в Истанбул, за да учи в колеж и повече не се е върнала в родното място. Завършила е факултета по връзки с обществеността. По природа е алтруист, винаги се застъпва за другите и се опитва да им помогне. Обикновено се доверява повече на емоциите, отколкото на разума си. Нейната зодия е телец.

Джансу Акман/Фатма Топташ 

                                                 

Джансу е братовчедка  на Езги. Тя е красива 35 годишна жена с добре поддържана външност. Отговаря за връзките с обществеността в една болница. Успешна е в работата си и е много добра в общуването. Има връзка с д-р Левент, който е от един от собствениците на болницата, в която работи. Зодията на Джансу е овен.

Дениз Копаран /Джемре Гюмели

                                                 

Дениз е приятелка от детството на Езги. Работи като адвокат в една от най-известните юридически кантори в Турция. Целта й е да се издигне в кариерата и усърдно работи над това. Преживяла е разочарование от неуспешен брак в миналото, заради което е затворила сърцето си за любовта. Зодията й е скорпион. Амбициозна е, но е и студена и отдалечена към хора, извън близкото си обкръжение. Особено затворена е по отношение на мъжете.

Озан Динчер/Серкай Тютюнджу

                                                 

Озан е красив, дружелюбен и позитивен човек. Той е успешен главен готвач в ресторанта на Йозгюр, а също така и неговия най-близък приятел. Въпреки неудачните си любовни отношения досега, той не е изгубил вяра в любовта. Надежден, весел, общителен и емоционален е. Зодията му е рак. 
 
Сердар Йозтюрк/Сарп Джан Кьороолу

                                                 

Сердар е красив и успешен гинеколог. Има успешна кариера, но също така е син на богато семейство. Той е амбициозен и конкурентноспособен и винаги прави това, което си науми. Перфекционист е и винаги обръща внимание на детайлите и иска да е най-добър във всичко. В същото време може да бъде и високомерен и да излъже, ако се наложи. Въпреки всичко, той вярва в любовта и винаги се доверява най-вече на разума си, когато взема решения. Зодията му е козирог. 

Левент Азман/Гюрген Оз

                                                   

Левент е приятелят на Джансу. Той е 40 годишен успешен пластичен хирург и един от собствениците на болницата. Добре поддържан, педантичен и перфекционист. Има дъщеря от първия си брак, която се казва Зейнеп и е на 9 години. Негативният опит, който е натрупал в брака си и любовта към дъщеря му му пречат да се реши да се обвърже отново. Зодията му е лъв.
 


Сонер Сечкин/Тайгун Сюнган

                                                 

Сонер е бившият приятел на Езги и работи във фармацевтична компания. Той е нарцис, който обича винаги да е на преден план. В същото време е лицемерен и обича да се прави на какъвто не е и да променя поведението си според изгодата. Зодията му е дева. 

Невин Йълмаз/Фери Байку Гюлер

                                               

Невин е майката на Езги. След множество несполучливи връзки, които е имала след развода си, тя намира  щастието си при Юнал и се омъжва за него. Тя е жена, пълна с любов, весела и съвременна. Управлява заведението си в Бурса, заедно с мъжа си. Обича да се забавлява и да пътешества.
 Юнал Йълмаз/Суат Сюнгюр

                                             

  Юнал е съпругът на Невин. Няма собствени деца, но обича Езги като своя дъщеря. Дълги години е работил като готвач на круизни кораби. Когато се влюбва в Невин, двамата избират по-спокоен живот и заедно откриват заведение в Бурса. Той е остроумен, романтичен и позитивен човек, който се наслаждава на всеки един момент от живота. Зодията му е близнаци.

Севим Атасой/Лале Башар

                                               

Севим е майка на Йозгюр и Ебру. След смъртта на съпруга си Невзат, тя посвещава живота си на децата. Собственик е на недвижими имоти, но притежава и лозови масиви, които са й останали от съпруга й. Тя е жена, която уважава традициите, позитивна е и обръща внимание на детайлите, но понякога е и обсебваща. Зодията й е дева.

Емре Ерен/Анъл Челик

                                               

Емре работи като барман в заведението на Йозгюр. Той е весел, мил и забавен. Не се притеснява да флиртува с момичетата, дори когато е във връзка. Общителен и жизнен. Зодията му е близнаци.

Гизем Сезер/Едже Иртем

                                               

Гизем работи в заведението на Йозгюр, където се занимава с резервациите и посрещането на клиентите. Изключително амбициозна и способна да използва другите хора. Коварно и хитро момиче, което обича интригите. Освен това, отдавна е влюбена в Йозгюр, но крие това от всички. Зодията й е козирог.

Ирем Доган /Кимия Гьокче Айтач

                                             
 
Ирем работи като адвокат в юридическата фирма на Дениз. Тя е красива, умна и амбициозна, но когато се наложи, може да бъде и лоша. Между нея и Дениз има жестока конкуренция. Гледа на мъжете преди всичко като средство за по-добро съществуване и няма намерение за сериозна връзка. Неин приоритет е работата. Зодията й е риби.

Ерджюмент Шенгезер/ (Ибрахим Кошкун)

                                     

Той е шеф на юридическата фирма, в която работи Дениз. Висок, със спортна фигура, симпатичен мъж на около 40-45 години. За кратко време е преуспял в професията и се е наредил сред най-добрите юристи в страната. Неотдавна се е развел със съпругата си, за която се е оженил твърде млад. Има 20 годишна дъщеря. Въпреки, че е привлекателен и свободен мъж, който е преследван от жените, той искрено се възхищава на Дениз, но никой не знае за това. Ерджюмент е близък приятел на Левент, а също така е адвокат на болницата.Ебру Атасой /Джерен Коч

                                     

Ебру е сестра на Йозгюр. Тя е красиво 25 годишно момиче и е любимката на семейството. Силно е влюбена в годеника си и Керем, с когото планират брак. Красиво и естествено момиче с позитивни мисли и добри намерения. 

Керем Сойдан/Asir Fikri Gündoğdu

                                   

Керем е годеникът на Ебру. Занимава се с туризъм, управлява семейния хотел в Бодрум. Внимателен и добронамерен човек.
 


Зейнеп Азман/ Адиле Ада Арджа

                                 

  Зейнеп е 9 годишната дъщеря на Левент. Много умно момиче, предана на баща си, но и ревнива. Не иска да го споделя с никого. Много чувствителна и емоционална.

Фитнат Атасой /Дениз Йозерман

                             

  Съпруга на чичото на Йозгюр, на 40 - 45 години, има 2-ма сина. Постоянно се състезава със Севим. Ревнува от финансовата й сила, успеха на децата й и майчинството. Тя е жена, която обича клюките. Любопитна е, проявява интерес към живота на другите и често се бърка в работите им. Тъй, като съпругът й е уморен от тази ситуация, Фитнат се старае да стои далеч от него под предлог, че има работа.

           „Домът в който си роден,
                 е твоята съдба“
             


                                            

Жанр: Драма
Компания: OG Medya
Продуцент: Онур Гювенатам
Режисьор: Чааръ Байрак
Сценарист: Ейлем Джанполат
Канал: TV8
Премиера: 25 декември 2019 г.

В главните роли:


Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккюл

                                             

Сюжет:

Казват, че домът определя нашата съдба и първоначално майките ни вземат в ръцете си молив и написват съдбата ни, а после ние порастваме и я следваме.
Главната героиня в тази драматична история Зейнеп си задава сложен въпрос: Как трябва да продължи живота си занапред?  Дали да последва съдбата, написана от жената, която я е родила, или от жената, която я е отгледала и възпитала.
Мехди  е момче от крайния квартал, чиято съдба още от раждането е да оцелее в една токсична среда. Зейнеп, която той среща случайно е израснала в добре обезпечено семейство, но не бедността е онова нещо, което е оставило дълбоки рани в душите и на двамата. В домовете, в които са се живели, независимо че са били материално осигурени, са им липсвали взаимно уважение, искреност и любов. И тази беда се предава по наследство от едно поколение на следващото, разрушава браковете, отнема здравето, тласка към предателства и осакатява психиката на децата.
Срещата на Зейнеп и Мехди съвсем не е случайна. Обединяват ги  раните от детството и самотата. Двамата намират един в друг разбиране и подкрепа. Постепенно отношенията им прерастват в искрена любов, която ще заличи най-дълбоките им душевни рани. Ще успеят ли те да открият заедно спокойствието и щастието, за което копнеят…
 Основният лайтмотив на сериала „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ е : „Съдбата ранява, а любовта спасява.“
     

Сериите с бг субтитри тук:

https://vk.com/elka_petrova2


                Erkenci Kuş - Ранобудна птичка  
                        жанр: Романтична комедия
                       Продуцентска къща: Gold Film
                       Продуцент: Фарук Тургут
                       Автор на идеята: Meriç Acemi/Мерич Аджеми
                      Сценаристи: Айше Кутлу
                      Режисьор: Чааръ Байрак- Çağrı Bayrak


                                  Сюжет  

   От малка Санем /Демет Йоздемир/ всяка сутрин отваря семейното магазинче, тъй като баща й има астматични пристъпи.  Санем е пълна противоположност на сестра си Лейля/Йознур Серчелер/. Тя е весело, естествено и изпълнено с живот младо момиче. Разбирайки, че в рекламната агенция, в която работи сестра й търсят работник, Санем кандидатства за работата. С това започват приключенията в сериала. Собственикът на агенцията има двама сина - Джан / Джан Яман/ и Емре/Биранд Тунджа/. Санем започва работа в агенцията, но нещата се объркват. В един момент, неочаквано и за самата нея, тя се оказва в центъра на странни събития. Започналото по случайност сближаване между Джан и Санем ще смени посоката на събитията.


В главните роли:

                       

Скрит текст:

Биография

Джан Яман е роден на 08.11.1989 г. в Истанбул. Баба му е македонка, а дядо му е от Югославия. Като студент за кратко заминава да учи в Америка, но след това се връща в Турция и постъпва в юридически факултет. Завършва през 2012 г. По време на обучението си в университета посещава и курсове по актьорско майсторство. За него това е хоби, тъй като смята работата си като адвокат за основна. Един ден приятели му казват: " Какво правиш в съдебната зала? Мястото ти не е тук, а в театъра.“ Джан споделя, че ако не са били приятелите му, вероятно не би имал куража да напусне работата си като адвокат. През 2014 г. година се снима в сериала" GONUL ISLEZI" Дебютът му е много успешен и в медиите дълго време се коментира играта му. Следващата му роля е в сериала "Да обичаш на инат". На снимките на този сериал той се сближава с партньорката си Ачелия Топалоолу /Дефне/. Романът им е толкова страстен, че не се сдържат дори и на снимачната площадка. През 2016 г. се снима в нов сериал 'Hangimiz Sevmedik". Харесва баскетбола и тениса на маса. Обича да свири на китара. Владее английски и немски и италиански.

Сериали  с участието на Джан Яман:

2017 г. Пълнолуние - Dolunay /Изпълнява ролята на Ферит/ . Сериалът приключи на 31.12.2017 г.
2016 г. Кой от нас не е обичал - Hangimiz Sevmedik/ Изпълнява ролята на Тарък Джам/ 
За съжаление не намирам с никакъв превод.

2015 г. Да обичаш на инат - Inadina Aşk/ Ролята на Ялън Арас./-
              Много свежо и забавно сериалче.

Да обичаш на инат с бг. субтитри
https://vk.com/videos-113691288?section=album_9
2014 г. Сърдечни работи - Gönül İşleri
С руски субтитри:
http://great-tv.ru/turetskie-serialy/dela-serdechnye-gonul-isleri
С бг субтитри: https://www.vbox7.com/user:alex_3031?p=items
или тук: https://www.youtube.com/watch?v=IMflQdG7zTM&list=PLCvwry7inA … fhcIONYk1woVs5UjkСкрит текст:
Биография
Демет Йоздемир /Demet Özdemir е родена на 26 февруари 1992 г. в гр. Коджаели - северозападна Турция. Има по-голям брат Волкан и сестра Дерия. През 2000 г. родителите й се развеждат и майката Айшен заминава заедно с децата за Истанбул, където малката Демет започва да посещава школа по танци. Още в юношеска възраст тя се снима във видеоклипа към песента „Ateş Et Ve Unut“ на популярния турски изпълнител Мустафа Сандал. След като завършва училище, Демет постъпва в театралното студио на Шахика Теканд, където се обучава в продължение на две години. Младото момиче със строен ръст и очарователна усмивка е забелязано от мениджъри в пиар бизнеса и редовно започва да получава покани да се снима в реклами. Когато е 20-годишна тя се появява като рекламно лице на авиолиниите „Pegasus“. Основното й занимание по това време е като танцьорка в трупата „Efes Kizlari“, която се изявява по баскетболни мачове на клуба „Анадолу Ефес“.

Телевизионната си кариера тя започва през 2013 г. , когато изиграва първата си роля в сериала „Ще ти открия една тайна“ на тв канала FOX. Сериалът е създаден в жанра фантастика, нещо много рядко за Турция и жъне успех сред зрителите. Сюжетът разказва за майка, която е изгубила дъщеря си. За да намери момичето, жената се обръща към хора, притежаващи паранормални способности. Младеж, който може да става невидим – в ролята Бора Дженгиз и момиче, което владее електричеството – Айлин/Демет Йоздемир.

През 2014 г. Демет взема участие в историческата драма „Курт Сеит и Шура“, която разказва за събития, случили се в началото на 20 век в Русия. Главните роли в сериала се изпълняват от Къванч Татлату/Курт Сеит и Фарах Зейнеп Абдулах/ Александра Вержинская. В сериала вземат участие и доста руски актьори, а Демет изпълнява ролята на Алина Соколова.

През 2015 г. Демет взема участие в игрален филм, това е фантастичната комедия „Държим си на думата“, в която участват също Гирай Алтунок, Кемал Учар, Зафер Алагьоз, Еркан Джан, Бюлент Полат, Мехмет Йозгюр. В нея главният герой - Ялсин постоянно попада в нелепи ситуации по невероятен и фантастичен начин. Той решава проблеми, свързани с криминални разследвания, с отношенията с противоположния пол и т.н.

През 2015 г. Демет Йоздемир изпълнява и главната роля в романтичния сериал „С аромат на ягоди“, където си партнира с актьора Юсуф Чим. Това е историята на любовта между младата кулинарка Аслъ и богатият бизнесмен Бурак, която започва с ненавист, но обстоятелствата ги превръщат във възлюбени.
В сериала участват също Екин Мерт Даймаз, Махир Гюнширай, Мине Тугай, Мурат Башоолу и др.

През 2016 г. Демет играе главната роля в романтичната комедия „№ 309“, която жъне голям успех. Там тя си партнира с младия актьор Фуркан Палалъ.Сериали  с участието на Демет Йоздемир:

Ранобудна птичка“ юни 2018-2019

"№ 309“– Лале Йенилмез/ Lale Yenilmez

 „С аромат на ягоди“ / Cilek Kokusu (2015) Аслъ/Asli

„Курт Сеит и Шура“ – „Kurt Seyit ve Sura“ (2014) Алина/Alya

„Ще ти открия една тайна“ – „Sana Bir Sir Vere"


Участват още:

                   
Скрит текст:
 

                     

                   

                   

                       

                       

                       

                       

                       

                       

                       

Сериите с бг субтитри можете да гледате тук:

https://vk.com/topic-113691288_39018017

https://ok.ru/video/c2701629

                            П ъ л н о л у н и е - D o l u n a y

                         

Подробна информация за сериала може да намерите тук:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1023001


Старата тема

      https://www.bg-mamma.com/?topic=1248321

ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
Виж целия пост
# 1
Благодаря за новата тема, Дъгичке! Нека е изпълнена с много романтика от МГ 🥰
Виж целия пост
# 2
Благодаря!
Виж целия пост
# 3
Да ни е честита новата темичка приятно, забавно и уютно да ни е! : ))Благодарности на Дъга!В очакване на много романтика и любов да има занапред в "МГ"


Да си я изпишем с удоволствие, позитивно мислене и усмивки на лицата! Heart


Лошотията далеч от нас да стои! Grinning
Виж целия пост
# 4
Благодаря, Дъгичке Nature Rainbow
Тъкмо за новата серия си имаме нова темичка Hug

Ново клипче от Йозге и Джан Heart
https://www.instagram.com/p/CFQCi9Hjonz/?utm_source=ig_web_copy_link

Джан: Между другото ние сме по Фокс всеки петък, в 20:00. Сега в момента не сме по Фокс, но в петък сме по Фокс...
Йозге: Утре вечер
Джан: Утре вечер. Четвъртък, Петък сме по Фокс. Петък е денят след Четвъртък
Йозге: Но ние сме по Фокс
Джан: Ние сме по Фокс, в 20:00, да си знаете
Виж целия пост
# 5
Благодаря!
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
Виж целия пост
# 7
Дъга Hug, благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus
Записвам се с порция Wink от домашните любимци на Демет. https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/11988561 … 05a435e7be3feb2d7
Виж целия пост
# 8
Дъга ,благодаря за новата тема!Виж целия пост
# 9
Благодаря за темата! Някой знае ли Karkirmizi ли е филма, който е отказала да снима Йозге Гюрел заради този филм с Джан Яман  - Мистър грешен?
Виж целия пост
# 10
Не знам дали изобщо е вярно. Аз не съм срещала подобна информация и според мен е от типа легенди ЕЖК. Напълни се и при комшиите с блогъри и всякакви списвачи, които си съчиняват разни истории за да привличат внимание и трафик. Същото мисля и за спряганата роля на Индже Мемед, защото не знам кои са източниците и колко са достоверни. Като почнат да се разправят разни истории кой, къде, какво щял да снима, ама не се случило, винаги съм песимист и единственият въпрос, който си задавам е "А той/тя знае ли изобщо за това?". Нека Ники да каже откъде й е информацията.
Виж целия пост
# 11
Добро утроо!

Днес отново е нашия ден.Очаква ни романтика и много любов с нашите герои! HeartBlue HeartЙозге с фенове


  

Приятен и спокоен ден ви пожелавам!
Виж целия пост
# 12
Добро утро!
Благодаря за новата тема!
В очакване сме и на новия епизод, който аз вероятно няма да имам възможност да гледам заедно с вас довечера, но с нетърпение очаквам със субтитри на български.
Хубав ден да имате!
Виж целия пост
# 13
Аз като потребител TelephoneRolling Eyes


Добро утро в най-грешния ден от седмицата!Smiling Imp
Нали си знаете, довечера по Фокс, 20:00! Movie Camera


И още малко синя красотаBlue Heart


Виж целия пост
# 14
Добро утро грешни дами!

Да започнем деня с тези две усмивки сладки! Пръскат светлина с тези очи като звездички Nature SunnyТова нещо пак се е снимало с Джан.. видях от Злати, че и с Йозге се е снимало.. та се успокоих..
Нашето злато нали си е добричко не отказва..
Да стои далеч! Не го харесвам изобщо.. има луд поглед.. Grinning


Сет. Нашите кого ли са загащили? Който и да е..няма мърдане като гледам Grinning


Злате Hug Ели Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия