Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Търся стоматолог за бондинг в Пловдив

  • 401
  • 3
Здравейте! Пускам нова тема, тъй като не намирих актуална стара Търся специалист по бондинг в Пловдив, който наистина да може да поправи 2 резеца. Оказа се, че освен желанието да ми вземат парите, желание за качествена работа няма. Не искам да описвам подробно случая ми, нито да се оплаквам колко пари дадох в петък за супер некадърна работа, а се надявам някой, който е доволен от постигнатите при него резултати, да ми даде името на неговия стоматолог. Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Трудно някой в Пловдив ще направи добър бондинг. Правих проучване преди години и съм доволна, че не допуснах да отделя средства и време за неясен резултат с неизвестна трайност. А и при мен ставаше дума за повече ат два зъба. Направиха ми фасети и съм безкрайно щастлива от резултата. При бондинга има детайли, които се спестяват на пациента с цел краткотрайността на процедурата и финансовата достъпност да го заслепят достатъчно, че да не се замисли за евентуалните проблеми.
Виж целия пост
# 2
Ела в Стз, д-р Василена Панайотова. На живо съм виждала нейна работа и изглеждаше супер.
Виж целия пост
# 3
Здравейте аз съм правила доста успешен бондинг при д-р Елена Пенчева, собственичката на дентална клиника Амая! Много красиво работи! Дали ще Ви запише час обаче незнам. Не приема много непознати пациенти.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия