Последният печели

  • 147 861
  • 2 185
Някой гледа ли предаването "Последният печели" по БНТ? Много ми харесва, смятам, че имаше нужда от такива образователни предавания. Харесва ми и Орлин Горанов в ролята на водещ, само не ми харесва, че не винаги казва верните отговори на въпросите. Изгледах всички стари предавания, които не са много и всяка вечер в 19 часа съм закотвена пред телевизора, а иначе рядко гледам тв.
Виж целия пост
# 1
Общо взето не е лошо, Орлин се справя прилично, и винаги е стилно облечен.
Златният фонд на БНТ или както се нарича вторият кръг е супер скучна и досадна рубрика, тя ме отказа да гледам предаването.
Като цяло въпросите са ретро (като за мен, че и по-стари 😃) и не са подходящи за по-млади участници, което може да се помисли от продукцията.
Регламентът да се отговаря преди да се дочете въпроса също е странен. В първите предавания имах приятел, който спечели едно, загуби на второто, точно заради това, че изчакваше водещия да се изкаже, а да си възпитан тук е противопоказно и не е в правилата 🙂

Открих и грешка в един от отговорите, което означава, че може да има и други грешни.
Къде е отворена първата бирена фабрика в България?
Виж целия пост
# 2
Да, Златният фонд е ретро, но пък има и млади участници, които са отговаряли вярно. Това с неизчакването също е странно, но го правят на собствен риск, не е сигурно, че въпросът ще е този, който мислиш. На мен ми харесва, доста нови неща научавам.
Виж целия пост
# 3
Mного ми допада предаването!
Точно на златният фонд се радвам, че го има.  Със забележка, че не го дават на голям екран, та и ние зрителите да видим. Понякога по гласа ги познавам.
Да не говорим, че всичко това може да се преформатира, но това е друга тема...
Виж целия пост
# 4
Не знаех за това предаване. Благодаря, че пусна тема, та да видя, че съществува.

Обожавам подобни предавания и Орлин Горанов.

Сега си пуснах първия епизод от 7 септември.
Виж целия пост
# 5
И аз го гледам. Само ми е малко странно, че последният, който печели всъшност не печели нищо Grinning Обичам такива предавания с въпроси, вторият кръг ме затруднява, защото има доста кадри от преди да се родя. И на мен не ми допада неизчакването, още повече, че някой път дочита въпроса, а друг път-не.
Виж целия пост
# 6
Скрит текст:
Някой гледа ли предаването "Последният печели" по БНТ? Много ми харесва, смятам, че имаше нужда от такива образователни предавания.
Харесва ми и Орлин Горанов в ролята на водещ, само не ми харесва, че не винаги казва верните отговори на въпросите.
Скрит текст:
Изгледах всички стари предавания, които не са много и всяка вечер в 19 часа съм закотвена пред телевизора, а иначе рядко гледам тв.

Изгледах две предаване. Това, което забелязах: когато участникът отговори правилно, Орлин Горанов хвърля картончето с въпроса на земята. Когато сбърка, но водещият каже верният отговор, пак хвърля картончето. Когато няма верен отговор и Горанов не го каже, запазва картончето. Моето обяснение е, че в друг епизод ще бъде използван същият въпрос.
Виж целия пост
# 7
Запазва картончето, защото ако има време, пак се връща към въпросите, на които не е отговорено и понякога успяват от втория път. Но да, понякога въпросите се повтарят или са сходни. Снощи имаше въпрос за операта "Бохеми" на "Пучини, тази вечер пак. Много бяха слабички играчите тази вечер, не можаха да отговорят на елементарни въпроси.
Виж целия пост
# 8
Последният печели... абсолютно нищо. В "Минута е много" поне по някоя книжка и пари за семки им даваха, а на тези и толкова им се свиди.
Орлин Горанов е голям лигльо: смее се пресилено и фалшиво, съчувства пресилено и фалшиво, преиграва, сочи с показалче към камерата, отмята перчем. Поне му се разбира какво говори.
Правилата са странни и нелогични. Например на последния кръг какъв е смисълът от възможност за пас? Ми то можеш да си пасуваш от първия до последния въпрос и не губиш нищо. Глупости!
На видео въпросите изобщо не мога да видя какво излъчват на стената.
Виж целия пост
# 9
Печелят точки и ги дават по телевизора.😂
Без бюджет- толкоз.
Виж целия пост
# 10
Мисля, че има награди, просто не ги обявяват, в сайта на БНТ пише, че участниците могат да получат една или няколко награди, без да се уточнява какви.
Виж целия пост
# 11
Аз в началото си мислех, че точките, които печелят са левове, но след като изгледах 1-2 епизода установих, че май нищо не вземат, освен може би някакъв хонорар за участие. Thinking
Виж целия пост
# 12
На мен Орлин не ми харесва като водещ, да не кажа, че рязко ми опротивя. Дали заради операта или заради интелигентното излъчване, бях с впечатление, че човекът е фин, деликатен, ненатрапчив и изтънчен. Обаче сега виждам едно пренавито човече, което се държи към участниците сякаш са под нивото му. Много ми е неприятно когато участник сбърка, а Орлин реагира първоинстинктивно и го навика. Сякаш са там да им каже колко са тъпи. Някакси е грубо.

Подкрепям мненията за втори ретро кръг - за мен са излишни и изобщо що за ценни познания са тези за излъчвани преди 50 години сцени във филми? Това според мен са прашни спомени и аз в тази му част не гледам предаването. А и да искам не мога, защото на екрана не се вижда какво дават на техния екран.

Честно казано, "Минута е много" си беше клас, особено сега сравнено с "Последният печели". Въпросите сега са лексиконни и прекалено лесно според мен.
Виж целия пост
# 13
Опитват се да сложат нещо на мястото на "Стани богат", но разликата е толкова голяма, че чак е тъжно. Ясно ми е, че разликата в бюджетите е огромна, но това предаване е много соц. Скучно ми е.
Виж целия пост
# 14
Билалов не беше удачен избор за водещ на Стани богат. Погреба предаването 😉
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия