Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №19

  • 15 683
  • 768
# 510
Привет! Hug Интересна клюка -за Хилял. Е това би било изненада наистина. Няма да си кривя душата да кажа, че съжалявам, не и след смъртта на Йълмаз. Сценарий тип "Ромео и Жулиета" донякъде, ако и след години влюбят Керем Али и Лейля ще е върхъ. Joy
Виж целия пост
# 511
Дана, Хюнкяр е поддържала чифлика и е правила всичко останало, но то е било само за Демир. Аднан е бил със Севда, а излишните претенденти за богатството са били премахнати. Сега те идват. Може ли Зюлейха да прави сега същото, каквото е правила Хюнкяр? При това Зюлейха да иска наследникът да се казва Йълмаз, да се отхвърля бащинството на Демир и тя да живее с Демир като съседка през оградата. Според мен, не. Защото положението на нейното дете е различно от това на детето на Хюнкяр. Зюлейха не може да мине без Демир като съпруг и без Демир като баща. Хюнкяр е правила всичко за детето на Аднан, а Зюлейха прави всичко за едно чуждо на рода дете. Чрез Демир то става дете от рода. Демир се влюби в нея и я прие заедно с детето; той правеше всичко за тях двамата. Но Зюлейха се оттегли напълно от Демир, взе си и детето от него – върнаха се при Йълмаз, а сега вероятно очаква Демир да продължи да прави всичко възможно за тях. Идват Фикрет и Юмут, нищо чудно в един момент да се окаже конкуренция и Керем Али, който е биологичен син на Йълмаз, но и син по закон. Както се омъжи за Демир, за да спасява Йълмаз, така сега Зюлейха ще трябва да си спомни, че тя е тук, защото е жена на Демир, а той баща на това дете. Това имам предвид, Зюлейха няма да може да си живее сама като Хюнкяр и да разказва на детето си какъв герой е бил баща му Йълмаз. Тя трябва много бързо да си спомни отново, че е жена на Демир и той баща на нейния син. Няма кой друг да защити нейното и присъствието на това дете в Яман, освен Демир като съпруг и баща. В обстановката, която се заражда и ако Зюлейха продължава да се държи по същия начин към Демир, Демир може да се разведе с нея и да се откаже от нейния син. Аз не вярвам това да стане, но казвам, че има други възможности и Зюлейха ще трябва да ги осъзнае, за да търси мястото на сина си в новата обстановка. Времето на Севда е различно от моно-времето на Хюнкяр.

Вуйчото е в Одрин, не в Адана, това разбрахме от 79 еп. Тогава на кого е звънял Фикрет в Чукурова? Дали е някой от тези, които ние виждаме, но не знаем, че има тайна връзка с Фикрет? Или е някой, който още не познаваме.

По време на погребението и панахидата чухме няколко пъти, че Йълмаз не е кръвен син на Фекели, но той го е приел като родно дете. А Зюлейха върви напред с кръвното дете на същия този Йълмаз и пренебрегва духовното бащинство на Демир. Много хубав момент: на панахидата Фекели казва, че дори и да не е бил негов кръвен син, Йълмаз е неговата душа. Докато слуша това, Фикрет затвори очи. Защото той е бил кръвно дете, но отхвърлено от баща си. (Вероятно.) Кръвното и некръвното предстои да се срещнат и ще видим как ще ни покажат това. 

Снимките не са ли в кабинета на Демир?
Интересно какво ще става там.


 
Виж целия пост
# 512
От Хандеи от Мурат Ю.Изпратих му един разплакан емотикон CryВаня, може Зюлейха да се е уредила с кабинет. Не помня цвета на стола в кабинета на Демир, но като че ли не е червен.
Виж целия пост
# 513
Лучия, това е кабинетът на Демир в конака. Във  фирмата зад него е стена, а тази библиотека е неговата в конака. И снимките са неговите, конят също. Ако беше кабинет на Зюлейха, щяхме да виждаме други снимки, знаем кои радваха Зюлейха. Интересът към този кабинет е най-голям, след Фикрет и Зюлейха е стигнала до него. Какво ли я отвело там, това е някаква тетрадка за вписвания, дали търси как е вписана продадената от Йълмаз земя?
Разплаканият емотикон за Мурат ли е или за Демир? Трябвало е да му изпратиш 1000 плачещи... Grinning
Две седмици са твърде много време...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=oFubGBZE1HA
Виж целия пост
# 514
Привет Flowers Hibiscus
Ваня, ясно.
Но, Демир много тактично каза на Зюлейха, че могат да запазят брака си, да живеят под един покрив, без това да значи, че ще имат съпружески взаимоотношения, без желанието на Зюлейха. Подкрепа, помощ, сътрудничество и поддръжка, съдействие като съпрузи могат да се развиват и без съпружеските задължения. Не мисля, че Демир би изискал това от Зюлейха, ако тя самата не го почувства и пожелае. Тя може да е стопанка на конака и съпруга на Демир и да се бори за правата на детето си без това да пречи или да има връзка с факта, че Зюлейха ще разказва на Аднан за Йълмаз и какъв е бил той. За сега не виждам Зюлейха да иска детето да се преименува по служебен път от Аднан на Йълмаз, нито да се сменя фамилията му от Яман на Аккая. Не мисля, че тя отхвърля бащинството на Демир...но в момента мъката й е голяма; тя не може изведнъж да спре да страда за загубата на Йълмаз като любим и като баща на сина й; нито пък може да се откаже да говори на детето емоционално, че баща му го няма вече и е починал. Все пак, Йълмаз не е някой случаен човек, за който може бързо да се забрави просто ей така и да не се споменава повече. Защо Зюлейха да не разказва на детето си какъв герой е бил кръвният му баща Йълмаз? Това, че Аднан/Йълмаз е кръвен син на Йълмаз не омаловажава факта, че Демир му е законен баща. Аднан казваше и на двамата - "татко". Детето от сега разбра някак си, че има двама бащи. Нищо не пречи в детето да се поддържа и паметта за кръвния му баща и то да знае за него и да го познава чрез разказите на майка му. Това не би навредило на статута на Демир като законен баща и като бащата, който ще отгледа това дете.
Значи, за да защити Демир законния си син (който самият той призна, че е кръвен син на Йълмаз) и да не се разведе със Зюлейха (на която каза, че е господарка на конака дори и без да живеят като съпрузи в една спалня), то Зюлейха трябва да "изтрие" тотално паметта и спомена за Йълмаз от живота на детето си, също така и от своето сърце и да легне в леглото на Демир?! Това ли наистина е нужното, така ли трябва да стане? Само Фекели да помни и да тачи паметта на Йълмаз, само той да ходи на гроба на Йълмаз, защото Йълмаз вече няма да е удобен за бъдещето на децата си и за борбата на майките им за наследство и власт. Фикрет ще е новият татко на Керем Али, а Демир ще е таткото на Аднан/Йъмаз, а кръвният им баща трябва да бъде забравен, защото имаше нещастието да умре в злополука. Не вярвам това да го иска и самият Демир. Той се промени много и то в положителна насока. Не мисля, че Демир ще иска/настоява или очаква детето Аднан/Йълмаз да не знае кой е биологичният му баща, какъв е бил, какво е станало с него; не вярвам и че той ще иска Зюлейха да ляга в леглото му без желание и нещата от преди да се повтарят. Вече ситуацията като цяло е развита на нова и различна основа, много неща от миналото са осмислени, анализирани и осъзнати; много "уроци" са научени. Не мисля, че вече може да се разчита на някаква победа, в каквото и да било отношение, чрез натиск, принуда от обстоятелства, изискване за забрава, подтискане на чувства, чрез неспоменаване на име и т.н. Не вярвам Демир да тръгне отново по онзи път - онзи път е вече в миналото, а Демир "израстна". Не трябва да се връща назад. Ако Демир иска да заеме друга позиция и различна от споделената на масата пред Севда, то той ще говори със Зюлейха честно и откровено и тя ще реши как да реагира нататък.
Зюлейха може да си спомни, че е съпруга на Демир и Аднан е законен син на Демир. Но, много съпруги не спят в леглата на съпрузите си, а много деца казват "татко" на духовни и законни бащи, като знаят и почитат своето минало, знаят за своите биологични бащи, историята им и уважват паметта им.  
За момента Демир, в разговора пред Севда, сам даде на Зюлейха тази свобода - да е господарка на конака и съпруга без близост с него и тя се възползва от това. Той можеше да реши това и по друг начин. Можеше да постави условия и Зюлейха да вземе своето решение на база на тези условия. Неговото единствено такова беше за Лейля. Нататък, ще видим как ще се развият нещата. Но, не мисля, че забравата и "изтриването" на Йълмаз като баща и мъртъв любим ще е някакво решение за любвота или бащинството на Демир.
Flowers Hibiscus
Виж целия пост
# 515
Ваня, за отложения епизод на "Чукурова", да знае как страдаме Joy

Дъждът стигна до Адана.

https://www.instagram.com/stories/yelizdogramacilar/2486451544005122520/
Виж целия пост
# 516
Дана, аз не съм казала нещата, които ти се опитваш да опровергаеш.
Казвам, че Зюлейха стигна до крайност, мислейки за живота им с Йълмаз заедно, но сега ще трябва да мисли отново.
Ти редовно ми приписваш неща, които аз не съм казала. Наскоро ми беше приписала, че съм мислила, че да спаси  Йълмаз Зюлейха от изнасилване, било нищо. Нито съм мислила, нито съм казвала такова нещо. Трябва да се внимава какво точно се казва.
Как мога да искам детето да не знае кой какъв баща му или да искам Зюлейха да спи с Демир, без да го обича. Три сезона пишем вече тука и всеки трябва да познава мисленето на другите.
Но същевременно казвам, че не може да остава при Демир повече, ако си е дала сърцето и душата в гроба при Йълмаз. Това е точно толкова нечестно, колкото и когато се омъжи за него, когато той и говореше за любов, а тя мълчеше, защото си е заключила сърцето. Това е нечестно, според мен. Демир и предлага такава възможност, но тя трябва да му каже какви са нейните условия за това. Тя много добре знае, че Демир я обича и че в неговото предложение има и очакване. Щом е взела такова крайно решение, по-добре е да излезе да живее навън, както го бяха измислили с Йълмаз и както сега и предложи Демир. Демир ще се грижи за тях от разстояние, детето ще знае баща си и така, всеки ще има свободата си и може да прави нови неща. Сега Зюлейха приема, че няма да имат съпружески отношения, но използва положението си на съпруга и овладява роля и пространство, до които има достъп в качеството си на съпруга.  В по-далечна перспектива това работи в полза на Демир, но е нечестно от нейна страна в настоящия момент.   
Демир я приема с всичко:...с любовта и, с Йълмаз жив, с Йълмаз в сърцето след смърттта...с куршумите, които изстреля в него, ще я приеме и сега. Но тя продължава да се държи нечестно с него, както прави това от самото начало, когато не му каза нито за детето, нито за любовта си към Йълмаз. Нищо не се е променило и в настоящия момент: Зюлейха използва любовта му.
Но такава е съдбата на Демир, той трябва да устои на всичко.
Виж целия пост
# 517
Ваня, ами честно казано, написаното от теб, може да се интерпретира и така, както коментирах. Аз така го почувствах и възприех и за това реагирах.
Просто реших да изясня нещата не само за нас тук, но и за тези, които ни четат. За преди, важи същото. Ти беше писала, че Йълмаз не е направил нищо по отношение на сигурността на Зюлейха, нито в Истанбул, нито в конака/чифлика. Това може да се възприеме по различни начини...защото опита за изнасилване стана в Истанбул. Така че, аз се опитвам да изяснявам нещата, които са ми неясни, а не да нападам или приписвам разни неща.😊
Съгласна съм с другата част от коментираното от теб. Но, лично аз си мисля, че Демир много добре вижда и усеща цялата ситуация. Няма защо Зюлейха да му обяснява и разяснява нещата по няколко пъти - то е очевидно и ясно, а и тя вече няколко пъти казва на Демир, че никога няма да се откаже от Йълмаз. Последният път беше след погребението на Хюнкяр, когато Зюлейха каза и други неща и беше ясна и честна. Нужно ли е и сега, след около два месеца, пак да му казва същото на Демир?! Нищо не се е променило в чувствата й. Все пак трябва време, за да осъзнае и приеме загубата на Йълмаз. Трябва й време да скърби. Демир чуваше какво казва Зюлейха, докато Йълмаз беше още жив след катастрофата, чу и какво говореше тя след смъртта му. Видя болката й, това, че е съсипана, че е смазана. Необходимо ли е Зюлейха лично да му казва да N -ти път едно и също - че сърцето й е заключено. Тя много добре знае, че Демир е наясно с това и то отдавна. Отделно, след като разказа за запознанството им с Йълмаз, тя каза някои неща, които много очевидно водят към конкретни изводи за слушащите я. После, когато говори с Демир и Севда по въпроса за бъдещето им, Зюлейха отново спомена, че се е омъжила за него, за да спаси Йълмаз и че тя възприема брака им като фиктивен. Така че,
лично аз не съм съгласна с това, че Зюлейха не е честна и мълчи или заблуждава Демир. Фактът, че Демир й предложи избор, но я посъветва да остане в конака, като спомена, че дори и без съпружески живот, тя е стопанката в този дом и негова съпруга, означава, че той все пак е съвсем наясно със ситуацията, с чувствата и решенията на Зюлейха. Севда също. Нека не забравяме, че Йълмаз почина съвсем скоро. Каквото и да е решила Зюлейха след смъртта на Йълмаз е емоционално решение. Мъката, тъгата, шокът, скръбта са още пресни и решенията могат впоследствие да претърпят промяна. Загубата винаги ще я има, тъгата също, но животът продължава, а наличието на децата дава други приоритети. Демир знае това. Той знае, че за момента ситуацията е една, но бъдещето може и да е различно. Точно за това и той има надежда и точно и за това, той изрази своето предпочитание за нейното оставане, отделно от мисълта и грижата за децата, разбира се.
Аз също мисля, че тя трябваше да вземе друго решение. Съгласна съм, че не е честно спрямо Демир...но самият Демир е наясно със ситуацията, приема я и го прави и с надежда за бъдещето. Защото иначе, ако Зюлейха се разведе и тръгне по свой път, това би било краят за неговата любов, с по-голяма сигурност. Докато сега, надежда за неговата любов има, все пак. Така че, дългосрочните цели искат жертви. Демир е жив, докато човек диша, има и надежда. Още повече, близостта и общата тъга сплотяват. Това го знае и Севда. Неслучайно  и тя се намеси в подкрепа на оставането на Зюлейха.
Понякога отстрани едно нещо изглежда по-добре, но реално - не е. По-спокоен ли щеше да е Демир, ако не беше до Зюлейха всеки ден и не виждаше Аднан, по-щастлив ли щеше да е? Аз не мисля. Още повече, че не се знае, дали присъствието на Зюлейха няма да спести по-силни удари от страна на Фикрет. Мисля, че именно оставането на Зюлейха може да забави и бързината на постигане на резултати от другия лагер. Без Зюлейха в конака, ако Юмит идва с  цел (свързана с Фикрет), то тя можеше да я постигане по-бързо. Сега, Зюлейха може да забави нещата и това да е в полза на Демир и в личен план и по отношение на наследството и ударите на другия лагер.
🍀
Виж целия пост
# 518
Привет!
Фрагман 1 за еп. 80, суб. по - късно в този линк.

https://vk.com/cukurova_mavi?w=wall-135783830_140431

Изглежда пак има скок във времето, защото Юмит е с много по - дълга коса. С кого ли се целува в края на фрагмана, много смешно са го скрили. Joy

Наай - после - Фикрет казва: "Ben Adnan Yaman’ın oğluyum! - Аз съм син на Аднан Яман!", но не е сигурно, че е в сцената с Демир на гробището.
Виж целия пост
# 519
Привет и от мен Flowers Hibiscus
Лучия, благодаря за фрагмана! Flowers Bouquet
Да, на мен също ми се струва, че има лек скок във времето. Аднан си е същият, за това предполагам, че скокът е най-много с още няколко месеца. Фикрет май казва и нещо от рода, че ще разруши живота на Яман, ако не го направи да не се казва Фикрет...но може и да греша. Simple Smile
Да, с кого ли се целува Юмит?! Ако не ни заблуждават, че е целувка Simple Smile. Чудя се, ако е двойка с Фикрет, защо той дава такива надежди на Мюжгян и изглежда искрен в учвствата си. Нещо не ми се връзва. Не ми се връзва и Демир да се "даде" лесно. А, може тя да се накланя към Демир за целувка, а той да я "отреже". Мисля си, че ако действат заедно, то Юмит и Фикрет нямат любовна връзка. Дори и да е Яман, Фикрет няма право на наследство, защото не е законово признат от баща си, няма и косвени улики за желание и намерение за такова признаване, както беше с Йълмаз по отношение на Аднан. Дори и да докаже кръвна връзка, бащата не го е искал и не го е признал, съответно сина няма право на наследството. Единственият път към наследството е чрез признаване от страна на Демир, или чрез кражба, машинации, някакви сделки или евентуално чрез Юмит като бъдеща съпруга на Демир. И сега Юмит може би има мисия да съблазни Демир. Да видим.
Хубав ден на всички! Simple Smile
П.П. Йълмаз умря в края на 78 серия, а дадата на смъртта му е в последния месец на 1978 година.
Виж целия пост
# 520
Здравейте! Animal Bee
Лучия, благодаря за фрагмана! Flowers Rose
Само по картинки виждам това:
Времето на Севда е настъпило.
Много червено.
Севда е заела още една важна позиция на Хюнкяр: на съветник на Демир – сцената на терасата.
Да видим какво ще го съветва.

„Нямам нито баща, нито брат...“ казва Демир на Дженго, когато станаха съдружници.
Но изненада:
"..Ben Adnan Yaman'in oğluyum...ben de hayatı Yaman'lara zehir etmezsem bana da Fikret demesinler..."
"... Аз съм син на Аднан Яман ... Да не се казвам Фикрет, ако не отровя живота на Яман“.
Отмъщение със замах, обаче защо на Демир?
Дали Фикрет няма да каже тази истина първо на Фекели?
Много съм любопитна какво знае Севда за тези истории.
Възможно е, дори е най-възможно, според мен, Севда да посъветва Демир да приеме брат си, което мисля, че ще иска и самият Демир. Но Зюлейха ще е против. Може това да е конфликт между двете. Но това са фантазии, нямаме информация, а и каквото и да стане, ще бъде след премеждия и дълго опознаване. Трябва да чакаме.

https://twitter.com/i/status/1350003627000291328

Зюлейха се е настанила в стаята на Хюнкяр, тя върви по нейните стъпки.
Зюлейха победи Хюнкяр, затова именно я призна за майка. Но това време свърши.
С разбиранията на Хюнкяр Зюлейха е демоде – това показва този фрагман, който ни въвежда в друго време.
Няма да може повече да лъже Демир, както правеше това при първата „смърт“ на Йълмаз.
Интересно по какъв повод са казани тези думи:
''Sen Hünkar'ın yerini aldın. Yeni Hanımağa sensin...''
„Ти зае мястото на Хюнкар. Ти си новата господарка. "


 
Яман с г-жа Хюнкяр в старото време:


 
Яман с г-жа Севда във времето на Севда:


Демир със сина си Аднан.
Ще разберем какво е това мероприятие, журналистите в Чукурова не остават без работа.


Аз не виждам скок във времето, косата на Юмит не ми се струва да е по-дълга, нито виждам други признаци.
Виж целия пост
# 521
Здравейте и за много години Flowers Four Leaf Clover
Най-после и аз изгледах 79-ти епизод и то на български, което е повод да благодаря специално на момичетата от екипа, които го превеждат. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Тъжен епизод и честно да си кажа бая настройване ми трябваше, за да го изгледам. Понеже сте го анализирали подробно, нямам кой знае какво да кажа и ще се постарая да не се и да не повтарям вече казани неща.
По цялостното възприемане на серията ми направи впечатление, че смъртта на Йълмаз този път е повод да се огледат героите във филма. Ницше казва, че болестта и смъртта не променят радикално човешкия характер, те само го оголват видимо. Така видяхме хората, които могат искрено да страдат и да бъдат съпричастни към болката от една загуба, а също и онези, които живеят с клюката и интригата дори в трагични събития. И Гафур, за който яденето си остава основна потребност, независимо от случая. Joy Важното е, че момчето от Истанбул беше прието от хората в Чукурова като свое. И причината може би се крие в думите на Фекели: "Моят Йълмаз беше друг, съвсем друг."
По повод повдигната тема за това, че сценаристите не са показали сцени от запознанството и влюбването на Зюлейха и Йълмаз - на мен не ми повлия тази липса, защото аз нито за миг не съм се съмнявала в истинската им любов. А в разказа - спомен на Зюлейха имаше един впечатляващ момент. Тя си спомня филма за една прекрасна любов, желанието да изживее такава, независимо от края й и (!) ... трепването, което е преживяла в онзи момент на срещата им. Това трепване е важно според мен, защото говори за влюбване от пръв поглед и причината не е просто в спасяването й. Човек може да помни за кратко или по-дълго идеи, хора, случки и чувства. Дълготраен обаче остава споменът за чувството. (Не случайно и Демир се връща към чувството, преживяно на онази гара). Така че ... аз не се съмнявам, че Зюлейха може да забрави това чувство. Зюлейха ще бъде госпожата на конака, но няма да бъде Хюнкяр, каквато я знаем от първи и втори сезон. Вярно е обаче и това, че една загуба изисква откриване на нов смисъл в живота, иначе следва съсипване. Съвсем човешко е да се отдаде на децата си, на онова, което видя и почувства накрая в Хюнкяр - майката за много хора. А дали ще се влюби в Демир и каква ще бъде тази любов, ще видим... В Демир все още съществува мисленето на собственост върху хората и това пролича преди всичко в отношението му към Гафур - мислене на бащица, на когото принадлежат и мечтите на хората. Постъпката на Гафур я оцени като "предателство на мястото, което го е хранило" и тук Севда много на място му припомни, че не само той е давал, и те са давали! (Въобще, популярната фраза за работника, който не оценява "паничката, дадена му от работодателя", не е от модерното мислене, а от Средновековието.) Има, разбира се, и промени в него - осъзнаване, че истинската любов дава свобода на другия и ... чака другият сам да дойде при него.
Фикрет е интересен образ. Ясно е вече, че цени и страда за Фекели, Йълмаз и ненавижда Демир, защото явно е прогоненият син на Аднан. И тук, струва ми се, сценаристите ще създадат нееднозначен образ, ама то старият Аднан е оставил много противоречиво наследство. Юмит вероятно е изгубената дъщеря на Севда, а дали е дъщеря и на Аднан, предстои да видим.
Накрая да кажа нещо и по клюките, които сте споделили. Много са неприятни, особено когато става дума за екипна работа, защото могат да разрушат идеята на авторите. И дано са само клюки информациите за съперничество между Хилял и новата актриса.
Приятен ден и бъдете здрави! Simple Smile
Виж целия пост
# 522
Ваня, аз толкова съсредоточено гледах погледите на Демир и Юмит в края на епизода, че не съм забелязала дългата ѝ коса. Joy

Катя, едва ли някой зрител се съмнява в любовта на Йълмаз и Зюлейха. Ето това трепване за което пишеш, исках да видя, защото е един от най - прекрасните и най - силните мигове в любовта и е незабравим.

Сетих се друго - Демир би могъл да уреди Гаффур на хубава работа в Германия, но като си знае стоката Grin Дали сега ще използва парите, които Демир даде на Сание, за да откупи обратно парцела на Гюлтен от заложната къща. Сватбата ѝ ще е в някоя от следващите серии, а нивата е зестрата ѝ. Като търсят нотариалния акт дали няма да намерят онова писмо.
Виж целия пост
# 523
Привет Flowers Four Leaf Clover
Катя Blush
Лучия, ВаняBlushBlush, аз също си помислих, че косата на Юмит във фрагмана е доста по-дълга, но явно е от фризурата. Някак си косата й сега е по-пищна, но явно е от прическата.
Ако Фикрет търси място в Яман и реши да бъде такъв, то той трябва да се откаже от законната си фамилия - Фекели и от наследството, което се полага на хората с тази фамилия. Дали Фикрет изобщо се стреми към законово признаване или иска само да изземе всичко на Демир, а той самият да си остане законен Фекели. Изземването на наследството на "престолонаследника" от "незаконния" и "нередовния" ще е достатъчно наказание за Аднан Яман старши. Ако "нередовния" Яман отнеме наследството на Яман и го присъедини към това на Фекели оставайки законен Фекели, това ще е победа над бащата Аднан, който се е отказал от незаконния си син и е заплашвал хората с агресивна политика, за да постигне мечтата си и съответно и победа над законния син Демир, който е извършил беззаконие над Али Рахмед Фекели чрез подкупване на лъжесвидетели. Не мисля, че Фикрет търси признание или разбирателство, той търси отмъщение за миналото, независимо от това, какъв е сега Демир Яман. Това може да се промени с опознаването, но мисля, че до финала ще има противодействие и напрежение. Къде във всичко това ще е позицията на Фекели?! Как ще реагира Мюжгян и ако се омъжи за Фикрет впоследствие, дали ще смени фамилията на Керем Али и ако я смени, то дали тази нова фамилия би била Фекели или Яман?!
Виж целия пост
# 524
Превод:
„Вы оба еще молоды.
Сейчас у вас время любить и быть любимыми.
Увидит твою большую любовь, красоту сердца.
Я бы хотела прогуляться в более удобное время.
Когда захотите.
Акции моей покойной матери Хюнкяр Яман...
Я сын Аднана Ямана.
И если я не отравлю жизнь Яманам, тогда пусть не зовут меня Фикретом.
Ты встала на место Хюнкяр.
Новая Госпожа ты.“

Първо трябва да разберем кой на кого какъв е, какво се е случило в миналото, кой е виновен - сигурно ще има такъв, какви намерения имат потърпевшите – явно има такива, които се чувстват потърпевши...Имаме само нашите предположения и заради тях трябва да следим сега сандъка на Гюлтен. Grinning
И каква двойка само: Сание - най-вярната дъщеря на Хюнкяр, и Гафур, който знае кой е убиецът на Хюнкяр и мълчи като пукел!
Зюлейха раздава бижутата на Хюнкяр в нейна памет! Какви времена!
"Жената с каменно сърце" сега е най-любимата майка, Зюлейха е нейна дъщеря, последователка, тя ще пази нейната памет и...има интерес към акциите и. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не, може би е друго. Мероприятието в клуба сигурно има връзка с тези акции. Ако Демир е разбрал за тях, може да ги е дал на Аднан.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия