Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

AVON - обсъждане на продукти- тема 28

  • 6 372
  • 123


ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА ТЕМА!

Обръщам внимание, че от кампания 11/2018, поради смяна на политиката на Ейвън няма да ни бъдат достъпни каталози за две кампании напред. Единственото с което ще разполагаме е каталог за следваща кампания. Важи и за представители и за клиенти. Така че моля проявете разбиране и не търсете нов каталог за последваща кампания.
От к15 /2020 кампаниите стават по един месец, така ще има  12 , а не 17 кампании годишно както до сега.


Тук обсъждаме продуктите на Ейвън. За представители наЕйвън има друга тема --отправяйте запитванията си там.Линк към темата за представители тук
https://m.bg-mamma.com/?topic=1129615

Линк към старата тема за обсъждане на продукти-  тук: https://m.bg-mamma.com/?topic=1171581
Виж целия пост
# 1
В очакване  на коледните каталози май вече... Никой нов парфюм не ми харесва. Поръчах си минита на новия Ребел и Лък... Ами не, не са моите пак
Виж целия пост
# 2
И аз ги очаквам, че в тази кампания нищо не ме впечатли. Единствено кремообразния душ гел с праскова и ванилия
Виж целия пост
# 3
Аз обичам минитата и си взех на Her story, е няма такова гадно нещо. Върху моята кожа седи като аромат на старо и вкиснато. Съжалих 20 пъти. Можеше да взема нещо друго. Пак каталога ме излъга. Въобще вкъщи е заринато с мини спрейове, защото мостри трябва или да взема 5 или да духам супата.
Вече ми идва прекалено. Обичам парфюмите, но несполучливите покупки нямам какво да ги правя. Опитах се да ги продам и пак никой не ги иска.
Виж целия пост
# 4
Точно поради тази причина аз се отказах да купувам парфюми от Avon , на ароматната страничка едно а в действителност съвсем друго.
Виж целия пост
# 5
Благодаря за новата тема !
Терапията за нокти 7 в 1 не става за нищо ( някой беше питал за нея )
От почистващата емулсия с корейски въглен съм доволна , не изсушава допълнително сухата ми кожа .
Знаете ли Eve Confidence на кой марков парфюм е еквивалент ? Намерих си една мостра случайно и много ми хареса като аромат , но трайност не повече от час . Може и да е било , защото е мостра .
Виж целия пост
# 6
Аз обаче наопаки сполучих с Артистик Магнолия. От мострата в началото беше сполучливо обаче после развитието не ми хареса, някак ставаше гадна миризмата. Обаче си го взех , на риск. Много сполучлив аромат излезе върху моята кожа , добре че рискувах. Мъжът ми който разбира от артомати го одобри, конкурентен е на марковата парфюмерия.
Райя огледай серия за любовта дето беше не розата, не неролито с третото с жасмин. Мисля че ще ти хареса. Само дето са по 30 мл и и идват скъпи
Виж целия пост
# 7
На мен лично Eve Confidence не ми напомня на нищо, а смея да твърдя че познавам повечето бутикови парфюми.
Някой хора твърдят че прилича на Black Opium YSL, за мен такова нещо няма. Трайността е толкова и мострата ти не е повредена. Идеален е за сега. Не е летен парфюм.
И аз със Аритстик Магнолията не се разбрах. Ти ме подсети, днес ще й дам 10ти шанс.
Новите еликсири на любовта, имам мостра точно на третия със жасмин. Красив е, но трайност нула. 1 час най-много. А според мен е и за дами над 50 години с този люляк...
Виж целия пост
# 8
Освен минита ползвам и кремовете за тяло с аромати, така също добивам представа за аромата.
Виж целия пост
# 9
Ив конфиденс на мен ми е безличен, но е много харесван.
Мострите за мен , от моя опит не дават представа за трайността а само за аромата. Пиша за малките мостри, за тези със спрейче от по 1,2 мл нямам наблюдения. Иначе няма как мостра на нещо за десет лева и за 40 лв да са на една цена, същото според мен важи и за мини спрейовете от по 10 мл. Вземам си да имам в чантата за през деня понеже обичам да подновявам аромата . Не се равнява на трайността на пълноценното шише, говоря за парфюми/тв от по-високия ценови клас.

Новите еликсири на любовта, имам мостра точно на третия със жасмин. Красив е, но трайност нула. 1 час най-много. А според мен е и за дами над 50 години с този люляк...
Аз не усещам люляк, а принципно го харесвам . На мен лично ми напомня тта амур , тта олуейз,тта дейдриим. Без онази силна нота на бели цветя като в тудей примерно.
Виж целия пост
# 10
Аз съм много доволна от Артистик Магнолия, другият ми любим е Incandessence Flame, много жалко, че спряха Herve Leger Intrigue, той ми беше фаворита, пазя си още малко количество. Много съм доволна и от червилото Аvon perfectly matte lipstick wild cherry.
Виж целия пост
# 11
Ау, Дейдрийм...що ми напомни за него, обожавах го, защо го спряха?
Днес съм с Чериш, бях забравила, колко го харесвам и него
Виж целия пост
# 12
И Чериш е много хубав. Винаги имам от него вкъщи. Любимец на всички у нас е Simple Smile
Виж целия пост
# 13
Оооо забравих и Avon Life, от него вече трета опаковка си взимам. Heart Като цяло съм се затрупала с поне 20 парфюма. Grinning
Виж целия пост
# 14
А аз съм така с Eve Radiat. Avon Life също е много хубав. Наточила съм се на Attraction Sensation. Чудя се дали ще ми хареса или ще е поредната несполучлива покупка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия