Можем ли да готвим здравословно с мазнина? Опитайте Hosso!

  • 13 044
  • 708
Връзката между балансираното хранене и нашето здраве е безспорна. Отдавна е доказано, че това как се храним и как усвояваме хранителните вещества, до голяма степен определя качеството ни на живот. Здравословното хранене почива на три основни принципа – трябва да се храним разнообразно, балансирано и съобразно спецификите на нашия организъм, за да поддържаме добрия си тонус и настроение.

В последните няколко години все повече хора се замислят за влиянието на мазнините и си задават въпроса възможно ли е да се насладим на храна с превъзходен вкус и качество, въпреки употребата на мазнини? Истината е, че всяка балансирана диета включва консумация на мазнини. Те са един от най-важните източници на енергия за организма и участват в строежа на клетките и тъканите. Но не всички мазнини са полезни за организма или се усвояват лесно.

Представяме ви Hosso – здравословен продукт от ново поколение

Hosso е здравословно високоолеиново масло за готвене, което запазва полезните си свойства дори и след термична обработка. Тъй като не се просмуква в продуктите, Hosso е съвместимо с множество хранителни режими, a приготвената с него храна има чист и неутрален вкус. Това ви позволява да усетите естествените вкусови качества на продуктите, с които готвите.



Hosso не съдържа ГМО и алергени и е особено богато на Омега-9 и витамин Е. Използването на ненаситени вместо наситени мазнини в нашата диета води до балансиране на нивата на холестерол в кръвта, а това има огромни здравословни ползи в дългосрочен план. Hosso се произвежда от специален сорт слънчогледово масло съдържащо над 80% мононенаситена, Омега-9, олеинова киселина и в това отношение е сред безусловните лидери на пазара.



Освен вкусовите си предимства и полезният състав, Hosso не пуши по време на готвене, а ястията, приготвени с него, придобиват неустоим златист загар и изкушаващо вкусна визия. Рафинираното високоолеиново слънчогледово масло е подходящо както за готвене в домашни условия, така и за професионална употреба в ресторанти и заведения, а удобната му бутилка го прави лесно и безопасно за използване.


Специално за кампанията ни в BG-Мamma поканихме -spam303- и beniii, за да споделят с всички вас своите лични впечатления от продукта, както и интересни рецепти, приготвени със здравословното слънчогледово масло Hosso.

Рецептите на -spam303-:
Fork And Knife Кюфтета от свинска кайма с картофки от целина
Fork And Knife Кексът на мама

Рецептите на beniii:
Fork And Knife Икономични бухтички
Fork And Knife Шницел с пържени картофки и свежа салата

Включете се в темата и спечелете бутилка Hosso!

Кое от предимствата на Hosso най-силно ви впечатлява и кое е първото ястие, което бихте сготвили с него?

На 16 декември 5 потребители от включилите се в дискусията ще спечелят по 1 бутилка Hosso.

Следете темата, защото ще публикуваме още интересна информация за Hosso - вашият верен помощник в здравословното готвене.

Полезно съдържание и идеи за рецепти:
Кое е любимото ни зимно ястие?
Можем ли да консумираме пържена храна без угризения?
Класическа селска супа топчета

Моля, запознайте се с общите условия на активацията тук.
# 1
Най-силно ме впечатлява, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка и приготвената с него храна има чист и неутрален вкус.
Виж целия пост
# 2
Най-много се впечатлих от полезните свойства и това, че може да се използва при високи температура. Аз готвя предимно прости ястия, така че ще направя един ориз за дъщеря ми.
Виж целия пост
# 3
Hosso не съдържа ГМО и алергени и е особено богато на Омега-9 и витамин Е.
  Това ме впечатлява. Важно е за ежедневната употреба на продукт, който ще се използва в, почти всяко ястие.
  Вкъщи обичаме тестени ястия. Ще пробвам тесто за пица, питка, кифлички. За златистия загар, бих пробвала с печено пиленце на фурна. Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Разбира се полезните свойства, приготвям абсолютно всичко със зехтин или масло, така че бих използвала Hosso за същите неща.
Виж целия пост
# 5
Силно ме впечатлиха две неща за Hosso - не пуши при готвене и това, че придава златист загар. Уау, де да го имаше и в магазините наблизо, щеше да е чудесно!
Като го намеря и взема, първо бих направила с него баница!
Виж целия пост
# 6
Че не съдържа ГМО и алергени...бих направила зеленчукова супа или баница.
Виж целия пост
# 7
Веднага ме грабна това ,че може да се готви с него, дори и на по - високи температури. Това е идеално при приготвянето макар и по - рядко на пържена храна. Бих направила пържени яйца на очи и страхотна зелена салата като го използвам за дресинг.
Виж целия пост
# 8
Впечатлени ме това, че е подходящо за висока термична обработка на храната и не пуши. По тази причина първото, което ще сготвя е пържени филийки. Това е единственият ни пържене кулинарен "грях" и ако мога да го приготвям здравословно ще е чудесно.
Виж целия пост
# 9
Впечатли ме това, че не пуши при готвене. Бих приготвила питка.
Виж целия пост
# 10
Силно впечатление ми направи състава му -  не съдържа ГМО и алергени и е особено богато на Омега-9 и витамин Е. Хубаво е, че може да се ползва при високи температури. Бух си го купила, когато го намеря в търговската мрежа.
Ще направя капама, тъкмо е времето й, баница  и бих пробвала да изпържа бухтички.
Виж целия пост
# 11
 Впечатли ме с това, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка и е богато на Омега-9 и витамин Е.
Бих сготвила една пилешка яхнийка Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Впечатли ме, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка и не съдържа ГМО и алергени и е особено богато на Омега-9 и витамин Е! Първото нещо, което бих сготвила с него са пържени кюфтенца 
Виж целия пост
# 13
Впечатли ме, че запазва полезните си свойства дори и след термична обработка, както и че не пуши по време на готвене. Бих направила баница с този продукт.
Виж целия пост
# 14
Харесва ми ,че не пуши,и изчистеният състав.Бих приготвила всичко от основно ястие до десерт
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия