КЪДЕ и КАКВО спортуват нашите деца?

  • 28 055
  • 72
# 15
Моите деца са спряни от училище със заявления. Но ходят още на тенис. Ние сме си вкъщи, така че реално само нас могат да заразят. Там игрищата са в балон, но се надявам, че не е висок риска.
От декември мисля да ги спра за да се карантинираме малко преди празниците с надеждата да се видим с баби и дядовци.
Виж целия пост
# 16
Да децата напълняха, на 15 септември като видях съучениците на дъщеря ми Flushed. Вярно те са в преходна възраст близка до пубертета, ама пак, някои деца не ги познах. От хубави стройни деца, са станали по-високи но и по-дебели. Едни едри, направо като жени са момичетата, такива дупета. Момчетата и те с дупета . Кофти, явно от застояването вкъщи и неправилното хранене. Confused
Виж целия пост
# 17
Не зная дали е от застрояването сега или си е тенденция. По-скоро второто. Масово се наблюдава това. Момичета на по 15 изглеждат като жени на 25.
Не е вина, ген е при някои. Ама не е похвално. Компютри и соц.мтежи,живот в паралелен он лайн свят евосновата на всичко. Никакво движение и спорт. Жалко. Не казвам, че при всички е така. Но си го има много разпространено.
Виж целия пост
# 18
От боклуците, които ядат. Храната ни е пълна с всевъзможни подобрители и химии.
Виж целия пост
# 19
От боклуците, които ядат. Храната ни е пълна с всевъзможни подобрители и химии.

О да, и това разбира се.
Виж целия пост
# 20
Здравейте! Дъщеря ми е на осем годинки и тренира художествена гимнастика(записването ѝ беше изцяло по нейно желание) Тренира от 5 годишна и това което забелязвам е, че доста дръпна на височина. На нея изключително много и харесва и аз съм много доволна. 🙂
Виж целия пост
# 21
Здравейте, моите момчета са на 8 и 12г.  и преминахме през доста спортове, докато не се спряхме на плуване. Сега ходим в Силвър Сити при Маги. Много сме доволни. Тренират за здраве, там не са състезателен клуб, но аз и не искам да стават плувци. Важното е да могат. С тези пандемии сега, силно препоръчвам.
Виж целия пост
# 22
Моят играеше волейбол,  но не му хареса много и сега се пробва с баскетбол.
Виж целия пост
# 23
Здравейте! Моите момчета тренираха плуване. Но баткото(6г.) се отказа. Той и не ходеше накрая с удовостлие на тренировки. Малкият(4г.)покрай него и той се отказа. Сега дребосъкът ходи на бокс! А батко му иска лека атлетика. Славия ни е близо, но се оказа, че там не провеждат тренировки. Видях , че на стадион Васил Левски има доста кубове по лека атлетика. Някое детенце да е посещавало случайно?
Виж целия пост
# 24
Здравейте Simple Smile Искаме да запишем сина ни, който е на 5 г. на някакъв спорт (без плуване), за да си изразходва енергията.  В градината имат футбол и танци, но определено има нужда от още занимания. Ходил е спорадично на някакви занимания - бокс и гимнастика, но предвид тази пандемия бяхме преустановили. Сега искаме да сменим местоположението и да ходи някъде в районите на Карпузица, Овча купел, Павлово до Славия и Красно село. Иска ми се като го вземем от градина, директно да го водим, т.е. около 17, 17: 30 ч.
Това, което намерих е следното:
http://www.boxovazala.com/grafik
http://www.slaviasportess.eu/services-view/boks-grafik/

Не съм звънняла и не знам доколко са актуални тези графици, затова ще се радвам, ако някой има актуална информация за тях или друг спорт/място.
Намерих и тези, които не са ни в удобен час, но може да са от полза за друг:
https://www.bulsport.bg/sportclubs/view.html?spcid=30852
https://www.bulsport.bg/sportclubs/view.html?spcid=10724
Виж целия пост
# 25
mvnikolova, аз от бокса на Славия не съм  доволна, голяма масовка и 0 индивидуално внимание.
Можете да проверите в тази зала: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D0 … -229612584146278/.
Този треньор е супер, но новата му зала е някъде в Лагера и на нас вече не ни е удобно: https://www.facebook.com/Boxing-club-Luis-115008336530667/ Преди имаше детски групи.
Виж целия пост
# 26
Благодаря ти, atallaya Blush
Виж целия пост
# 27
Здравейте, много хубава тема, включвам се и аз: дъщеря ми е на 6 г. и  от година и половина ходи на тенис, а от тази зима започна и фигурно пързаляне в един от клубовете в Зимния дворец в София. Ще се радвам да разменим впечатления и с други родители, чиито деца са се ориентирали към  тези спортове... 
Виж целия пост
# 28
За изразходване на много енергия препоръчвам хокей. На Славия има. Изразходва се много енергия и се закалява.
Виж целия пост
# 29
Да допълня за хокея: има и в Зимния дворец - там са поне два клуба, часовете са според графика на пързалката, като в момента работи само голямата...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия