Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изгубена в Пловдив

  • 1 253
  • 4
Здравейте!
След поредното ми убеждение, че съм човек без чувство за ориентация, реших повече да не правя нищо на “своя” глава и разчитам на Вашите съвети.
Днес трябваше да стигна до Спортна зала “Академик”.  Използвах GPS , питах няколко човека и пак успях да се загубя.
Другата седмица ми се налага да стигна до Кулата на Гребна база и съм просто ужасена. Нямам представа нито къде е, нито как се стига до там. Може би трябва да спомена и че не съм от тук. Живея на улица “д-р. Добрев”. Нямам нищо против да вървя пеша, стига да не е много голямо разстоянието. Но е хубаво да знам и кои автобуси ходят до там (по възможност директни), защото времето няма винаги да е така приятно за разходки.
Благодаря Ви предварително!
Виж целия пост
# 1
А къде се намира тази улица?
Виж целия пост
# 2
А къде се намира тази улица?
До медицинския университет и училище “Екзарх Антим I”.
Виж целия пост
# 3
Можеш да хванеш автобус номер 10 от Гладстон в посока гребна база и да слезеш на спирката на спортното училище.От там до кулата има 5 минути път пеша,просто попитай някой и ще ти покаже на къде да вървиш.
Виж целия пост
# 4
Има спирка на автобус 10 точно на гърба на училище Антим I, там където свършва Гладстон и започва ул. Захари Стоянов. Срещу триъгълника, на отсрещната страна на улицата, взимаш го в посока обратна на центъра. Когато се качваш, питай дали е в посока Гребната база, за по-сигурно.  Bqloto е дала насока за по-нататък. И питай най-добре кондуктор или шофьор къде да слезеш, защото автобуса продължава за кв. Смирненски. По мои изчисления, трябва да слезеш на четвъртата спирка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия