Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Антибиотик и бременност

  • 913
  • 3
Здравейте! Преди 3 дни разбрах, че съм бременна. Отидох на преглед вчера и ми казаха, че съм в 5тата г.с.,но още нищо не може да се види и трябва да отида след 2 седмици пак. Проблема е, че не знаех, че съм бременна и това ми дойде като "гръм от ясно небе". Пих антибиотици 3 дена и като разбрах, че съм бременна веднага ги спрях. Много ми е притеснено дали всичко е наред и ще бъде наред. Може ли някой да сподели мнението си? Благодаря ви предварително!
Виж целия пост
# 1
Една инфекция е много по - опасна за плода, отколкото антибиотика.
Виж целия пост
# 2
И аз затова се притеснявам, като теб. Когато предполагаемо съм забременяла, в същия период бях на антибиотик Азакс. Гинекологът ми каза, че вижда бременност, но още нищо не може да каже и да ида след седмица, за да види дали има развитие, защото Азакс можел да доведе до това ембрионът да спре развитието си и да се изхвърли.
Виж целия пост
# 3
Няма от какво да се притесняваш. Аз бях на 2 антибиотика, но понеже бебето е било много малко и не съм знаела, че съм бременна още, нищо не го е засегнало. Бъди спокойна и лека бременност.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия