Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Банки за фирмена сметка

  • 246
  • 4
Аз работя с Алианц, но наскоро започнаха много да ме дразнят. Вдигнаха си месечната такса с 1/3 без никакво основание и отношението продължава да е толкова лошо. Случва се да нямат кеш в банките и да не искат да си изтегля дори малки суми от собтвената сметка. Споделете кои банки са с най-подходящи условия за поддръжане на фирмени сметки в тях?
Виж целия пост
# 1
Аз си държа фирмената сметка в Уникредит Булбанк, макар че покрай това намаляване на таксите за преводи към ЕС, Булбанк драстично си качиха таксите, за да не се минат. Бях им набрала и мислех да ги сменям, но си промених мнението, защото и другите банки по същата причина си качиха таксите, а от тези поне съм доволна от обслужването, а и съм им свикнала.
Виж целия пост
# 2
Още един глас за  Уникредит Булбанк, далеч са от представата ми за отлично било то обслужване/онлайн банкиране/такси и т.н , но по-добри за момента поне не намирам.
Виж целия пост
# 3
ПИБ
Виж целия пост
# 4
Най-евтини са от ПИБ, обаче са супер некоректни и ги сменихме с Райфайзен. За 17лв на месец получаваш поддръжка и 6 безплатни превода (за осигуровките). Онлайн са на 50ст превода.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия